Adres niet zichtbaar of aan te passen

  • 8 November 2022
  • 43 reacties
  • 775 Bekeken

Reputatie 1

Onlangs ben ik verhuisd en heb ik T-mobile thuis aangevraagd. Dit is inmiddels geleverd en werkt naar behoren alleen de adreswijziging die ik heb doorgegeven is niet door gekomen en hij geeft nu constant de error: “ Er is een fout opgetreden bij het ophalen van de gegevens. Probeer het later opnieuw.”

Dit speelt al een week en hierdoor kan ik mijn thuis abonnement niet toevoegen kunnen jullie me hiermee helpen?

Bedankt! 


43 reacties

Reputatie 1

Inmiddels is het probleem bij mij opgelost. Mijn adres is weer zichtbaar (is ook goed aangepast). Ik heb mijn T-mobile thuis abonnement kunnen koppelen en de eerste factuur is inmiddels betaald.(die van 21-11-2022). Volgens mij klopt nu alles ook m.b.t. tot de kortingen etc. Bedankt voor de moeite en het oplossen van dit probleem!

Reputatie 7
Badge +5

Super om te horen @Ron van Lith, bedankt voor deze update. Ik wens je een heel mooi weekend toe!

Hi @Eath, merci voor de aanvulling! Jouw klantnummer heb ik ook doorgezet naar de specialisten. Ik hoop dat ik na het weekend een inschatting kan maken van wanneer het is opgelost. Ik heb op dit moment nog geen concrete update doorgekregen, dus dat antwoord moet ik je nu nog schuldig blijven. Eén van de specialisten is er na het weekend weer, maar ik heb al gevraagd of dit prioriteit kan krijgen. Ik zit er bovenop om dit opgelost te krijgen voor jullie. 

Update hierover? Het probleem bestaat nog steeds en het factuur bedrag klopt niet door het niet actief zijn van de klantenvoordeel.

 

 

Nogmaals het probleem, het is onmogelijk om de klantenvoordeel te activeren omdat je het adres van het mobiele abonnement niet bestaat. Telefonisch contact geven ze aan dat het adres wel in hun systeem staat.

 

Afbeeldingen op volgorde. Graag zie ik een oplossing door het niet kunnen activeren klopt mijn factuur nu niet.

 

Reputatie 7

Hi @Eath, ik ben jammer genoeg nog in afwachting van een update! Ik heb vandaag opnieuw uitvraag gedaan en laat het hier direct weten als ik hier een reactie op binnenkrijg. Ik wil je ook laten weten dat ik het misgelopen Klantvoordeel ga vergoeden, zodra dit euvel is opgelost. Hier hoef je je dus geen zorgen over te maken. Mijn collega's doen er alles aan om dit heel rap op te lossen. 

@Lisa Bij mij is het zojuist ook gelukt om me aan te melden voor klantvoordeel, dus het probleem lijkt voor mij ook opgelost te zijn gelukkig. Ik zie ook geen foutmeldingen meer op mijn account pagina.

 

De notificaties van nieuwe berichten hier op dit topic komen helaas de hele tijd in de SPAM map, dus zag nu pas dat er ontwikkelingen waren.

 

De vergoeding voor het misgelopen klantvoordeel zie ik dan wel verschijnen zodra het voor iedereen opgelost is denk ik. Bedankt voor de support in ieder geval!

Reputatie 7

Hi @RL1, heel erg fijn om dit te lezen! 😁 Dankjewel voor het doorgeven. Gelukkig heb ik ook vernomen van mijn collega's dat dit probleem is opgelost. Kunnen jullie aangeven of dit ook voor jullie geldt @Eath en @LNE? Ik hoor het graag. 

Yes, de vergoeding van de maand die je hebt misgelopen met Klantvoordeel heb ik meteen voor jou geregeld @RL1! Dit kun je checken in je My T-Mobile Thuis omgeving: https://thuismy.t-mobile.nl/rekeningen/compensaties.

Fijne feestdagen allemaal! 🎄

Hi @RL1, heel erg fijn om dit te lezen! 😁 Dankjewel voor het doorgeven. Gelukkig heb ik ook vernomen van mijn collega's dat dit probleem is opgelost. Kunnen jullie aangeven of dit ook voor jullie geldt @Eath en @LNE? Ik hoor het graag. 

Yes, de vergoeding van de maand die je hebt misgelopen met Klantvoordeel heb ik meteen voor jou geregeld @RL1! Dit kun je checken in je My T-Mobile Thuis omgeving: https://thuismy.t-mobile.nl/rekeningen/compensaties.

Fijne feestdagen allemaal! 🎄

 

Nee het probleem is nog steeds niet opgelost.

Ik krijg dezelfde melding. 

Reputatie 7

Hi @Eath, heel goed dat je dit doorgeeft! Ik heb dit gelijk doorgespeeld naar onze IT-afdeling. Wat balen dat het bij jou nog niet werkt, excuses hiervoor. Ik laat het je weten als ik een nieuwe terugkoppeling heb ontvangen. 

Hi @Eath, heel goed dat je dit doorgeeft! Ik heb dit gelijk doorgespeeld naar onze IT-afdeling. Wat balen dat het bij jou nog niet werkt, excuses hiervoor. Ik laat het je weten als ik een nieuwe terugkoppeling heb ontvangen. 

 

Apart, hoevaak moet het doorgegeven worden aan de technisch dienst voor het opgepakt wordt?

Reputatie 7
Badge +4

Hoi @Eath, niet schrikken van de SMS'jes hoor, dat was ik! Ik heb flink lopen sleutelen aan jouw account, zou je wederom kunnen proberen om je mobiele abonnement toe te voegen? Ik heb er goede hoop in dat je nu verder komt!

Hoi @Eath, niet schrikken van de SMS'jes hoor, dat was ik! Ik heb flink lopen sleutelen aan jouw account, zou je wederom kunnen proberen om je mobiele abonnement toe te voegen? Ik heb er goede hoop in dat je nu verder komt!

Ik weet niet wat je gedaan hebt, maar die heeft het nog erger gemaakt.

Enkel mijn inlog voor mijn t mobile thuis internet kan ik nog inkomen en mijn persoons gegevens qua naam klopt niet meer. Voorletters zijn onjuist.

Mobiel abbonement toevoegen lukt ook niet, zie afbeelding.

Het begint een beetje hopeloos te worden, nog suggesties?

 

Update

 

Het koppelen van 2 account in 1 omgeving is nu gelukt, geel fijn. Het initiële probleem van onvermogen om klantenvoordeel aan te zetten blijft bestaan. 

 

Reputatie 7

Hi @Eath, super fijn dat het koppelen van twee accounts in één nu is gelukt - merci voor het aangeven! Ik heb opnieuw een update gevraagd aan mijn collega's voor het initiële probleem, want hier wordt voor jou nog aan gewerkt. Ik laat het je weten als de definitieve fix gereed is. Excuses dat dit even op zich laat wachten. 

Ook ik ervaar helaas hetzelfde probleem als @Eath aangaf met screenshots, ook na een adreswijziging. Zowel in de My T-Mobile app op mijn telefoon als online op mijn laptop kan de omgeving mijn gegevens niet ophalen. Hierdoor is het onmogelijk om mijn klantvoordeel te koppelen, of in de My T-Mobile Thuis omgeving te komen. Ik geprobeerd een nieuw wachtwoord aan te vragen zoals hierboven genoemd werd, maar dit loste het probleem niet op.

Reputatie 7

Hi @bmolenaar, heel goed dat jij je ook meldt! Ik heb jouw gegevens toegevoegd, zodat mijn collega's dit ook bij jou kunnen verhelpen. Ik houd jullie hier op de hoogte van de status. Zodra het is opgelost, vergoed ik voor jullie het misgelopen Klantvoordeel. 

Hi @bmolenaar, heel goed dat jij je ook meldt! Ik heb jouw gegevens toegevoegd, zodat mijn collega's dit ook bij jou kunnen verhelpen. Ik houd jullie hier op de hoogte van de status. Zodra het is opgelost, vergoed ik voor jullie het misgelopen Klantvoordeel. 

Het probleem is vandaag opgelost voor mij! Bedankt voor je hulp.

Reputatie 7

Hi @bmolenaar, super dat je dit laat weten - heel erg bedankt en graag gedaan! 😁 Ik was een paar dagen vrij, maar zie dat mijn collega's dit inderdaad hebben verholpen. Ik zie dat het nu ook helemaal is gelukt met Kantvoordel. Is het bij jou nu ook helemaal opgelost @Eath? Ik hoop het enorm. 

Reageer