Abonnement wijzigen? Wij helpen je!

Abonnement wijzigen? Wij helpen je!
Reputatie 7
Badge +16

Abonnement wijzigen? Check dan dit topic! We hebben alles op een rijtje gezet. Je kunt jouw internetsnelheid te allen tijde wijzigen, Vast Bellen en TV zijn onderdeel van je jaarcontract. Deze kun je wel aanzetten, mocht je aanvankelijk enkel voor Internet gekozen hebben, maar kun je niet tussentijds uitzetten. Het hangt af van de aanpassing of het direct wordt doorgevoerd of een korte tijd duurt. Houd er rekening mee dat sommige wijzigingen maar één keer per maand doorgevoerd kunnen worden. Het wijzigen van je abonnement is gratis, maar je maandelijkse abonnementskosten wijzigen natuurlijk wel mee.

 

Let op: vanaf maandag 24 januari 2022 hebben we een nieuw aanbod en nieuwe prijzen voor T-Mobile voor thuis. Check dit handige topic voor alle ins en outs: 

 

Veel wijzigingen kunnen al gedaan worden via jouw persoonlijke My T-Mobile Thuis account. Kom je er niet uit? Geen zorgen! Geef een seintje in dit topic, dan helpen wij je graag.

 

T-Mobile TV

 

Wil je een TV-abonnement erbij nemen of juist uitzetten en ben je al klant van T-Mobile voor thuis? Je kunt makkelijk zelf TV aan- of uitzetten in My T-Mobile Thuis. Binnen een paar klikken heb je het geregeld. Klik op de volgende link om je TV-abonnement aan te zetten: TV-abonnement aanpassen.

TV Box toevoegen en/of verwijderen

Wil je in meerdere kamers van TV van T-Mobile voor thuis genieten? Dan heb je per tv een TV Box nodig. Je kunt eenvoudig meerdere boxen toevoegen, maar ook boxen verwijderen. Via jouw persoonlijke My T-Mobile Thuis account, kun je dit gemakkelijk aanpassen: TV Box(en) toevoegen/verwijderen.

 

Zonder TV Box tv-kijken?

Géén TV Box meer in huis, géén extra kabels die moeten worden weggewerkt en keuzestress met afstandsbedieningen behoort definitief tot het verleden. Alles digitaal en we denken zo ook nog eens éxtra aan het milieu! Neem een kijkje in het handige artikel in onze Wiki: 

 

 

Je TV-zenders wijzigen

Je kunt je TV-abonnement eenvoudig uitbreiden met één van onze Themapakketten of Premium zenders. De Themapakketten kun je op elk moment aan- of uitzetten. Voor de Premium zenders geldt een opzegtermijn van één maand. Je kunt zowel Themapakketten als Premium zenders zelf eenvoudig aan- of uitzetten via My T-Mobile Thuis: TV pakketten wijzigen.

 

Cloud Opnemen

Maak je al gebruik van ons nieuwe TV platform? In dat geval kan je makkelijk Cloud Opnemen aan- en uitzetten binnen je My T-Mobile Thuis. Na het activeren kan je op elke TV Box van jouw opnames genieten! De opzegtermijn van Cloud Opnemen is één dag. Let op: als je nog niet bent overgezet naar het nieuwe TV-platform, is het niet mogelijk om Cloud Opnemen te activeren. Wij zijn op dit moment iedereen aan het overzetten naar T-Mobile TV. Zodra je overgezet wordt, ontvang je hierover bericht.


 

 

Internet

 

Wil je sneller internet en is dat mogelijk op je adres? Of is een lagere snelheid voldoende, dan kan dat. Regel het heel makkelijk in: My T-Mobile Thuis! Let er wel op dat bij het wijzigen van je internetsnelheid je maandelijkse abonnementskosten voor Internet ook mee wijzigen.


Wifi Plus aanzetten

Ervaar je problemen met de snelheid, stabiliteit, of het bereik van jouw wifi? Met onze wifipunten bieden wij je een oplossing. Via My T-Mobile Thuis kan je 1, 2, of 3 wifipunten bestellen of opzeggen binnen je My T-Mobile Thuis omgeving. De eerste maand kan je de wifipunten gratis uitproberen en de opzegtermijn is één maand.


 

Klantvoordeel 

 

Heb je een T-Mobile voor thuis abonnement? Combineer je internetabonnement met één of meerdere mobiele abonnementen van T-Mobile en ontvang maandelijks extra korting. Klik op de volgende link om jouw Klantvoordeel te activeren: Klantvoordeel T-Mobile.

 

 

Wat kun je nog meer zelf wijzigen?


Instellingen wijzigen

Wil je de instellingen van jouw TV, wifi, Bellen of e-mail wijzigen? Op deze pagina kun je eenvoudig de instellingen van, bijvoorbeeld, je wifinetwerk aanpassen. Zo kun je je wifinaam en wifikanaal veranderen en kun je er ook voor kiezen je wifinetwerk aan of uit te zetten. Check de volgende pagina om dit te wijzigen: Instellingen aanpassen.

 

Persoonlijke gegevens

Op deze pagina zie je een overzicht van al jouw persoonlijke gegevens en kun je deze ook op ieder moment zelf aanpassen. Dit zijn de gegevens die je aan ons hebt doorgegeven. Deze hebben we nodig om jouw abonnement te kunnen leveren. Via de volgende link, kun je te allen tijde jouw gegevens wijzigen: Wijzig mijn gegevens.

Op deze manier heb je het zelf in de hand en direct geregeld. Benieuwd naar wat je nog meer kan met My T-Mobile Thuis? In ons My T-Mobile Thuis topic lees je meer!

 

Vast Bellen aan- of uitzetten

Bel je de laatste tijd ineens een stuk meer? Pas dan je Vast Bellen abonnement aan. Let er wel op dat bij een wijziging van je abonnement je maandelijkse abonnementskosten wijzigen. Mocht je nog helemaal geen Vast Bellen pakket hebben, dan kun je dit ook gemakkelijk toevoegen via jouw persoonlijke account. Dit doe je zelf in My T-Mobile voor thuis, wel zo gemakkelijk: Vast Bellen wijzigen.


Installatiepakket bezorging wijzigen

Krijg je het installatiepakket toegestuurd of wordt er apparatuur vervangen? Het is mogelijk om bij bestelling of het wijzigen van het abonnement, het afleveradres te wijzigen. Op deze manier komt het pakketje altijd bij jou aan.  Ook bij een verhuizing is het mogelijk om het pakket naar een ander adres te laten versturen. Je hebt zelf de keuze waar het pakket naar toegestuurd wordt. Het nieuwe adres, het oude adres of misschien wel een ander adres.

 

Incassodatum wijzigen

Wil je jouw incassodatum wijzigen? Je hebt de keuze uit drie vaste factuurdata (de 20e, 24e of 27e). Pas de datum direct zelf aan in My T-Mobile Thuis, dan wordt de factuur vanaf de volgende maand op een nieuwe datum geïnd. 

 

 

Wat kunnen wij voor jou wijzigen?


Je kunt gelukkig steeds meer zelf aanpassen binnen je My T-Mobile Thuis account. Voor sommige zaken heb je nog wel hulp van ons nodig. Zie hier het lijstje waarmee we je graag helpen!  ​​​​
 

Contract opzeggen

Na de afgesproken contractperiode ben je vrij om op te zeggen. Als je wilt opzeggen, vinden wij dat natuurlijk erg jammer. We horen daarom graag de reden van jouw opzegging. Om op te zeggen bel je met onze Klantenservice: 0800-0419. Hopelijk zien we je in de toekomst weer, je bent altijd welkom! 

 

Contract verlengen

Wat gaaf dat je nog een jaartje blijft! 😄 Onze collega's kijken graag samen met jou na welk abonnement het beste bij je past. Verlengen is niet meer mogelijk via Twitter/Facebook maar neem gerust telefonisch contact met ons op via 0800-0419, dan nemen we graag de mogelijkheden met je door! 

 

Verhuizing doorgeven

Je hakt de knoop door en je besluit te gaan verhuizen. Of dit nu komt door omstandigheden als werk, studie of liefde; op je nieuwe adres heb je natuurlijk ook Internet, TV en Vast Bellen nodig en neem je het liefste toch T-Mobile voor thuis mee! Je geeft dit gemakkelijk door op jouw My T-Mobile Thuis pagina!

 

We zijn actief op veel verschillende kanalen, dus mocht je jouw vraag ergens anders willen stellen, dan kan dat altijd! Check dit topic voor het overzicht: Contact met T-Mobile voor thuis.

Andere vragen over het aanpassen van je abonnement? Stel ze gerust!


1288 reacties

Hoi, ik wil graag een extra tv box bestellen. Kunnen jullie dit regelen?
Ik wil graag een extra Interactieve TV Box zonder opnamefunctie ontvangen. Daarnaast wil ik Vast Bellen uitzetten.
Ik heb een T-Mobile thuis all in abonnement (nog in looptijd van contract). Is het mogelijk om telefonie apart te beëindigen, ik heb hier toch geen vaste lijn op aangesloten.

Met vriendelijke groet Cornelis.
Reputatie 7
Hoi @the_horseman,

Ik help je graag met het bestellen van een TV Box zonder opnamefunctie en het stoppen van Vast Bellen. Kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen? Dan ga ik voor je aan de slag.
Reputatie 7
Hoi, ik wil graag een extra tv box bestellen. Kunnen jullie dit regelen?

Hoi Rens,

Ik zie dat je me al een privébericht gestuurd hebt met je gegevens. Let erop dat het niet is toegestaan moderators privéberichten te sturen als daar niet om gevraagd is. Desondanks help ik je graag verder. Ik ga 'm voor je bestellen!
Mijn abbo was gestart begin oktober 2017. Ik wil wel een jaartje verlengen dus kunnen jullie mij een aanbod doen?
Reputatie 7
Hoi @RolfJ75,

Ja, ik zou het super leuk vinden als je bij ons verlengt! We hebben een mooi verlengingsaanbod voor je klaarliggen. We vertellen je deze graag via het telefoonnummer 0800-0092. Ik kijk ernaaruit weer een leuk jaar te hebben, met jou als klant. 😃
Reputatie 7
Hoi @IkCornelis,

Dat is mogelijk! Ik kan jouw Vast Bellen uitzetten. Kun je mij daarvoor in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen? Dan zorg ik dat dit zo snel mogelijk uit jouw abonnement verdwijnt.
Hallo,

Ik wil de TV box graag omruilen voor een met opnamefunctie.
Bedankt, Peter
Hallo,

Ik wou graag een interactieve TV box omruilen voor een interactieve TV box met opname functionaliteit.

Groet Paula
Hoi, ik wil een tv box terug sturen. Krijg ik hiervoor een retour doos of hoe gaat dit?

Daarnaast lees ik op de site om dat het mogelijk is het bestaande abonnement om te zetten waarbij de snelheid wordt verhoogd. Graag ontvang ik hiervoor een voorstel. Dus rekening houdend met mijn huidige kortingen tov het nieuwe contract.

Alvast bedankt.
Reputatie 7
@BBo

Bedankt voor de gegevens. Ik zorg ervoor dat er binnenkort contact opgenomen wordt!

Sander
ik heb twee tv-boxen, maar ik gebruik er maar 1.
hoe kan ik deze tweede box uit mijn abonnement halen
Hallo,

Ik zou graag mijn TV pakket en de vaste telefoon verbinding willen beeindegen.

Internet is ruim voldoende en kan blijven as is.

mvg

Frits van Tiel
Reputatie 7
@Opwierde Ga ik voor je regelen! Kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen?

@Puelinckx Ik wissel jouw TV Box graag om voor eentje mét HD-recorder. Kun ook jij mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen?

@jwrijswijk Ik leg het je graag uit! Eerst geef je mij door welke TV Box je uit jouw abonnement wilt hebben. Hiervoor kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen. Hierna kun je de Box naar ons terugsturen. Je krijgt van ons een retourdoos opgestuurd, maar als je hier niet op wilt wachten kun je ook zelf een doos pakken om de Box in terug te sturen naar ons. In deze video zie je hoe dat gaat. Je vraag over het omzetten van jouw abonnement voor de snelheid begrijp ik niet helemaal. Bedoel je misschien Klantvoordeel?

@harmen65 Geen probleem! Welke gebruik je niet meer? Deze kan ik voor je uit jouw abonnement verwijderen. Stuur mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer, dan ga ik voor je aan de slag.

@Austrofrits Ik help je verder. 🙂 Ik zal jouw abonnement omzetten naar Internet Only Kun je mij in een privébericht jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van jouw rekeningnummer sturen? Dan zorg ik dat jouw TV en Vast Bellen stoppen!
Hallo, ik zou graag vast bellen en interactive televisie uit mijn abonnement willen halen. De vaste lijn gebruik ik niet en ik maak niet of nauwelijks gebruik van interactieve televisie. Internet wil ik wel graag behouden.

Ik hoor graag of dit via deze weg geregeld kan worden 🙂.
Hallo wij hebben T-Mobile Thuis met 3 Interactieve TV Boxen, maar zou eigenlijk daarvoor in de plaats 1 Interactieve TV Box met harddiskrecorder willen hebben waarmee ik kan opnemen, kan dit geregeld worden? Groet
Reputatie 7
@Halma90 Dat kan zeker! Ik kan Bellen en TV voor je opzeggen met een maand opzegtermijn, laat het mij nog even weten dan voer ik dit voor je door!

@d.schoot Ook voor jou kan ik de TV Boxen omwisselen voor één TV Box met opnamefunctie. Voor de duidelijkheid je kan dan nog alleen via deze TV Box tv kijken, dus op één tv.
@Brian Dat is prima! Bedankt!
Reputatie 7
Hi Halma, bij deze stopgezet, je ontvangt hier een bevestiging van via e-mail! 🙂
Hoi,
Ik maak geen gebruik van mijn vaste telefoonnummer. Bij het afsluiten van het abonnement was dat gratis (of korting). maar ik doe niets met dit nummer en deze telefoonlijn.
Hoor graag of ik het zo kan regelen.
groet
Hallo,
Ik heb een 3-in-1 thuis abonnement omdat inclusief bellen goedkoper was dan zonder. Ik ben bijna door de kortingsperiode heen en gebruik het bellen niet, dus wil ik het graag opzeggen. Groet.
goedendag,
kunnen jullie voor mij het vast bellen abonnement uit kunnen zetten? wij gebruiken de vaste lijn nooit.
met vriendelijke groet
martien
Ik wil graag interactieve tv opzeggen,maar wel gewoon het internet abonnement behouden.
Ik wil graag m'n Interactieve TV Box met harddiskrecorder inleveren.

Reageer