Beantwoord

geen internet na installatie


Reputatie 1

Hallo,

 

Sinds 1 juni overgestapt naar tmobile thuis, helaas tot op heden geen internet :( er gaat iets mis met het activeren van de signaal, echter werd er daarna verteld dat er problemen zijn in de wijkkast. Ik kom helaas niet verder en heb zelf contact opgezocht met KPN. Er zijn tickets aangemaakt maar ik heb het gevoel dat dit niet goed komt zonder druk op te zetten door iemand van hogerop (we zitten inmiddels op dag 9). wie kan mij helpen?

icon

Beste antwoord door Boris 11 June 2021, 13:07

Bekijk origineel

36 reacties

Reputatie 7

Hi @Abdullah ,

Goed dat je het bij ons nagaat! Ik heb vernomen dat er inmiddels al flink wat contact is geweest en dat de installatie nu kan worden uitgevoerd. Er is een afspraak gemaakt met de monteur van Guidion om de installatie te voltooien, zodat jij kan genieten van je snelle Glasvezelverbinding. Onze excuses voor het ongemak! Mocht je een onverhoopt ergens tegenaan lopen, laat het ons weten. De Community zit voor je klaar!

Reputatie 1

Hi Boris,

 

Zoals verwacht ben ik geen stap verder. T-mobile wijst naar KPN en vice versa. KPN glasvezel heeft altijd gewerkt, tmobile niet. Ik zou gister nog worden gebeld door tmobile, dat is ook niet gebeurd. Graag wil ik in contact komen met iemand van de BO of iig met meer bevoegdheden om eventuele crediteringen in te schieten... dag 16 zonder internet is niet meer van deze tijd.

Ik zou ook graag weten wanneer ik gebruik zou kunnen maken van mijn Nieuwe abonnement ( Glasvezel ) In Schagen.
Per 28  februari is er bij mij een glasvezel  kabel aan gesloten ( Met kastje ) , maar ik heb nog steeds geen Internet via de kabel ??
Ik hoor maar niets Helaas !!

Ik wordt een beetje ongeduldig zo !!

Graag oplossing op korte termijn

En dat bellen met de klantenservice schiet ook niet op  , een uur wachtijd dat kan toch niet :(

Niet meer in deze moderne tijd !!

Alles zou geregeld worden automatisch ………..Ik wacht nog steeds..Kom op zeg !!!

Afz Mars

Reputatie 7
Badge +15

Hallo @Mars Haas 

Heb je al een T-Mobile thuis account en zie je daar de installatiedatum? Zo niet dan kan het zo zijn dat de verbinding naar jouw huis niet helemaal gereed is en dat T-Mobile de netbeheerder moet aansturen om dit op te lossen.

Reputatie 7
Badge +16

Goedemiddag @Abdullah, sorry voor de late reactie: we zijn nog in afwachting van het rapport van de monteur, maar zo te zien, is het nog steeds niet succesvol verlopen. Onze techneuten zullen het nu zo snel mogelijk in goede banen geleiden. Kan ik je in de tussentijd een Unlimited Internet voucher aanbieden zodat je de komende zeven dagen in ieder geval online bent via mobiele hotspot? Dit werkt enkel op een T-Mobile simkaart, maar mag prepaid of abonnement zijn.

Reputatie 1

@Jason 

 

Hoi Jason, niks persoonlijks naar jou toe, maar het magere antwoord wat ik krijg is onacceptabel. Dit is nu de situatie:

 

Dag 1: monteur zegt verbinding hoeft alleen maar te worden geactiveerd duurt 2 uur max.

Komende dagen: van kastje naar muur, ik moest geduld hebben voor activatie.

Vervolgens: Ligt aan KPN volgens tmobile. KPN 2x laten komen, evenals guidion en laten bellen met BO. De een wijst de ander aan.

 

Ik heb al die tijd zelf moeten bellen, 0 communicatie vanuit tmobile. Ik heb ook een beveiligingscamera die offline staat. Ik heb zelf gevraagd om een tijdelijke oplossing als Huawei modem met sim; wordt niet uitgegeven. Ik heb al een unlimited abonnement maar je kan begrijpen dat ik mijn tel niet thuis laat.

 

Ik wil heel graag duidelijke communicatie met een tijdlijn erbij; 16 dagen geen verbinding is belachelijk. Nogmaals, niks persoonlijks naar jou toe Jason maar er wordt letterlijk niks gecommuniceerd.

Reputatie 6

We nemen het zeker niet persoonlijk @Abdullah, de frustratie is zeer begrijpelijk.

Ik hoor je een aantal dingen zeggen:

  1. Geen signaal sinds oplevering;
  2. Jij hebt enorm wat initiatief getoond (contact KPN, TM). Had ook initiatief vanuit ons mogen komen;
  3. Partijen wijzen naar elkaar, het liefst komt er 1 contactpersoon;
  4. Beveiligingscamera is offline;
  5. Alternatieve oplossing aangedragen.
  6. En de laatste, vind ik eigenlijk de ergste, je hebt al 16 dagen geen verbinding terwijl dit wel afgesproken is. Klopt dat?

Allereerst, sorry. Dit is geen fijn welkom. Een ding regelen we nu alvast, een vast contactpersoon. @Jason is een topper die je met alles hierboven kan helpen.

Sta mij toe om duidelijk aan te geven wat we kunnen doen.

  1. Wij zullen je vanaf nu pro-actief van updates voorzien. Daar hoef je niet meer achteraan te gaan. Sorry dat dit nodig was. Het initiatief komt nu vanuit ons.
  2. We zullen zorgen dat je zo snel mogelijk verbinding hebt. Het liefst natuurlijk gewoon degene die je besteld hebt. 
  3. Jason helpt je vanaf nu en is voor dit topic je contactpersoon.

Snap dat het geen beste eerste ervaring is, daar gaan we wat aan doen. De community staat voor je klaar!

Reputatie 7
Badge +16

@Abdullah Maurice heeft het al perfect verwoord en jullie slaan samen de spijker op zijn kop! Er mag inderdaad veel meer op serviceniveau geboden worden, daarom zal ik je zo vaak mogelijk voorzien van updates. Ik beloof je dat we erbovenop zitten en dat ik er zoveel mogelijk vaart achter zet zodat je binnen de kortst mogelijke termijn een werkende verbinding hebt. Excuses dat mijn eerdere reactie zo kort door de bocht was, dat is niet mijn intentie geweest.

We beginnen gelijk met een update: KPN NetwerkNL (ReggeFiber) heeft de aannemer met klem verzocht om zo snel mogelijk een nieuwe plandatum aan te bieden zodat er vervolgstappen kunnen worden genomen. 

Zodra ik meer weet, hoor je het meteen van me!

Reputatie 1

@Maurice 

 

Hey Maurice,

 

Samenvattend: overgestapt vanuit KPN glasvezel naar tmobile op 1 juni. Helaas nooit internet gehad vanuit tmobile.

 

Wat ik had vernomen was dat er een signaal moest worden geactiveerd. Er moest een ticket worden verstuurd naar reggefiber. Omdat dit te lang duurde heb ik zelf KPN gebeld, en zij zijn 2x langsgekomen. Alles is gechecked, ook in de wijkkast maar er zijn geen problemen gevonden. 

 

Ik heb inderdaad een beveiligingscamera doe alleen via internet werkt; deze is nu 16 dagen offline. Dat maakt alles wat moeilijker. Ik heb zojuist contact gehad met een collega (werd gebeld). Fingers crossed! 

 

PS wellicht een tip: als klanten zolang offline zoals ik is een 4G router een goede optie, wellicht om deze dan ook aan te bieden.

Reputatie 1

@Jason top dankje!

Reputatie 6

Kijk, zo zie je maar weer, heb je ineens een luxeprobleem wat betreft updates. Kan snel gaan. :wink:

Die camera heb je om een reden natuurlijk. Extra gevoel van veiligheid. Kan me voorstellen dat het niet werken ervan dan ook een tegenovergesteld effect kan veroorzaken. Dat is niet chill. 

Het klinkt nu in ieder geval alsof er schot in de zaak zit. We houden je op de hoogte!

PS, dat is zeker een goede tip om mee te nemen. Jason had het al over de voucher, dat is eigenlijk de alternatieve oplossing die we direct beschikbaar hebben. Met het opsturen van randapparatuur heb je altijd extra vertraging, zeker ten opzichte van je eigen smartphone gebruiken. Tegenwoordig heeft bijna iedereen die. Daarmee doen we natuurlijk wel een aanname, en het neemt niet weg dat we altijd kunnen uitbreiden natuurlijk. Dus thanks voor de tip! :hearts:

Reputatie 7
Badge +16

Goedemorgen @Abdullah, nog geen nieuwe update vanmorgen, maar ik houd hem de rest van de dag in de gaten voor je. Fijne dag vandaag en indien je het EK kijkt: veel plezier! ⚽

Reputatie 1

hi @Jason 

 

ik heb inmiddels via jouw collega's een 4g modem gekregen als tijdelijke oplossing. We kunnen even verder, thnx voor de moeite alvast!

Reputatie 7
Badge +16

@Abdullah Kijk dat is een supermooi alternatief voor de time-being, goed geregeld! Indien je hulp kunt gebruiken bij het installeren/actief krijgen van de 4G router, laat het dan zeker weten. 

Je hoort snel meer van me!

P.s. op onze website staan twee video's (de link is klikbaar) waarmee je de installatie kunt doornemen.

Reputatie 7
Badge +16

UPDATE: goedemiddag @Abdullah, KPN NetwerkNL/ReggeFiber heeft rapportage doorgestuurd naar onze technische dienst met de inhoud van hun onderzoek. Dit wordt zo snel mogelijk opgevolgd.

Reputatie 7
Badge +16

UPDATE: goedemiddag @Abdullah, ReggeFiber heeft het onderzoek op advies van onze technische dienst weer heropend. Er lijkt meer aan de hand te zijn dan aanvankelijk gedacht. Ik kan je jammer genoeg nog geen tijdsindicatie geven, sorry!

Reputatie 1

@Jason   Thanks Jason, ben wel benieuwd wat erachter zit!

Reputatie 7
Badge +16

UPDATE: goedemiddag @Abdullah, ik zie dat ReggeFiber een afspraak ingepland heeft eergisteren. Hebben zij jou hierover gebeld? Het is namelijk niet altijd nodig om op locatie de woning te betreden, zeker niet wanneer er enkel werkzaamheden in de wijkcentrale/wijkverdeler plaatsvinden. Houd me op de hoogte alsjeblieft, dan check ik morgenochtend weer hoe het ervoor staat. Thanks!

Reputatie 1

@Jason hi Jason, ik heb geen belletje gehad. Ik ben wel gewoon thuis, dus ben benieuwd. ik zal een update posten zodra die er is. thnx!

Reputatie 7
Badge +16

@Abdullah Goedemorgen, dan komt er vandaag ongetwijfeld verduidelijking. Thanks dat je me op de hoogte houdt! Ik doe precies hetzelfde aan mijn kant, mocht ik updates hebben.

Reputatie 7
Badge +16

@Abdullah Goedemiddag, de netbeheerder blijft aangeven dat het issue in jouw eigen netwerk zit, maar wij blijven het tegendeel bewijzen. We hebben het nu naar een andere afdeling geëscaleerd zodat voor elke partij en betrokkene glashelder is dat dit zo snel mogelijk opgelost dient te worden. Excuses voor de lange wachttijd!

Reputatie 1

@Jason thnx, ben echt benieuwd wat eruit gaat komen!

Reputatie 7
Badge +16

UPDATE: goedemorgen @Abdullah, vanmorgen heeft KPN de werkzaamheden en het onderzoek weer hervat. Zodra er een concretere update komt, hoor je het meteen!

Reputatie 7
Badge +16

UPDATE: goedemorgen @Abdullah, we zijn nu in afwachting van een update vanuit de netbeheerder. 

Reputatie 7
Badge +16

Goedemorgen @Abdullah, ik heb nog geen concreet antwoord ontvangen vanuit de beheerder. Ik houd je zo goed mogelijk op de hoogte en zodra ik meer weet, hoor je het meteen!

Reageer