Sticky

[Info] Zender van de Maand

  • 26 April 2019
  • 51 reacties
  • 12183 Bekeken
[Info] Zender van de Maand
Reputatie 7
Badge +16

Maak nu iedere maand gratis kennis met een informatieve, spannende of muzikale TV-zender op de TV Box! Odido introduceert Zender van de maand.


De Zender van de maand verschijnt op de eerste dag van de maand automatisch op kanaal 18. Deze is dan gratis te zien tot het einde van die maand. Wil je de zender langer kijken? Bekijk dan onze thema- en premiumpakketten en bestel jouw nieuwe favoriete zender via Mijn Odido! Deze pakketten kun je ook gemakkelijk maandelijks aanpassen.
 

Juli: DreamWorks

Dreamworks is de zender van de maand juli. Een zender waarop je de beste series van animatiestudio Dreamworks kijkt. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Vooral voor de jongere kijker, maar ook leuk voor volwassenen. Maak nu kennis met deze zender op kanaal 18.

 

 Deze Zenders van de maand kon je eerder bekijken in 2024:

Juni 2024 - Museum TV (vanaf 1 juli 2024 te zien op kanaal 92 in het Infotainment plus pakket)

Mei 2024 - Stingray I-Concerts (vanaf 1 juni 2024 te zien op kanaal 228 in het Kids & Music plus pakket)
April 2024 - Inplus (vanaf 1 mei 2024 te zien op kanaal 38 in het Entertainment plus pakket)

Maart 2024 - Crime+investigation (vanaf 1 april 2024 te zien op kanaal 90 in het Infotainment plus pakket)
Februari 2024 - National Geographic Wild (vanaf 1 maart 2024 te zien op kanaal 77 in het Infotainment plus pakket)

Januari 2024 - OUT TV (vanaf 1 februari 2024 te zien op kanaal 297 in het Entertainment plus pakket)

 

 

Welke zender wil jij graag zien als Zender van de maand? Laat mij jouw suggestie weten in dit topic! Vragen over deze actie zijn natuurlijk ook meer dan welkom, ik hoor ze graag. :)


51 reacties

Reputatie 2

Het is nu Oktober met de zender van de maand en geen 7 maanden geleden.

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @burekap, wat bedoel je precies? De zender van de maand oktober staat geschaard onder Oktober en is DanceTV; dit betreft geen zender van zeven maanden geleden.

Reputatie 2

Weer een zender die al een tijd in het pakket zit. Wanneer komt er een nieuwe zender bij zou beter zijn voor de plek van zender van de maand.

Reputatie 7
Badge +16

@burekap Ik vermoed dat je het idee achter “Zender van de maand” niet helemaal op dezelfde manier opvat zoals bedoeld is! 😊 Dat is natuurlijk niet erg! De Zender van de maand toont elke maand één maand lang een zender op etalagekanaal 18 zodat onze abonnees die zender gratis kunnen bekijken. Dit zijn soms nog niet bestaande kanalen en soms al bestaande kanalen maar dan bijvoorbeeld uit een pluspakket zoals Kids & Music. 

Reputatie 7
Badge +1

Niet dat het belangrijk is maar naar mijn idee hinkt het begrip "zender van de maand” op de gedachte, de provider wil klanten welke alleen het basispakket afnemen laten genieten van een zender welke in een themapakket zit, wat en hoe bepaalt  welke is aan de provider.

Anderzijds zou het inderdaad een goede gedachte zijn om ook eens een zender in de “etalage” te zetten welke niet voorkomt in het basispakket zowel als in een themapakket, denk hierbij aan een zender als Love Nature als voorbeeld

Reputatie 7
Badge +16

@BeMu Dat heb je helemaal correct opgevat! DanceTV en One World TV zijn hier echter uitzonderingen op omdat we deze kanalen sowieso niet in pluspakketten hebben gehad. Ik ben het ermee eens dat we dit vaker kunnen doen en ben blij dat onze specialisten hier altijd naar willen luisteren. Goede tips en feedback! 👍👍

Reputatie 1

Waarom is de zender van de maand National Geografic Wild? Het heeft geen zin, want deze zender zit in het basispakket, en is voor iedereen beschikbaar. De bedoeling van ‘zender vd maand’ is toch om mensen kennis te laten maken met zenders die nìet in het basispakket zitten, en ze te bewegen een aanvulllend zenderpakket te nemen? Of zie ik t verkeerd?

 

Reputatie 7
Badge +14

Beste @Musica foutje!

National Geo Wild is iets anders  dan National Geo en zit niet in de basis. Ik snap de vergissing door de naam.

 

Zenders

 

Reputatie 1

Ik heb gewoon het T-Mobile TV interactieve TV basispakket. Waar toch echt op kanaal 77 National Geografic Wild te zien is. Op de site staat deze zender idd niet tussen de zenders van het basispakket. Maar ik heb m’n abbo gechecked, heb echt alleen het basispakket en toch deze zender op m’n tv. Dus zit er bij T-Mobile iets niet goed. Ik vind t prima hoor, kost mij dus niks extra.

 

Reputatie 7
Badge +4

Hoi @Musica, omdat National Geographic Wild de zender van de maand is hebben wij deze extra zender tijdelijk voor je opengezet en beschikbaar gemaakt. Na deze maand zal de zender weer uit je overzicht verschijnen, behalve als je besluit om het extra themapakket te nemen. 

Voor nu wens ik je nog heel veel kijkplezier toe! 😃

Reputatie 1

Ik heb nu 2 keer National Geografic Wild op m’n tv, op kanaal 18 en ook op kanaal 77. Bij vorige zenders vd maand had ik die zender alleen op kanaal 18, en niet ook nog op een eigen kanaal.

Reputatie 7
Badge +4

Hi @Musica, als het goed is zullen op beide plekken National Geographic Wild verdwijnen vanaf maart, behalve als je het juiste themapakket in je pakket hebt zitten. Dit kan je altijd terugvinden je My T-Mobile Thuis account: TV-pakketten.

Reputatie 1

Vandaag 2 maart, op kanaal 18 nu Zender vd maand Nickelodeon Jr, en op kanaal 77 nog steeds National Geografic Wild. Dus ergens klopt er iets niet, want ik heb gewoon een interactief basis pakket. Maar ik vind t prima 🙂

Reputatie 7
Badge +16

@Musica National Geographic Wild is momenteel inderdaad nog te bekijken wegens een pakketfout. Dit wordt spoedig hersteld, maar tot die tijd is de zender inderdaad gratis zichtbaar voor iedereen op kanaal 77 - scherp! 😉

Reputatie 2

Waarom is het niet een paar dagen van te voren niet te zien wat de zender van de maand is van mei 2023

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @Albert55, dat heeft te maken met een aantal verschillende factoren. De meest voor de hand liggende deel ik graag met je: 

  1. We krijgen deze informatie vaak pas kort van tevoren aangeleverd door de content-provider omdat hier beslissingen en afspraken over gemaakt worden;
  2. Omdat we het graag als verrassing houden;
  3. Hier zijn afspraken over gemaakt en wij dienen ons daaraan te houden.

Ik hoop dat je hiermee een duidelijker beeld hebt van de gedachten erachter. Stel gerust al je vragen, we helpen en denken graag met je mee! 😄

Ik zou het wel leuk vinden als MTV Live zender van de maand wordt. Zeker nu in het festival seizoen.

Reputatie 7
Badge +1

https://www.totaaltv.nl/nieuws/kpn-breidt-basispakket-uit-met-nieuwe-sportzender-wsport/

Het valt me eerlijk gezegd op dat KPN zo af en toe nog een zender toe voeg aan het aanbod, of je er nu naar kijk of niet is niet van belang ze doen het tenminste, anderzijds blijft het op dit gebied bij T-Mobile net zo stil als in de prijzenkast van het Nederlands elftal

Reputatie 7
Badge +9

@BeMu Toevallig hebben wij een maand geleden de zender Centraal TV toegevoegd aan het basispakket. Je kunt deze zender vinden op kanaal 879. Mocht je een zender missen of graag toegevoegd zien aan ons pakket? Laat ons dan weten welke zender dit is, dan kunnen we hiervoor een balletje laten rollen! 

Reputatie 7
Badge +1

@Demi Het betreft hier de zender zoals beschreven in het artikel op totaaltv.nl ik neem aan dat jullie ook kunnen zien wat de concurrentie aanbiedt, normaal word daar meteen op ingesprongen denk maar aan het aanbod in de supermarkt.  Als AH met nieuws komt volgt de Jumbo binnen de kortste keren

Beetje raar, is nu net 1-nov. en kennelijk is de tv-gids nog niet geupdate.
Kanaal 18 in tvgids is “Non stop hits”, maar ik zie een serie van LA Crimes.

verder was er dit gezegd:

September: MTV Hits

MTV Hits is in oktober de zender van de maand. Deze muziekzender zendt verschillende populaire hitlijsten uit. De beste popmuziek en de grootste hits, de hele dag door, speciaal voor de fanatieke muziekliefhebber. Maak nu kennis met deze programma’s op kanaal 18.

Was het nu september of oktober? Kennelijk foutje in copy/paste van tekst. Ik meen dat de MTV Hits afgelopen maand oktober was.

Maak nu iedere maand gratis kennis met een informatieve, spannende of muzikale TV-zender op de TV Box! Odido introduceert Zender van de maand.


De Zender van de maand verschijnt op de eerste dag van de maand automatisch op kanaal 18. Deze is dan gratis te zien tot het einde van die maand. Wil je de zender langer kijken? Bekijk dan onze thema- en premiumpakketten en bestel jouw nieuwe favoriete zender via Mijn Odido! Deze pakketten kun je ook gemakkelijk maandelijks aanpassen.
 

November: RTL Crime

RTL Crime is in november de zender van de maand. Deze zender biedt iedere crime-liefhebber 24/7 een brede selectie van de beste buitenlandse misdaad- en thrillerseries en topproducties van eigen bodem. Maak nu kennis met deze programma’s op kanaal 18.

 

 Deze Zenders van de maand kon je eerder bekijken in 2023:

Oktober - MTV Hits (vanaf 1 november te zien op kanaal 213 in het Kids & Music plus pakket)
September - Discovery Science (vanaf 1 oktober te zien op kanaal 64 in het Infotainment plus pakket)
Augustus - BBC Entertainment (vanaf 1 september te zien op kanaal 115 in het Internationaal plus pakket)

Juli - Ons (vanaf 1 augustus te zien op kanaal 377 in het Infotainment plus pakket)

Juni - Horse & Country (vanaf 1 juli 2023 te zien op kanaal 292 in het Infotainment plus pakket)
Mei - Crime+Investigation (vanaf 1 juni 2023 te zien op kanaal 90 in het Infotainment plus pakket)
April - Mezzo (vanaf 1 mei 2023 te zien op kanaal 375 in het Kids & Music plus pakket)

Maart - Nick Jr. (vanaf 1 april 2023 te zien op kanaal 172 in het Kids & Music plus pakket)

Februari - NatGeo Wild (vanaf 1 maart 2023 te zien op kanaal 77 in het Infotainment plus pakket)

Januari - OUT TV (vanaf 1 februari 2023 te zien op kanaal 297 in het Entertainment plus pakket)

 

 Deze Zenders van de maand kon je eerder bekijken in 2022:

December - ShortsTV (vanaf 1 januari 2023 te zien op kanaal 321 in het Infotainment plus pakket én À la carte)

November - RTL Crime (vanaf 1 december te zien op kanaal 325 in het Entertainment plus pakket én À la carte)

Oktober - DanceTV (dit betrof een tijdelijke zender welke niet meer te zien is)

September - Inplus (vanaf 1 oktober te zien op kanaal 38 in het Entertainment plus pakket)

Augustus - RTL Telekids (vanaf 1 september te zien op kanaal 170 in het Kids & Music plus pakket)

Juli - One World TV (dit betrof een tijdelijke zender welke niet meer te zien is)

Juni - Stingray I-Concerts (vanaf 1 juli te zien op kanaal 228 in het Kids & Music plus pakket)

Mei - France 24 (vanaf 1 juni te zien op kanaal 247 in het Internationaal plus pakket én À la Carte)

April - ONS (vanaf 1 mei te zien op kanaal 377 in het Infotainment plus pakket)

Maart - Crime+Investigation (vanaf 1 april te zien op kanaal 90 in het Infotainment plus pakket)

Februari - Nat Geo Wild (vanaf 1 maart te zien op kanaal 77 in het Infotainment plus pakket)

Januari - E! Entertainment (vanaf 1 februari te zien op kanaal 275 in het Entertainment plus pakket)

 

Welke zender wil jij graag zien als Zender van de maand? Laat mij jouw suggestie weten in dit topic! Vragen over deze actie zijn natuurlijk ook meer dan welkom, ik hoor ze graag. :)

ik ga overstappen naar ODIDo ,maar ik zie de turkse zenders niet beschikbaar…. heb ik nou voor een extra pakket aangeschaft? 

Reputatie 6
Badge +3

Hoi @ODIDOM, super dat je het gelijk wilt uitzoeken, dat valt alleen maar te prijzen! Het is echter niet volgens de huisregels om op meerdere topics te reageren of te openen met dezelfde vraagstelling. Het is niet dat ik je niet wil helpen, maar we werken echt volgens de huisregels van de Community. Anders staan de inboxen zo vol dat het nauwelijks te behappen valt. Neem voor alle info onze Huisregels door: Hoe gaan wij binnen de Community met elkaar om? | Odido community. Groetjes, Ishana

Reputatie 2

Hallo alweer de zelfde zender als vorig jaar 2023 wanneer een nieuwe zender. 

 

Reputatie 2

Deze zender National Geo Wild was ook in Februari 2022 2023 te zien beetje jammer wanneer een nieuwe zender. Bedoel niet dat HGTV nieuw is een goeie crime zender cbs crime?

Reageer