[Info] FAQ en levertijden Apple iPhone 13 | 13 mini | 13 Pro | 13 Pro Max

  • 15 September 2021
  • 290 reacties
  • 308777 Bekeken
[Info] FAQ en levertijden Apple iPhone 13 | 13 mini | 13 Pro | 13 Pro Max
Reputatie 7
Badge +9

Attentie Apple lovers, hét moment van het jaar is hier! Na veel speculatie heeft Apple weer 4 prachtige iPhone toestellen gelanceerd!  

 

In dit topic vind je de veelgestelde vragen over de iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. De iPhone toestellen zijn tijdens de Apple Keynote onthuld en uiteraard willen we je alles vertellen over hoe jij je prachtige iPhone 13 zo snel mogelijk in handen kunt krijgen. 

 

 

GEWELDIG NIEUWS! Vanaf vrijdag 17 september om 14:00 kun je jouw iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max in de pre-sale bestellen. Dit kan betekenen dat je een van de allereerste bent! Welke iPhone past het best bij jou?

 

Actuele levertijden Apple iPhone 13

Vanaf donderdag 10 maart zijn de levertijden van de iPhone 13 te vinden in ons algemene levertijdentopic.

 
Hoe kan ik mijn iPhone bestellen? 

Vanaf 17 september om 14:00 kun je jouw iPhone heel eenvoudig en snel bestellen!  

► Verlenging: Ga snel naar My T-Mobile (via laptop of computer), zodat je direct kunt verlengen! 
► Nieuw abonnement: Je kunt gelijk naar onze webshop om jouw nieuwe iPhone te bestellen!
► Winkel: Loop een T-Mobile Shop binnen en plaats daar jouw order.

 

Bestelling en levering 

Zodra het toestel op voorraad is ontvang je automatisch een e-mail om een bezorgafspraak te maken. Via www.mijnorderstatus.nl kun je vervolgens zelf een bezorgdag kiezen. We informeren je hierover zowel vóór als ná je bestelling.

Wil je het toestel liever in de T-Shop ophalen? Dan ontvang je een SMS wanneer het toestel opgehaald kan worden. Als je nog geen SMS hebt ontvangen, dan is jouw telefoon nog niet klaar om opgehaald te worden. Het heeft dan ook geen zin om de winkel binnen te lopen, voor je de SMS hebt ontvangen.

We delen de actuele levertijden met jullie via onze Community. Zodra deze informatie bekend is, zullen we dit topic ook van een update voorzien. Let op: plan je afspraak met AMP zodra je de mail hebt ontvangen. Des te sneller heb je het toestel in huis. 

 

Hoe kan het dat 'mijn buurman' de nieuwe iPhone eerder heeft ontvangen, terwijl ik eerder heb besteld? 

We leveren de toestellen uit op basis van het tijdstip van bestellen. Ook gaat dit op basis van het type iPhone, de kleur en het aantal GB geheugen. Dit kan betekenen dat je wellicht een erg populaire variant hebt en dan kan het langer duren voor het toestel geleverd wordt. 

Hoe eerder je de bestelling geplaatst hebt, hoe eerder je het toestel ontvangt. Hier zijn we strikt in. Maar door bijvoorbeeld gemaakte bezorgafspraken met de koerier of doordat mensen het toestel niet of later komen ophalen kán het gebeuren dat iemand die later besteld heeft, het toestel eerder ontvangt.

 

Ik heb een iPhone besteld, maar nog geen bevestiging via e-mail ontvangen! 

Door de drukte kan het langer duren voor je een bevestiging(smail) ontvangt. Binnen 48 uur na het plaatsen van je bestelling ontvang je deze e-mail. Dit is niet de e-mail die je van AMP krijgt om een bezorgafspraak te maken. Het gaat hier dus om de bevestiging van je bestelling.

Heb je de bevestiging niet ontvangen na 48 uur? Check dan eerst even jouw spambox. Staat de bevestigingsmail daar niet? Laat dan even een bericht achter in dit topic.

Je krijgt een e-mail vanuit AMP zodra de telefoon bij de koerier ligt, dit kan enkele dagen/weken duren. Dit is namelijk afhankelijk van de levertijd van jouw iPhone. Zodra jouw toestel bij de koerier ligt krijg je een e-mail, met behulp van deze e-mail kan je een bezorgafspraak maken. Zelf contact opnemen met AMP Logistics zal geen extra informatie opleveren. Zolang de telefoon door ons nog niet naar hen is verzonden, hebben zij ook geen informatie over de bezorgdatum.

 

Als ik de betaling voor mijn bestelling probeer te voldoen, dan krijg ik de melding ‘Ongeldig betalingsverzoek’. Wat nu? 

Betalen van je bestelling en de thuiskopieheffing kan via iDeal, creditcard of betalen bij ontvangst. Moet je betalen, maar maak je geen keuze voor de betaalwijze? Dan zetten we deze na 2 uur automatisch op 'betalen bij ontvangst'. Je kunt het bedrag dan pinnen bij de koerier. Als je na 2 uur een keuze wilt maken voor de betaalwijze, krijg je de melding 'Ongeldig betalingsverzoek'. Je kunt dan betalen aan de deur als jouw toestel wordt geleverd.

 

Ik heb een iPhone besteld en mijn contract is al afgelopen of loopt binnenkort af. Nu zie ik dat de startdatum veel later is. Hoe kan dat? 

Geen paniek: de startdatum sluit straks netjes aan op jouw huidige contract als je het toestel hebt ontvangen. Een nieuw contract of verlenging moet binnen vier maanden na afsluiten ingaan. Vandaar dat je in eerste instantie een andere startdatum ziet staan. Zodra je jouw iPhone in ontvangst hebt genomen, wordt deze startdatum automatisch aangepast.

 

Ik heb per ongeluk een nieuw abonnement afgesloten in plaats van een verlenging! Wat moet ik doen? 

Wanneer je nog geen e-mail van AMP hebt gekregen om een bezorgafspraak te maken, kun je het beste de bestelling van het nieuwe abonnement annuleren. Check eerst even de voorwaarden van Wet Koop op Afstand of annuleren nog mogelijk is. Na het annuleren kun je inloggen op My T-Mobile om vervolgens jouw abonnement te verlengen.

Wil of kun je niet meer annuleren of heb je al mail gehad van AMP dan kun je twee maanden voor de einddatum van jouw huidige contract nummerbehoud aanvragen. Jouw nummer wordt dan overgezet naar het nieuwe abonnement. Houd er wel rekening mee dat je hiermee een nieuw klantnummer krijgt.

 

Ik heb een bestelling geplaatst, maar ik wil deze annuleren. 

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst en je het toestel tóch niet wilt, omdat je bijvoorbeeld een ander model of kleur toestel wilt hebben, dan kun je de pre-sale order annuleren. Ook geldt natuurlijk de Wet Koop op Afstand. Houd er wel rekening mee dat je, als je een nieuwe bestelling plaatst, weer achteraan in de rij komt en de kans groot is dat je langer moet wachten op je toestel. Op deze pagina vind je alle informatie over het annuleren van je bestelling.

 

Ik heb per ongeluk een verkeerde kleur/type/geheugenvariant besteld, kan ik deze wijzigen? 

Nee, een gemaakte order kan niet gewijzigd worden. Het is dus na het bestellen niet meer mogelijk om een ander model, kleur of geheugen te kiezen. De order moet dan in het geheel geannuleerd en opnieuw geplaatst worden. Je komt dan ook weer achteraan in de rij te staan. Op deze pagina vind je alle informatie over het annuleren van je bestelling.

 

Heb je na het lezen van alle informatie nog vragen, laat het hier in het topic weten! 

 


290 reacties

ik vroeg iphon13 pro Kan ik de bestelling annuleren?

 

Reputatie 7

Hi @mohamadabdulrahman 

De verwachte levertijd is afhankelijk van het moment van bestellen en welke telefoon jij hebt besteld. In dit topic vind je de verwachte levertijden voor de iPhone 13 Pro, dus die info kun je daar opzoeken.

Alle informatie over annuleren kun je vinden op onze website.

Mocht je nog meer vragen voor ons hebben dan horen we het graag!

Yes! Eindelijk vanmiddag bericht gehad dat mijn 13pro 256gb grafiet volgende week de 18e bezorgd wordt💪🏽

Yes! Eindelijk vanmiddag bericht gehad dat mijn 13pro 256gb grafiet volgende week de 18e bezorgd wordt💪🏽

Bij die andere topic zei je 128gb en hier 256gb.. wat is het nou? 😄

I have ordered I3 Pro max but didn't receive any confirmation mail

Reputatie 7

@Tenzin 

Normally you will receive the confirmation mail within an hour, maybe two. Did you receive the mail in the meantime? 

Also check your spam filter, to be sure, because these messages sometimes end up there.

Hallo,

ik lees tussen de bovenstaande opties dat ik binnen 48 uur na bestelling een bevestigingsmail moet ontvangen van de aankoop IPhone 13. Helaas nog niks ontvangen en ook niks tussen mijn spam. 
 

Kunnen jullie mij helpen?

 

mvg Bas

Reputatie 7

Hi Bas,

Dit heb ik gelijk even gecontroleerd en ik zie dat op 22 november om 9:55 de bevestigingsmail is verzonden naar jouw Hotmail-adres. Voor de zekerheid heb ik deze nogmaals verzonden. Controleer voor de zekerheid ook even je spam, zodat deze niet per ongeluk daar tussen de berichten verdwijnt.

Hi Bas,

Dit heb ik gelijk even gecontroleerd en ik zie dat op 22 november om 9:55 de bevestigingsmail is verzonden naar jouw Hotmail-adres. Voor de zekerheid heb ik deze nogmaals verzonden. Controleer voor de zekerheid ook even je spam, zodat deze niet per ongeluk daar tussen de berichten verdwijnt.

hoi David, 

Bedankt voor je snelle reactie, top! Ik heb nu door jou het mailtje ontvangen. Er staat dat ik het openstaande bedrag nog moet betalen bij ontvangst van de telefoon. Dit heb ik al betaalt, dat is vast door de bezorger terug te zien?

Mvg Bas

Reputatie 7

Hoi Bas,

Ik zie inderdaad terug dat de eenmalige bijbetaling is gedaan, dus dat moet helemaal goed komen wanneer de koerier langskomt!

Vraagje, door welk bedrijf worden de toestellen geleverd?

Ik zie morgen namelijk een pakketje komen via PostNL dat ik niet kan plaatsen…

Reputatie 7
Badge +9

Hi @RoyvdB1993 

Dat kan goed kloppen. We maken momenteel gebruik van de bezorgdiensten AMP en PostNL. Als er in je e-mail PostNL staat dan zal die door hun bezorgd worden. Ik wens je alvast veel plezier met je toestel!

Heb namelijk ook hetzelfde van afzender Stay Connected. Kan ik niet plaatsen wanneer ik laatst iets had besteld

Reputatie 7

Hi @Bobke,

Geen zorgen, het is geen mysterieuze bestelling, maar deze is inderdaad van ons afkomstig!

Reputatie 2

I paid for my iphone 13 pro on Oct 18, and received it on 22 Dec due to long waiting times at both T-mobile and AMP. Waited for 2 months. Totally understand your situation, no question asked.

Then the phone had some quality issue. The right half of the screen tints red in the dark. I called T-Mobile and they wanted to change it for me. But the waiting queue at AMP is even longer. If I want a change, I'll have to wait until Jan 28. No new phone before that. So I chose to return the phone and wait another year for a new iPhone.

Turned out I can't return to a T-Mobile store and the return is not for free. I have to pack the phone up and send it back myself. All on my cost. So I'm paying for receiving a phone with quality problem, after a 2-month wait. 

I'm frustrated. 

Reageer