T-Mobile actief op E-fiber Netwerk

  • 22 December 2022
  • 54 reacties
  • 2302 Bekeken

Reputatie 6
Badge

T-Mobile biedt sinds dit najaar ook glasvezelinternet via het E-fiber netwerk aan. In alle gebieden waar E-fiber een netwerk heeft of aan het aanleggen is, wordt het voor klanten mogelijk om een T-Mobile Thuis abonnement af te sluiten. Sinds 16 november 2022 is Deurne de eerste gemeente waar T-Mobile glasvezel aanbiedt via het E-fiber netwerk. Stapsgewijs zullen alle gemeenten en gebieden waar E-fiber een netwerk heeft worden klaargemaakt voor de diensten van T-Mobile Thuis. In de onderstaande lijst wordt per gemeente bijgehouden of het al mogelijk is om T-Mobile glasvezel te bestellen.

 

 


54 reacties

Reputatie 6
Badge

@Joshhie 
Probeer even contact op te nemen met dit speciale nummer van T-Mobile. 0800 2870728

@Joshhie 
Probeer even contact op te nemen met dit speciale nummer van T-Mobile. 0800 2870728

De aanvraag is inmiddels gelukt.

Reputatie 7
Badge +8

@Joshhie Helemaal super om te horen dat het is gelukt! 😁

Is het inmiddels ook bekend vanaf wanneer er daadwerkelijk de apparatuur in de wijkkast geplaatst wordt zodat je ook op T-Mobile aangesloten kan worden? Want we zijn inmiddels een maand verder en als we inloggen in My T-Mobile staat er nog steeds "Abbonement in oplevering".

Omdat mijn ouders bij hun huidige provider Trined (ook via E-Fiber Glasvezel) een opzegtermijn hebben van 1 kalendermaand en we vergeten zijn om gebruik te maken van de overstapservice bij de aanvraag is het wel handig om te weten of we het abbonement daar kunnen opzeggen per 31 juli.

Het betreft de gemeente Land van Cuijk met de postcode 5831. Indien nodig kan ik de postcode met letters en huisnummer in een prive bericht sturen.

Reageer