Info

Afstandsbediening bestellen en handleiding

Afstandsbediening bestellen en handleiding
Reputatie 7
Badge +16

 

Ervaar je problemen met de afstandsbediening? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Zonder afstandsbediening geen tv. Zo simpel is het. Als je niet meer kunt zappen, dan slaat al snel de paniek toe. Maar relax, de oplossing staat hoogstwaarschijnlijk hieronder! Loop alle stappen door, zo weten we wat er aan de hand is. Want als je met een reset de afstandsbediening weer werkend krijgt, is dat natuurlijk veel beter dan wachten op een nieuwe!


1. Kwijt of kapot

Kijk, als je hond zijn bot met de afstandsbediening verwisseld heeft, is er waarschijnlijk niets meer aan te doen. Is je afstandsbediening kapot of kwijt, laat dan even een berichtje achter in dit topic. Dan gaan we een nieuwe afstandsbediening opsturen.


2. Bronkanaal op de tv

Staat de tv op het juiste ingangskanaal? Als je een melding krijgt als 'no signal' of 'geen signaal' of een blauw beeld ziet, dan staat wellicht de TV Box uit of zit je niet op het juiste bronkanaal. Selecteer HDMI1 (of het kanaal waar de TV Box op aangesloten zit). Heb je nu weer beeld?


3. Lampje // batterijen

Controleer of het lampje nog wel knippert als je een toets indrukt. Brandt deze niet, dan zijn waarschijnlijk de batterijen op. Het klinkt als een cliché, maar batterijen hebben niet het eeuwige leven. Kun je ze vervangen?

 

4. Laag of geen volume

Als je een laag of geen volume op de tv hebt, kan het zijn dat het volume van de tv zelf erg laag staat. Het harder zetten via onze afstandsbediening zorgt er dan alleen maar voor dat de TV Box een hoger volume geeft. Maximaal volume is dan nog steeds erg zacht. Door de afstandsbediening van de tv zelf te gebruiken om de tv harder te zetten is dan de oplossing. 


5. Reset TV Box/Mediabox

Ook al lijkt de afstandsbediening niet te reageren, het euvel kan soms in de TV Box/Mediabox zitten. Haal deze eens voor tien seconden van de stroom. Niet uit/aan zetten, maar echt de stekker even uit het stopcontact.


6. Reset Afstandsbediening

Bij de oude afstandsbediening (zonder magenta knop rechtsboven):

 1. Druk op SETUP op de afstandsbediening en houd deze ingedrukt tot het rode lampje twee keer knippert.
 2. Voer de reset code 2, 0, 5, 1 in. Als het goed is, knippert het rode lampje opnieuw tweemaal.
 3. Let op: De afstandsbediening is nu ook losgekoppeld van de tv functies. Het volume harder zetten is nu het volume van de TV Box zelf en niet van de tv. Voor opnieuw koppelen, zie punt 6.
   

Een nieuwe afstandsbediening (die met een magenta knop rechtsboven):

 1. Druk de toetsen <1> en <6> op de afstandsbediening tegelijkertijd in tot het magenta knopje twee keer knippert.
 2. Voer snel achter elkaar de cijfers <9>, <9>, <6> in. Na elk cijfer zal het magenta knopje knipperen. Na het derde cijfer zal het magenta knopje twee keer knipperen. Als het magenta knopje vijf keer knippert is het resetten niet geluk
 3. Let op: De afstandsbediening is nu ook losgekoppeld van de tv functies. Het volume harder zetten is nu het volume van de TV Box zelf en niet van de tv. Voor opnieuw koppelen, zie punt 6.

Afstandsbediening Mediabox (die met een witte knop rechtsboven)

 • Wil je de afstandsbediening ontkoppelen van de Mediabox? Druk dan tegelijk op [OK] en [Volume omlaag] en houd de knoppen minimaal 3 seconden ingedrukt.​

 • Wil je de afstandsbediening weer koppelen? Druk dan tegelijk op [OK] en [Thuis] en houd de knoppen minimaal 3 seconden ingedrukt.

 

7. Koppelen tv en TV Box/Mediabox

Koppelen tv en TV Box met "oude" afstandsbediening // Volume problemen

Het kan zijn dat het volume van onze TV Box heel laag staat. Op vol volume hoor je nauwelijks iets. Of je hebt twee afstandsbedieningen nodig om de tv te bedienen. Dat kan makkelijker! Reset dan eerst de afstandsbediening zoals hierboven staat. Zet het volume van de TV Box daarna voluit. Als we nu de TV Box weer koppelen aan de tv, is het volume weer goed afgesteld. Het koppelen kan op twee manieren.

• Druk op SETUP en houd deze ingedrukt tot het rode lampje twee keer knippert,
• Druk 1 keer op de MUTE knop
• Druk 1 keer op de TV knop

Kun je hierna de tv nog niet aan/uitzetten met onze afstandsbediening? Koppel dan op de volgende manier:

• Druk op SETUP en houd deze ingedrukt tot het rode lampje tweemaal knippert.
• Voer de code 9, 9, 1 in.
• Zap nu een kanaal verder (CH+) en wacht vijf seconden tot de tv uitgaat.
• Gaat de tv niet uit, zap opnieuw (CH+) en wacht tot de tv uitgaat. Het kan zijn dat je dit enkele keren moet herhalen. Belangrijk: wacht wel vijf seconden voordat je opnieuw zapt!
• Springt de tv uit, toets dan snel nogmaals SETUP in.

Tot slot is er nog een derde optie. Zoek jouw merk tv op in deze lijst en voer de juiste tv-code in.

 

d099e0af-69ab-4d0e-bdf5-42576bd9cde7.jpgKoppelen tv en TV Box met nieuwe afstandsbediening

 • Om de Afstandsbediening automatisch te koppelen druk je 1 + 3 tegelijk in. De magenta knop gaat na een paar seconde knipperen.
 • Druk de tv powerknop (knop 1 in onderstaand schema) in en houd hem ingedrukt totdat de tv uit gaat.
 • Zet de tv dan weer aan met de zelfde tv Powerknop. (knop 1 in onderstaand schema).
 • Sla de instellingen op door op de stop knop te drukken (knop 6 in onderstaand schema).
 • Als het goed is zijn de instelling opgeslagen. Kijk ook gelijk even of je het geluid harder en zachter kunt zetten.

Werkt het automatisch zoeken niet?

 • Om de afstandsbediening te koppelen druk je 1 + 6 tegelijk in. De magenta knop gaat na een paar seconden knipperen.
 • Zoek de juiste code op in onderstaande tabel:

 

Na het vierde cijfer zal het magenta knopje twee keer knipperen. Als het magenta knopje vijf keer knippert is de code niet correct. Kies dan een andere code en herhaal de eerste 2 stappen.

 • Zet de tv dan weer aan met dezelfde tv Powerknop (knop 1) en test de Mute, Vol+ en Vol- knoppen.
 • Sla de instellingen op door op de stop knop te drukken (knop 6).

 

91aa79c8-8080-4be9-8a39-55e9c48e3010.png


8. Pauzeknop

Werkt alleen de pauzeknop niet? Dan is er iets anders aan de hand. Waarschijnlijk zit de harde schijf vol (dit geldt alleen bij de TV Box met tijdsaanduiding). Verwijder enkele opnames en controleer je schijfruimte. Lukt het nog steeds niet, laat het hieronder even weten, dan kunnen we op afstand wellicht alle opnameruimte weer vrijmaken.

 

Ervaar je toch problemen met je afstandsbediening?

Werkt de afstandsbediening nog steeds niet? Schrijf dan een berichtje hieronder met uitleg wat je al gedaan hebt. Dan gaan wij er zo snel mogelijk mee aan de slag!

 

Werkt het geluid nog niet na het koppelen van jouw nieuwe afstandsbediening (met de magenta knop)? Los het op met de volgende herstelmethode: opgelost door vóór de koppelprocedure het geluid van de tv aan te zetten. Soms staat het geluid op mute waardoor geluid geblokkeerd wordt. Dat kom doordat de volumestappen van de TV toegepast worden op het door de box aangeboden signaal. Is dat signaal 0 (dat is het bij mute) dan heb je geen geluid. Zie topic: afstandsbediening koppelen | Odido Community voor de originele post.

Als tijdelijke oplossing kun je altijd gebruik maken van onze Odido Online TV app. Dan heb je de beschikking over 35+ zenders op je mobiel, tablet of laptop/PC overal in de EU. Dan heb je in ieder geval nog wat te zappen! :wink:

Tip van Communitylid TMTV: Nog een kleine tip voor iedereen die in afwachting is van een nieuwe afstandsbediening: als je een USB-toetsenbord hebt liggen, kun je die tijdelijk aansluiten op je TV Box. Dan kun je in elk geval de cijfertoetsen gebruiken om te zappen. 

Heb je problemen met het beeld of de TV Box zelf, volg dan de stappen uit dit topic voor probleemloos tv-kijken:

Ik heb haperend/slecht beeld | Odido community

 

Wil je alles op je gemak nog eens teruglezen, dan kun je hier de handleiding vinden: handleiding TV Box en afstandsbediening


3226 reacties

Reputatie 2

Hoi Tommie,de 24e dat was gisteren op een zondag dan bezorgt de post niet en vandaag ook niet dus ik zal morgen de 26e afwachten of het dan afgeleverd word,je hoort van mij.

Gr Ben

Reputatie 7
Badge +9

Dat is inderdaad wel vreemd @Ben1953. Laat maar weten of de afstandsbediening bezorgd wordt, anders stuur ik je een nieuwe toe! 

Reputatie 2

Hoi Tommy, hij is vandaag bezorgd het is een ongebruikte met een kaartje tussen de batterijen,degene die met de 4k mediabox zat was dus wel een gebruikte vandaar dat hij niet werkte,deze geprobeert en werkt gelijk goed.

Bedankt👍👍

Reputatie 7
Badge +9

Ah superfijn om te horen @Ben1953! Heel veel kijkplezier. 

Mijn afstandbediening werkt niet meer. Alle genoemde stappen voor controle en resetten al geprobeerd, maar hij geeft geen enkele reactie. 

 

Daarnaast werkt het entone kastje ook erg slecht (wordt steeds langzamer en herstart dan ineens spontaan en verder of terugkijken van opgeslagen programma's werkt vaak niet). Ik zie dat deze kastjes sowieso verouderd zijn.

 

Kan dit hele setje vervangen worden?

 

Reputatie 5
Badge +5

Hi @rudy24, dit kan ik zeker voor je in orde maken! Wel wil ik je erop wijzen dat je met de Entone Amulet 515 die je op dit moment gebruikt, opnames kan maken op de harde schijf van de TV Box. Met de nieuwe Mediabox is dit niet mogelijk en zou je alleen opnames kunnen maken via de Cloud. Hiervoor dien je de optie Cloud Opnemen aan te zetten in jouw Mijn Odido account, wat €5 per maand kost. Als je geen opnames maakt, dan verandert er eigenlijk niks en kan ik de omruiling gelijk voor je in orde maken. Laat je het me weten als ik dit voor je kan regelen? 

Reputatie 2

Beste Odido,

Kan ik de AB van de Mediabox ook koppelen met mijn NAD versterker via infra rood? De versterker is via een optische geluidskabel aangesloten op de TV. Volume kan alleen via de versterker worden aangepast.

Mvg, Henk

Reputatie 7
Badge +2

@Henk de Vries Ik vermoed dat dit wel mogelijk moet zijn, maar ik durf niet precies te zeggen hoe je dit doet. @peter-keetfm heb jij een idee? Alvast bedankt voor het meedenken! 😊

Goedemiddag Odido,

 

Onze afstandsbediening heeft flinke kuren. De ene keer werkt hij wel, de andere keer niet tot erg slecht. Ik heb al verschillende dingen geprobeerd om het op te lossen;

 

- Ontkoppelen en opnieuw koppelen

- Batterijen vervangen 

- Ouderwets gescholden en een tik gegeven 

-  Geaaid en gesmeekt

 

Toch wil hij niet meewerken. Bij sommige knoppen geeft het magenta knopje een flits, bij sommige knoppen niet. Soms wil hij wel weer werken voor een uurtje om er daarna weer mee op te houden. Meestal doen de terug knop en de programma omhoog knop het wel maar de source knop doet het bijvoorbeeld nooit.

 

Hij geeft op de tv ook af en toe de melding "druk op links voor uitleg hoe je Odido TV bedient."

 

Hebben jullie een oplossing voor dit euvel?

 

Groetjes

Dag!

Onze hond heeft de afstandsbediening van de Odido box aangevreten. Hoe bestel ik een nieuwe?

Met vriendelijke groet, Karin 

Dag,

 

Onze dochter heeft de afstandsbediening helaas enthousiast kapot gegooid.

 

zouden jullie kunnen zorgen voor een nieuwe

alvast dank.

 

mvg, Tim

Reputatie 7
Badge +9

Hi @EKFI & @Hendrixenflierman, ik heb jullie een nieuw exemplaar opgestuurd! De afstandsbediening past door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te zijn. Alvast veel kijkplezier.

Beste Odido, ik heb net als een aantal anderen (zoals Johanna en Remco) hier last van het feit dat de afstandsbediening wel héél snel door de batterijen heen gaat. Ik ben een half jaar klant en ik zit alweer aan de derde set batterijen.

Zou ik een vervangend exemplaar mogen ontvangen? Alvast bedankt!

Reputatie 5
Badge +5

Hi @Hildebrand, dat gaat inderdaad wel heel snel. Ik heb gelijk een nieuwe afstandsbediening naar je toe gestuurd. Deze komt binnen via een brievenbuspakketje en zal binnen een paar dagen bezorgd worden. Zo kan je heel wat batterijen besparen! 

Hi @Hildebrand, dat gaat inderdaad wel heel snel. Ik heb gelijk een nieuwe afstandsbediening naar je toe gestuurd. Deze komt binnen via een brievenbuspakketje en zal binnen een paar dagen bezorgd worden. Zo kan je heel wat batterijen besparen! 

Super! Mijn dank is groot!

Goedemiddag, heb al bijna een week geen TV nu door een afstandsbediening die niet meer werkt. Heb hier onlangs al contact over gehad. Alle stappen al geprobeerd en niks helpt.

Er zou een vervangende afstandsbediening verzondn worden, maar hier nog niks van ontvangen?

Reputatie 7
Badge +4

Hoi @Youri94, ik help je graag aan een nieuwe afstandsbediening! Ik heb meteen je dossier erbij gepakt en ik zie dat de afstandsbediening vrijdag op de post is gedaan. We hebben de afstandsbediening alleen zonder Track & Trace code verstuurd. Door Koningsdag heb ik het vermoeden dat de afstandsbediening nog elk moment bezorgd kan worden. Ik neem aan dat je ook al je postvak hebt gecontroleerd?

Ik ben benieuwd, mocht de afstandsbediening er niet snel zijn dan kunnen we absoluut nog een afstandsbediening opsturen!

@Tommie van Odido tot op heden hebben wij nog geen afstandsbediening ontvangen. Enig idee wanneer wij deze kunnen verwachten?

hoor het graag.

mvg

Reputatie 7
Badge +4

Hoi @Hendrixenflierman, fijn dat je aan de bel trekt, ik zie je graag snel weer genieten van je Mediabox! Ook bij jou heb ik sterk het vermoeden dat er door Koningsdag vertraging is opgelopen. Wij hebben de afstandsbediening namelijk donderdag voor je verstuurd zonder Track & Trace code. Ik neem aan dat je jouw brievenbus ook al hebt geleegd?

Ik ben benieuwd, anders duurt het zo lang dat ik graag een reserve afstandsbediening naar je opstuur!

Hallo, mijn ene afstandbediening is kapot en de andere is kwijt. Heel graag 2 nieuwe opsturen.

Dankjewel 

Reputatie 7
Badge +9

Hey @ehdmaatmann, welkom op onze Community!

Goed dat je hiervoor aan de bel trekt. Ik heb je direct twee nieuwe exemplaren opgestuurd. Deze passen in de brievenbus dus je hoeft hier niet voor thuis te zijn. Alvast veel kijkplezier! 

Hoi @Youri94, ik help je graag aan een nieuwe afstandsbediening! Ik heb meteen je dossier erbij gepakt en ik zie dat de afstandsbediening vrijdag op de post is gedaan. We hebben de afstandsbediening alleen zonder Track & Trace code verstuurd. Door Koningsdag heb ik het vermoeden dat de afstandsbediening nog elk moment bezorgd kan worden. Ik neem aan dat je ook al je postvak hebt gecontroleerd?

Ik ben benieuwd, mocht de afstandsbediening er niet snel zijn dan kunnen we absoluut nog een afstandsbediening opsturen!

Reeds de afstandsbediening binnengekregen... Maar ook deze werkt niet. Is het mogelijk een compleet nieuwe set van box en afstandsbediening te ontvangen? Wil graag weer alles kunnen gebruiken! 

 

Ervaar je problemen met de afstandsbediening? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Zonder afstandsbediening geen tv. Zo simpel is het. Als je niet meer kunt zappen, dan slaat al snel de paniek toe. Maar relax, de oplossing staat hoogstwaarschijnlijk hieronder! Loop alle stappen door, zo weten we wat er aan de hand is. Want als je met een reset de afstandsbediening weer werkend krijgt, is dat natuurlijk veel beter dan wachten op een nieuwe!


1. Kwijt of kapot

Kijk, als je hond zijn bot met de afstandsbediening verwisseld heeft, is er waarschijnlijk niets meer aan te doen. Is je afstandsbediening kapot of kwijt, laat dan even een berichtje achter in dit topic. Dan gaan we een nieuwe afstandsbediening opsturen.


2. Bronkanaal op de tv

Staat de tv op het juiste ingangskanaal? Als je een melding krijgt als 'no signal' of 'geen signaal' of een blauw beeld ziet, dan staat wellicht de TV Box uit of zit je niet op het juiste bronkanaal. Selecteer HDMI1 (of het kanaal waar de TV Box op aangesloten zit). Heb je nu weer beeld?


3. Lampje // batterijen

Controleer of het lampje nog wel knippert als je een toets indrukt. Brandt deze niet, dan zijn waarschijnlijk de batterijen op. Het klinkt als een cliché, maar batterijen hebben niet het eeuwige leven. Kun je ze vervangen?

 

4. Laag of geen volume

Als je een laag of geen volume op de tv hebt, kan het zijn dat het volume van de tv zelf erg laag staat. Het harder zetten via onze afstandsbediening zorgt er dan alleen maar voor dat de TV Box een hoger volume geeft. Maximaal volume is dan nog steeds erg zacht. Door de afstandsbediening van de tv zelf te gebruiken om de tv harder te zetten is dan de oplossing. 


5. Reset TV Box/Mediabox

Ook al lijkt de afstandsbediening niet te reageren, het euvel kan soms in de TV Box/Mediabox zitten. Haal deze eens voor tien seconden van de stroom. Niet uit/aan zetten, maar echt de stekker even uit het stopcontact.


6. Reset Afstandsbediening

Bij de oude afstandsbediening (zonder magenta knop rechtsboven):

 1. Druk op SETUP op de afstandsbediening en houd deze ingedrukt tot het rode lampje twee keer knippert.
 2. Voer de reset code 2, 0, 5, 1 in. Als het goed is, knippert het rode lampje opnieuw tweemaal.
 3. Let op: De afstandsbediening is nu ook losgekoppeld van de tv functies. Het volume harder zetten is nu het volume van de TV Box zelf en niet van de tv. Voor opnieuw koppelen, zie punt 6.
   

Een nieuwe afstandsbediening (die met een magenta knop rechtsboven):

 1. Druk de toetsen <1> en <6> op de afstandsbediening tegelijkertijd in tot het magenta knopje twee keer knippert.
 2. Voer snel achter elkaar de cijfers <9>, <9>, <6> in. Na elk cijfer zal het magenta knopje knipperen. Na het derde cijfer zal het magenta knopje twee keer knipperen. Als het magenta knopje vijf keer knippert is het resetten niet geluk
 3. Let op: De afstandsbediening is nu ook losgekoppeld van de tv functies. Het volume harder zetten is nu het volume van de TV Box zelf en niet van de tv. Voor opnieuw koppelen, zie punt 6.

Afstandsbediening Mediabox (die met een witte knop rechtsboven)

 • Wil je de afstandsbediening ontkoppelen van de Mediabox? Druk dan tegelijk op [OK] en [Volume omlaag] en houd de knoppen minimaal 3 seconden ingedrukt.​

 • Wil je de afstandsbediening weer koppelen? Druk dan tegelijk op [OK] en [Thuis] en houd de knoppen minimaal 3 seconden ingedrukt.

 

7. Koppelen tv en TV Box/Mediabox

Koppelen tv en TV Box met "oude" afstandsbediening // Volume problemen

Het kan zijn dat het volume van onze TV Box heel laag staat. Op vol volume hoor je nauwelijks iets. Of je hebt twee afstandsbedieningen nodig om de tv te bedienen. Dat kan makkelijker! Reset dan eerst de afstandsbediening zoals hierboven staat. Zet het volume van de TV Box daarna voluit. Als we nu de TV Box weer koppelen aan de tv, is het volume weer goed afgesteld. Het koppelen kan op twee manieren.

• Druk op SETUP en houd deze ingedrukt tot het rode lampje twee keer knippert,
• Druk 1 keer op de MUTE knop
• Druk 1 keer op de TV knop

Kun je hierna de tv nog niet aan/uitzetten met onze afstandsbediening? Koppel dan op de volgende manier:

• Druk op SETUP en houd deze ingedrukt tot het rode lampje tweemaal knippert.
• Voer de code 9, 9, 1 in.
• Zap nu een kanaal verder (CH+) en wacht vijf seconden tot de tv uitgaat.
• Gaat de tv niet uit, zap opnieuw (CH+) en wacht tot de tv uitgaat. Het kan zijn dat je dit enkele keren moet herhalen. Belangrijk: wacht wel vijf seconden voordat je opnieuw zapt!
• Springt de tv uit, toets dan snel nogmaals SETUP in.

Tot slot is er nog een derde optie. Zoek jouw merk tv op in deze lijst en voer de juiste tv-code in.

 

d099e0af-69ab-4d0e-bdf5-42576bd9cde7.jpgKoppelen tv en TV Box met nieuwe afstandsbediening

 • Om de Afstandsbediening automatisch te koppelen druk je 1 + 3 tegelijk in. De magenta knop gaat na een paar seconde knipperen.
 • Druk de tv powerknop (knop 1 in onderstaand schema) in en houd hem ingedrukt totdat de tv uit gaat.
 • Zet de tv dan weer aan met de zelfde tv Powerknop. (knop 1 in onderstaand schema).
 • Sla de instellingen op door op de stop knop te drukken (knop 6 in onderstaand schema).
 • Als het goed is zijn de instelling opgeslagen. Kijk ook gelijk even of je het geluid harder en zachter kunt zetten.

Werkt het automatisch zoeken niet?

 • Om de afstandsbediening te koppelen druk je 1 + 6 tegelijk in. De magenta knop gaat na een paar seconden knipperen.
 • Zoek de juiste code op in onderstaande tabel:

 

Na het vierde cijfer zal het magenta knopje twee keer knipperen. Als het magenta knopje vijf keer knippert is de code niet correct. Kies dan een andere code en herhaal de eerste 2 stappen.

 • Zet de tv dan weer aan met dezelfde tv Powerknop (knop 1) en test de Mute, Vol+ en Vol- knoppen.
 • Sla de instellingen op door op de stop knop te drukken (knop 6).

 

91aa79c8-8080-4be9-8a39-55e9c48e3010.png


8. Pauzeknop

Werkt alleen de pauzeknop niet? Dan is er iets anders aan de hand. Waarschijnlijk zit de harde schijf vol (dit geldt alleen bij de TV Box met tijdsaanduiding). Verwijder enkele opnames en controleer je schijfruimte. Lukt het nog steeds niet, laat het hieronder even weten, dan kunnen we op afstand wellicht alle opnameruimte weer vrijmaken.

 

Ervaar je toch problemen met je afstandsbediening?

Werkt de afstandsbediening nog steeds niet? Schrijf dan een berichtje hieronder met uitleg wat je al gedaan hebt. Dan gaan wij er zo snel mogelijk mee aan de slag!

 

Werkt het geluid nog niet na het koppelen van jouw nieuwe afstandsbediening (met de magenta knop)? Los het op met de volgende herstelmethode: opgelost door vóór de koppelprocedure het geluid van de tv aan te zetten. Soms staat het geluid op mute waardoor geluid geblokkeerd wordt. Dat kom doordat de volumestappen van de TV toegepast worden op het door de box aangeboden signaal. Is dat signaal 0 (dat is het bij mute) dan heb je geen geluid. Zie topic: afstandsbediening koppelen | Odido Community voor de originele post.

Als tijdelijke oplossing kun je altijd gebruik maken van onze Odido Online TV app. Dan heb je de beschikking over 35+ zenders op je mobiel, tablet of laptop/PC overal in de EU. Dan heb je in ieder geval nog wat te zappen! :wink:

Tip van Communitylid TMTV: Nog een kleine tip voor iedereen die in afwachting is van een nieuwe afstandsbediening: als je een USB-toetsenbord hebt liggen, kun je die tijdelijk aansluiten op je TV Box. Dan kun je in elk geval de cijfertoetsen gebruiken om te zappen. 

Heb je problemen met het beeld of de TV Box zelf, volg dan de stappen uit dit topic voor probleemloos tv-kijken:

Ik heb haperend/slecht beeld | Odido community

 

Wil je alles op je gemak nog eens teruglezen, dan kun je hier de handleiding vinden: handleiding TV Box en afstandsbediening

Geachte Odido.

 

De afstandsbediening heeft wel verbinding want het rode lampje brand wel maar een aantal bedieningsknoppen doen het niet meer of heel slecht. Graag ontvangen wij een nieuwe afstandsbediening.

Geachte Odido.

 

De afstandsbediening heeft wel verbinding want het rode lampje brand wel maar een aantal bedieningsknoppen doen het niet meer of heel slecht. Graag ontvangen wij een nieuwe afstandsbediening.

Reputatie 5
Badge +5

Hi @Youri94, wat werkt er precies niet aan de afstandsbediening? Gaat het koppelen niet goed of speelt er een ander probleem? Ik wil graag voor je nakijken of de oorzaak hiervan niet ergens anders vandaan komt. 

@dorpsstraat ik heb gelijk een nieuwe afstandsbediening naar je toe gestuurd! Deze wordt per brievenbuspost naar je verzonden en hier hoef je dus niet voor thuis te blijven. Je zult hem binnen een paar dagen binnen krijgen! 

Reageer