Beantwoord

Melding Welkom in het buitenland uitschakelen

  • 16 March 2018
  • 57 reacties
  • 6238 Bekeken

hoe kan ik de melding Welkom in... het buitenland uitzetten?
icon

Beste antwoord door Dave 17 March 2018, 12:30

Bekijk origineel

57 reacties

Reputatie 7
Badge +9

Hi @Koppie74 

Zou je mij een privébericht kunnen sturen met je 06-nummer, naam geboortedatum, volledige adres en de laatste 4 cijfers van je IBAN? Dan maak ik het in orde voor je. Als je op mijn naam klikt dan zie je de optie stuur bericht.  Ik help je dan graag verder!

Ik wil ook graag mijn welkoms-sms in buitenland uit laten schakelen. Via de servicedesk kom ik er niets verder mee. Daar wordt gemeld dat het niet mogelijk is deze sms berichten uit te laten schakelen. 

Reputatie 7
Badge +9

Hi @erwin.wolkotte 

Ik wil graag kijken of ik je verder kan helpen. Zou je mij een privébericht kunnen sturen met het 06-nummer waar het om gaat en het nieuwe nummer, naam geboortedatum, volledige adres en laatste 4 cijfers van de IBAN? Dan kijk ik wat ik kan betekenen.

Goedemiddag, kan het voor mijn nummer ook uitgeschakeld worden? Ik woon hier aan de grens dus die SMS’jes blijven maar komen. 

Bedankt alvast.

Reputatie 7
Badge +9

Hi @fiwi, gaat het om het nummer **52 dat in je profiel staat? Volgens de instellingen zou je de welkom-sms al niet moeten ontvangen. Als je aan de grens woont en je telefoon verbinding maakt met een buitenlands netwerk, dan kan je het beste ook op je telefoon 'automatische netwerkselectie’ uitzetten en handmatig voor Odido kiezen, zodat je alleen met het Nederlandse netwerk verbonden blijft. Gaat het om een ander 06-nummer? Laat het me dan weten! 

Hi @fiwi, gaat het om het nummer **52 dat in je profiel staat? Volgens de instellingen zou je de welkom-sms al niet moeten ontvangen. Als je aan de grens woont en je telefoon verbinding maakt met een buitenlands netwerk, dan kan je het beste ook op je telefoon 'automatische netwerkselectie’ uitzetten en handmatig voor Odido kiezen, zodat je alleen met het Nederlandse netwerk verbonden blijft. Gaat het om een ander 06-nummer? Laat het me dan weten! 

Is inderdaad ondertussen OK via een medewerker. Bedankt !

Reputatie 7
Badge +9

Vandaar! Super en bedankt voor het laten weten @fiwi 😁

Reageer