Beantwoord

Zie geen TV-abonnement na inloggen My T-Mobile


Reputatie 2

Nu alles onder een inlog is geplaatst zie ik na inloggen alleen mijn mobiele abonnement maar niet die van T-Mobile Thuis. Krijg ook deze foutmelding:
 

Ik kan nu o.a. niet mijn Via-play verlengen na de eerste 4 maanden gratis.

Graag oplossen.

icon

Beste antwoord door Anonymous 1 July 2022, 22:23

Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

61 reacties

Reputatie 4
Badge

@Lisa Ik gebruik MS Edge als browser. Voor inloggen in de app gebruik ik geen passwordmanager. Username en wachtwoord voor inloggen via de browser zijn opgeslagen in Edge. Maar dit heeft er weinig mee te maken lijkt mij. Heb wachtwoorden ook al 2x aangepast.

@fam.oberman 
Als eens geprobeerd om “in private” in te loggen?
(3 puntjes rechts boven in > nieuw in private-venster)

Waarschijnlijk komt straks ook nog ergens de tip/advies om je browser geschiedenis te wissen.
edge://settings/privacy
Let dan wel op dat je enkel Cookies en andere sitegegevens en Afbeeldingen en bestanden in de cache aanvinkt.
vink vooral wachtwoorden uit! (anders ben je die kwijt)

Reputatie 7

Kijk, super dat je dit weer zo razendsnel kon aanvullen @fam.oberman! Ik heb nu alle informatie die nodig is, dus ik heb al deze informatie van je doorgespeeld. Hopelijk merk je heel snel dat je weer kunt inloggen. 

Reputatie 2

@Lisa Ik gebruik MS Edge als browser. Voor inloggen in de app gebruik ik geen passwordmanager. Username en wachtwoord voor inloggen via de browser zijn opgeslagen in Edge. Maar dit heeft er weinig mee te maken lijkt mij. Heb wachtwoorden ook al 2x aangepast.

@fam.oberman 
Als eens geprobeerd om “in private” in te loggen?
(3 puntjes rechts boven in > nieuw in private-venster)

Waarschijnlijk komt straks ook nog ergens de tip/advies om je browser geschiedenis te wissen.
edge://settings/privacy
Let dan wel op dat je enkel Cookies en andere sitegegevens en Afbeeldingen en bestanden in de cache aanvinkt.
vink vooral wachtwoorden uit! (anders ben je die kwijt)

@Maarten098 dat heb ik ook geprobeerd. Ik snap je denk richting en ik kan inloggen maar zie dan niet al mijn producten. Daar help in private ook niet. 
En ik heb het ook geprobeerd in een nieuwe browser. Ook daar zie ik na inloggen maar 1 product. 

Reputatie 2

Nog nieuws @Lisa . Ik zie dit trouwens als ik een product wil toevoegen.

En de vermelde link voegt niets toe. Die komt uit op https://www.t-mobile.nl/my/abonnement-overzicht waar je ook vandaan komt 😌

Reputatie 2

@Lisa of @Boris het is alweer een tijdje stil en krijg steeds meer het gevoel dat het niet gaat lukken of dat ik onderin de lade lig. Hebben jullie een andere update dan we zijn ermee bezig? 

Reputatie 7

Hi @fam.oberman, excuses voor de late reactie! Ik genoot zelf van een vakantie en zie dat dit topic in die tussentijd tussen wal en schip is beland. Weet dat je zeker niet onderin de lade ligt. Mijn collega's zijn nog steeds druk bezig, maar het probleem lijkt jammer genoeg nog niet verholpen te zijn. Als laatste update kan ik je meegeven dat er wordt gekeken naar een aanpassing op de inlogpagina voor klanten die dit issue zou moeten verhelpen. Ik hoop dat mijn collega's snel laten weten dat deze aanpassing is gelukt en dat jij ervaart dat alles weer zonder problemen werkt. Nogmaals sorry dat het al enige tijd duurt, er wordt echt nog hard aan gewerkt om dit te fixen! 

Reputatie 2

Hoi @Lisa , we zijn alweer 2 weken verder. Ik begin bijna de hoop op te geven dat ik ooit nog bij mijn gegevens kan komen van T-Mobile Thuis. Of weet jij inmiddels meer 😞?

Reputatie 7
Badge +16

Goedemorgen @fam.oberman, na een extra check, vermoeden wij dat het “oude” tv-platform waar jij nog gebruik van maakt (Interactieve TV) niet meer correct ingeladen kan worden in de nieuwe My T-Mobile omgeving. Graag stel ik voor je om te zetten naar het nieuwere platform (T-Mobile TV) zodat je straks Cloud Opnemen kunt gebruiken. Dan heb je én geen verouderde TV Box met recorder meer én kun je genieten van de andere voordelen die het nieuwe platform met zich meebrengt. Voordat we die stap kunnen maken, dien ik echter wel de TV Box om te ruilen naar een Aria box. Kan ik dit in orde maken voor je? Ten tijde van de switch (het migratieproces) kun je een periode niet opnemen, is dat te overbruggen?

Laat me weten of je hier interesse in hebt, dan regel ik het vandaag nog!

Reputatie 2

Hi @Jason dank voor je reactie en je uitleg.

Ben ik de enige ben die hier last van heeft of zijn er meer?  Op zich sta ik wel open voor nieuwe dingen en zeker als dat mijn probleem oplost.

Heb je wat meer info voor mij over T-MOBILE TV?  Ik betaal nu ook extra voor opslag in mijn box. Dat ben ik dan ook kwijt? 

Reputatie 7
Badge +16

@fam.oberman Graag gedaan! We zijn incidenten tegengekomen waarbij Interactieve TV niet meer zichtbaar is in de nieuwe omgeving. Dit geldt niet voor iedereen die nog op het oude platform zit, maar zeker voor een groep klanten. Waarom dit precies gebeurt, zijn we nog niet achter, wellicht iets met een missende koppeling. Omdat er nog slechts een kleine groep klanten van het oude platform gebruikmaakt, schakelen we liever over op het nieuwe. Zo voorkomen we dat er issues blijven bestaan - puur gefixeerd op de nieuwe My-omgeving bedoel ik dan.

Momenteel betaal je € 5 per maand extra voor de box met recorder (Amulet 515). Dit bedrag betaal je ook voor Cloud Opnemen, dat betekent dat die elkaar wegstrepen en je omgerekend exact hetzelfde zult betalen per maand. De opslag zelf ben je inderdaad kwijt, daar dit fysieke opnames betreft. Geen zorgen! Je zult straks, na de migratie naar T-Mobile TV, gebruik kunnen maken van digitale opnames (tot 200 uur opslag mogelijk).

In ons handige topic kun je alle ins en out hierover lezen: Alles over T-Mobile TV | T-Mobile Community.

Op de website hebben we een handig overzicht met betrekking tot Cloud Opnemen: Cloud Opnemen gebruiken | T-Mobile Thuis. Houd er alsjeblieft nog rekening mee dat je bij Cloud Opnemen niet alle zenders kunt opnemen, dit is beperkt tot het gros van de zenders. In onze zenderlijst kun je zien welke wel tot de mogelijkheid behoren: Zenderoverzicht | TV-zenders T-Mobile Thuis. Klik op “Cloud Opnemen” in het “Extra's”-tabje en zie welke zenders allemaal opneembaar zijn. 

Indien ik nog meer aanvullende info kan geven, geef een seintje! 😄

Reputatie 2

Hi @Jason dit mag je wel in gang zetten. Kan dit volgende week geregeld worden? De week daarna ben ik op vakantie mar zijn er nog wel thuisblijvers die TV willen kijken 😉

Reputatie 7
Badge +16

@fam.oberman Helemaal goed: ik zorg ervoor dat ons tv-team de migratie volgende week opstart. Je bent dan maximaal drie à vier uur zonder tv-beeld. Dit komt doordat de initialisatie en configuratie aan de gang zijn. Ik geef je op de dag zelf door wanneer het zal gebeuren, ook krijg je een sms en e-mail met informatie. 

De oude box mag dadelijk bij het grofvuil gedeponeerd worden, die hoeven we niet langer geretourneerd te hebben! 😊

Geef me alsjeblieft een seintje zodra je komende week de nieuwere TV Box ontvangen hebt, dan verzoek ik meteen bij het team om de migratie in gang te zetten.

Reputatie 2

Hi @Jason dank voor het in gang zetten van de omzetting. Zodra de box binnen is stuur ik je een bericht. Wil je dat hier of via een PB?

Mail dat vervangende apparatuur onderweg is is al binnen. Kan alleen de bestelling niet volgen, daar kan ik immers niet bijkomen 😉

Reputatie 7
Badge +16

@fam.oberman Je kunt het bericht hier in het topic achterlaten: mocht ik om wat voor reden dan ook verhinderd zijn, dan kan één van mijn collega's het overpakken! 😄

Je ontvangt straks een e-mail met track&trace-code zodra het pakket ons distributiecentrum verlaten heeft en aangeboden wordt ter bezorging bij PostNL - meestal is dit zo'n één à twee dagen na de bestelling.

Reputatie 2

Hi @Jason de nieuwe box is binnen. Ik ga hem morgen aansluiten. Wat mij betreft mag je migratie opstarten. 

Reputatie 7

Hi @fam.oberman, helemaal super! Kan je een seintje geven zodra de TV Box daadwerkelijk is aangesloten? Alleen dan kan ik één van onze tv-specialisten aan de mouw trekken om gelijk de migratie in orde te maken. Ik ga ervoor zorgen dat je heel snel van T-Mobile TV kunt genieten! 💪

Reputatie 2

Hoi @Lisa de box is aangesloten. 

Reputatie 7

Hi @fam.oberman, top - merci voor het seintje! Mijn collega heb ik direct gevraagd om dit voor jou in orde te maken. Zodra hij dit heeft geregeld, laat ik het jou weten. 

Reputatie 7

Hi @fam.oberman, bij deze het seintje vanuit mij! Mijn collega heeft de migratie doorgevoerd, dus je kunt nu genieten van T-Mobile TV. Heel veel kijk-plezier en laat het gerust weten als je nog andere vragen hebt. 

Reputatie 2

Hi @Lisa alles doet het perfect. Dank daarvoor. Maar nu waarom we deze actie hebben gedaan, nl dat mijn gegevens weer zichtbaar worden. Moet daar nog iets voor gebeuren want er is nog geen verandering op dat vlak. 

Reputatie 2

@Lisa en/of @Jason wellicht hebben jullie mijn vorige post gemist maar alles werkt perfect. Maar waar we deze actie voor hebben gedaan, nl dat mijn gegevens weer zichtbaar worden daar is nog geen verandering in gekomen. Moet daar nog iets voor gebeuren?
Graag jullie reactie.

Reputatie 7

Hi @fam.oberman, super fijn om te lezen dat het nieuwe tv-platform perfect werkt! Al had ik ontzettend gehoopt dat jij hierdoor ook weer zonder problemen in jouw My T-Mobile omgeving alles in kon zien. Heel goed dat je hierop terugkomt. Ik heb vanaf deze kant jouw gegevens aangepast en in een privébericht heb ik dit naar je doorgezet. Via deze link kan je vervolgens weer het wachtwoord aanpassen als je dat wilt: https://thuismy.t-mobile.nl/mijn-gegevens. Voordat je deze stap uitvoert, wil ik je vragen om eerst helemaal uit te loggen. Werkt het vervolgens naar behoren als jij via deze link naar jouw My T-Mobile omgeving gaat? Ik hoor het graag! 

 

Reputatie 2

Hoi @Lisa de eerste keer lukte het om in te loggen op  https://thuismy.t-mobile.nl/mijn-gegevens en zag ik ook mijn TV-abo gegevens (niet die van mijn mobiel).

Vervolgens heb ik uitgelogd en weer ingelogd via https://www.t-mobile.nl/login. Daar zag  ik helaas alleen mijn mobiele-abo. 

Daar weer uitgelogd en weer ingelogd via https://thuismy.t-mobile.nl/mijn-gegevens wordt ik geredirect naar https://www.t-mobile.nl/login.
Dus het werkt nog niet helaas.

Reputatie 7
Badge +16

@fam.oberman Het loopt nog niet helemaal vlekkeloos met de nieuwe manier van inloggen, maar geen zorgen: we hebben alles onder controle en zijn bezig met de volledige overgang naar één omgeving. We starten binnenkort met het live zetten van één omgeving voor zowel het mobiele, als voor het thuis abonnement. Dit betekent dat je beide dashboards vanuit één hoofdpagina kunt bereiken en dat alles binnen één account gestationeerd is. Tot die tijd kan het voorkomen dat je of Thuis of Mobiel tijdelijk niet kunt inzien, dit gaan we spoedig veranderen.

Sorry voor het aanhoudende ongemak!

Reputatie 2

Hi @Jason is er al iets bekend over de nieuwe inlog methode? Ik wil misschien iets aanpasen maar kan nog steeds niet bij mijn gegevens.