Beantwoord

Opname menu

  • 21 September 2022
  • 9 reacties
  • 82 Bekeken

  • is een nieuwe Poster
  • 4 reacties

Hallo,

 

Ik heb T-Mobile TV draaien op een Mecool KD3 Android TV stick met Android TV versie 11.

Dit werkt voor TV kijken en de gids super maar ik kom met geen mogelijkheid in het menu waar ik mijn Cloud opnames kan terugkijken. Iemand enig idee?

icon

Beste antwoord door Lisa 22 September 2022, 12:28

Bekijk origineel

9 reacties

Reputatie 7

Hi @wimsan, welkom op de T-Mobile voor thuis Community! 🎈 Super dat je met deze vraag hier aanklopt. Wat gek dat het niet lukt om jouw Cloud Opnames in te zien. Kun je aangeven of je een foutmelding te zien krijgt of vind je nergens de optie om naar je opnames te gaan? Heb je de App al eens verwijderd en opnieuw geïnstalleerd? Ik hoor het graag van je, want ik wil dit zo snel mogelijk fixen. 

Hoi Lisa,

ik krijg geen foutmelding maar zie nergens de optie om naar het menu te gaan. App verwijderen en opnieuw installeren ga ik porberen

Verwijderen en opnieuw installeren heeft niet geholpen

Reputatie 7

Hi @wimsan, dankjewel voor deze super snelle reactie! Check, helemaal helder. Yes, als je dat zou willen doen - heel graag. Laat je weten of dit de oplossing was? Zo niet, dan ga ik verder voor je aan de slag! 💪

Reputatie 7

Hi @wimsan, excuus - ik zag jouw tweede bericht pas nadat de mijne al was verstuurd! Ik heb aangeklopt bij één van onze tv-specialisten om hierbij te helpen. Ik laat het je meteen weten als ik een reactie terug heb gekregen. 

de Mecool KD3 is een kloon van de Chromecast TV. Hoe werkt het daar om naar het opname menu te gaan?

 

Reputatie 7

Hi @wimsan, merci voor de aanvulling! Ter check: heb je op de volgende manier geprobeerd om bij Cloud Opnemen te komen via de stappen die hier zijn beschreven: https://www.t-mobile.nl/klantenservice/thuis/tv/app/android-tv-gebruiken? Ik hoor graag van je wat er gebeurt als je deze stappen uitvoert. 

Zo werkt het wel. Ik had al van alles geprobeerd maar niet op OK geklikt vanuit Live TV. Nu kan ik ook in het opname menu komen.

Ik had er graag 1 knop voor gehad maar zo lukt jet ook

Reputatie 7

Hi @wimsan, super fijn om te lezen dat het zo bij je werkt! 😁 Mocht je nog andere vragen hebben, klop dan vooral weer aan. Maak er een mooie dag van!

Reageer