Beantwoord

contact telefonisch

  • 19 September 2023
  • 2 reacties
  • 195 Bekeken

wel jammer dat sinds tmobile odido geworden is , er geen telefonisch contact meer mogelijk is .Ik heb vorig jaar alles bij tmobile genomen , via glasvezel . maar het feit dat er geen telefonisch contact meer mogelijk is , eigenlijk ook geen ander contact , doet mij overwegen met alles naar een andere provider te gaan . 

icon

Beste antwoord door Tommie van Odido 19 September 2023, 15:52

Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +9

Hey @glasfrankie, goed dat je hiervoor aan de bel trekt.

Het is de afgelopen periode super druk geweest en ozne lijnen staan roodgloeiend. We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Gelukkig is dat niet de enige weg dat je ons kunt benaderen. In dit topic zie je alle mogelijkheden om met ons in contact te komen:  

 

 

Ook staan onze reactie tijden hierin vermeld. Uiteraard helpen we je ook via onze Community. Stel gerust hier al je vragen!

Het is begrijpelijk dat je teleurgesteld bent dat er geen telefonisch contact meer mogelijk is sinds T-Mobile Odido is geworden. Goede klantenservice en communicatie zijn belangrijk bij het kiezen van een serviceprovider. Als je overweegt om over te stappen naar een andere provider, is het een goed idee om verschillende aanbieders te vergelijken en te onderzoeken welke de diensten en klantenservice biedt die het beste aan je behoeften voldoen. Vergeet niet om ook de contractvoorwaarden en tarieven te bekijken voordat je een beslissing neemt. Hopelijk vind je snel een provider die aan je verwachtingen voldoet.

XXXX

 

Moderator edit: reclame-uitingen en andersoortig commercieel verkeer is absoluut niet toegestaan. Let hier alsjeblieft op.

Reageer