Beantwoord

Onstabiel Internet en TV

  • 18 December 2021
  • 84 reacties
  • 1504 Bekeken

Reputatie 3

Ik heb vanavond alweer de klantenservice gebeld omdat zowel internet als tv problemen blijven geven. Dit is al vanaf het begin van het abonnement. Er is al heel veel geprobeerd, met tot nog toe niet het gewenste resultaat. Na de laatste melding heeft de backoffice een meting gedaan, de boel gereset en gemaild dat het probleem opgelost zou zijn. Helaas was dat net weer een avond dat het beeld bevroor. De medewerker van de klantenservice zou hun een mailtje sturen maar dat blijkt niet gebeurd te zijn. Het tvkastje is al vervangen, net als de converter en het modem. Als de backoffice een meting doet die normaal is gaan ze er schijnbaar vanuit dat er niks aan de hand is. Terwijl er zowel vanavond als een aantal weken geleden door de klantenservice metingen zijn uitgevoerd die een storing laten zien. De medewerker van de klantenservice zou het nu opnieuw uitzetten naar de backoffice. Dat is een aantal weken geleden ook gedaan en dat leidde dus tot backoffice die zegt klant ervaart iets wat wij niet zien.…

Ik vermoed zelf dat er ofwel iets mis gaat met de bekabeling in huis, ofwel met de glasvezelverbinding van KPN. Dat kastje lijkt ook niet helemaal vast te zitten. 

Ik denk dat mijn vraag vooral is hoe ik ervoor kan zorgen dat de backoffice mij wel serieus neemt. En dat ik eindelijk na bijna 6 maanden fatsoenlijk internet en tv heb…

Er is al 2 keer aangeboden dat ik kosteloos kan overstappen naar een andere provider. Dat zou ik natuurlijk wel kunnen doen. Alleen ben ik bang dat als ik niet weet wat de oorzaak is de problemen gewoon meeverhuizen naar een volgende provider. 

Ik hoop echt dat iemand kan helpen, de klantenservice wil graag helpen maar kunnen/mogen niet zelf een monteur aansturen. Ze laten me steeds de standaard stappen doen, alles resetten enzo. Maar dat lost het probleem niet op. Sinds het nieuwe modem heb ik juist meer problemen met het internet en ook tv. Ik weet echt niet meer wat ik nog kan doen. 

Alvast bedankt

icon

Beste antwoord door Lisa 21 December 2021, 12:12

Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

84 reacties

Reputatie 3

@Lisa 

Hoihoi,

 

Helaas is bij opnemen gisteren van Films en Sterren toch weer de dovenondertiteling niet mee opgenomen. In het verleden lukte dat wel met dit programma, maar sinds een aantal maanden dus niet meer. Of het ligt aan rtl weet ik niet. 

De strepen door het beeld bij online streamen via chromecast blijven ook nog steeds af en toe optreden. Mijn gok blijft dat het internet op zich meestal ok is maar instabiel. En juist die instabiliteit zorgt voor af en toe uit internet gegooid worden, meldingen dat ik niet online ben, dovenondertiteling die soms ontbreekt en strepen door het beeld. Ik weet het even niet meer, gaat dit ooit nog goed komen? 

Reputatie 7

Hi @Mathilde29, thanks dat je dit laat weten en mij zo goed op de hoogte houdt! Zoals ik aangaf, had ik bij mijn collega van de technische dienst gevraagd of de netwerkbeheerder aangestuurd kon worden. Hij heeft nog eens grondig de verbinding onder de loep genomen, maar omdat aan onze kant ziet alles er goed uit dus de netwerkbeheerder dient hier niet voor aangestuurd te worden. Ik wilde zojuist voor je aan de slag gaan omtrent de ondertiteling, maar één van mijn collega's heeft dit al in orde gemaakt voor je. Ik heb hier vervolgens nog eens de andere issues die jij hebt genoemd aan toegevoegd, zodat hier nogmaals dieper in gedoken kan worden. Ik blijf dit onderzoek dan ook goed voor je in de gaten houden, want ik wil echt kijken of hier een structurele oplossing voor kan komen. Ik ga me hiervoor hard maken en blijf voor je chasen of hier een oplossing voor is. Ik houd je op de hoogte! ❤

Reputatie 3

@Lisa 

Hoihoi, ik ben inmiddels ook gebeld door een collega. Heb ook verteld van de strepen bij kijken via internet en dat bij Films en sterren de ondertiteling niet mee opgenomen werd. 

Ik snap sommige dingen niet:

- de ondertiteling in orde? Hoe dan, wat ik ervaar is dus anders. Wat is er gebeurd waaroor de dovenondertiteling nu wel bij alle programma's mee opgenomen wordt? 

- verbinding ziet er vanaf jullie goed uit dus geen netwerkbeheerder? Het probleem is juist dat het er vanuit jullie kant vaak goed uit ziet maar ik hier in huis andere ervaringen heb. Daarom snap ik niet waarom er geen netwerkbeheerder aangestuurd wordt, het gaat er toch juist om dat de verbinding bij mij goed werkt? En niet dat het er bij jullie goed uit ziet, want dat hoor ik al drie kwart jaar maar schiet ik niks mee op. 

Misschien moet ik toch maar gaan kijken of een andere provider wel stabiele verbinding kan bieden. Want mijn vertrouwen daalt met de week eigenlijk. 

Ik wacht nog even of er nu wel serieus iets gaat gebeuren maar begin het wel een beetje beu te worden. Het speelt al sinds eind juni, er is wel wat verbetering maar nog steeds loop ik dagelijks tegen problemen aan.v

Reputatie 7

Hi @Mathilde29, fijn om te lezen dat één van mijn collega's jou ook heeft gebeld eind vorige week! Goed dat je aangeeft dat sommige dingen onduidelijk zijn, want daar help ik je graag bij.

Excuus als mijn vorige berichtje voor wat verwarring zorgde. Met in orde gemaakt, bedoelde ik het verzoek dat mijn collega hiervoor had uitgezet. Juist omdat het probleem nog bij je speelt. Hier wordt dus dieper in gedoken. Ik waardeer het ontzettend dat je nog even afwacht en doe mijn uiterste best om de netwerkbeheerder jouw kant op te laten sturen. 

Wat betreft jouw tweede punt. Het verzoek om een oplossing te vinden voor jouw genoemde problemen staat nog steeds uit, maar ik wil je laten weten dat ik ondertussen ook opnieuw het verzoek voor de netwerkbeheerder heb uitgezet. Jij hebt hier inderdaad al zo lang last van, dus ik heb nog eens bij mijn collega nagevraagd of het toch mogelijk is om de netwerkbeheerder jouw kant op te laten sturen. Ik laat het aan je weten, zodra ik hier een reactie op heb ontvangen. Ik wil namelijk elke oplossing aangrijpen om jouw verbinding perfect te krijgen! 

 

Reputatie 3

@Lisa Dankjewel voor de opheldering. Ik had het andersom begrepen. Zaterdag werd ik weer meermaals uit internet gekieperd dus toch maar weer de klantenservice gebeld. Er zou opnieuw een ticket voor de technische dienst aangemaakt worden.  Ik ben benieuwd, wacht het nog even af want ik wil wel alles geprobeerd hebben voordat ik eventueel overstap naar een andere provider. 

 

Reputatie 7

Hi @Mathilde29, heel graag gedaan! Er staat inderdaad nog een onderzoek open die ik momenteel voor je in de gaten houd. Ook ben ik nog in afwachting van een reactie van mijn collega van de netwerkbeheerder. Ik heb een lijstje naar hem doorgezet met alle issues die je ervaart, zodat hij kan uitzoeken of de netwerkbeheerder jouw kant op kan komen. Ik hoop dat ik hier morgen meer over te horen krijg! 

Reputatie 7

Hi @Mathilde29, ik wil je graag laten weten dat ik nog geen reactie heb gekregen op mijn verzoek! Zelf ben ik morgen een dagje vrij, dus ik kom hier na het weekend gelijk weer bij je op terug. Ik ben je dus zeker niet vergeten, maar ik ben nog in afwachting van een reactie. Wat ik wel zie is dat er een nieuwe TV Box jouw kant op komt, om het issue met de ondertiteling aan te pakken. Fijne avond voor nu en ik spreek je snel! 😊

Reputatie 3

Hoi @Lisa ,

 

Dankjewel voor je moeite. Ik ben er vandaag achter gekomen dat het programma bij de live uitzending ook geen dovenondertiteling heeft. Wat op zich al vreemd is, misschien zijn ze ermee opgehouden voor dit programma? 

Internet is af en toe ok, af en toe nog steeds haperingen. Het is mogelijk dat ik volgende week moeilijk bereikbaar ben ivm slechte gezondheid. Ik zal mijn best doen om wel te checken als er reactie in dit topic is. 

 

Groetjes

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @Mathilde29, bedankt voor je update! Lisa begint vandaag iets later, maar zal er zeer zeker naar kijken. Ik geef het aan haar door. Heel veel sterkte en beterschap met jouw gezondheid, ik hoop dat je je snel beter voelt! 

Reputatie 7

Hi @Mathilde29, wat heftig om te lezen dat het niet goed gaat met je gezondheid! Ik wil je net als Jason onwijs veel beterschap en sterkte wensen. Als ik nog iets extra's voor je kan betekenen, dan hoor ik het graag. Het zou inderdaad kunnen dat dit programma geen dovenondertiteling meer heeft. Dit wil ik graag voor je uitvragen. Kan je aangeven of jij het hier over Films en Sterren hebt op RTL5 of een ander programma? Ik ben nu zelf namelijk ook wel benieuwd of dit wellicht is veranderd!

Ik heb er volledig begrip voor als je wat later reageert, dus reageer vooral pas als jij eraan toekomt. Zodra ik een heldere terugkoppeling heb over de dovenondertiteling en over de netwerkbeheerder, dan laat ik je dat hier direct weten! ☘️❤️

Reputatie 7

Hi @Mathilde29, ik hoop dat het goed met je gaat! Graag wil ik het volgende met je delen. Mijn collega heeft nog eens grondig jouw verbinding onder de loep genomen en het blijkt hier om een issue met de wifi te gaan. De netwerkbeheerder zal dan ook niet jouw kant op worden gestuurd, sorry hiervoor. 

Wel deel ik graag een andere optie met je, omdat wij willen dat jij helemaal tevreden bent met jouw verbinding. Je zou Wifi Plus kunnen overwegen. In het onderstaande Wiki artikel lees jij hier alle ins en outs over:

Ik hoor heel graag of dit een oplossing voor je zou kunnen zijn! 😊

Reputatie 3

Bedankt @Jason en @Lisa voor de beterschapswensen. Ik zit te wachten op een bed in het ziekenhuis, hopelijk is er snel plek. 

@Lisa ik heb het inderdaad over Films en Sterren op Rtl5. In het verleden zat daar wel dovenondertiteling onder, kan best dat ze dat veranderd hebben.

Wat betreft de wifi: hoe komt het dan dat mijn wifi niet goed werkt? De problemen doen zich overal in huis voor. Mijn tv is een meter of 8 verwijderd van het modem dus dat zou normaal gesproken toch goed moeten werken? 

Ik heb even naar wifi plus gekeken, wil het op zich wel proberen. Alleen merk ik dat het oneerlijk voelt om extra te moeten betalen voor goede wifi. Dat zou toch al in het abonnement moeten zitten? Ik woon in een appartement uit 2014 dus qua dikke muren enzo kan ik me niet voorstellen dat dat het probleem is. Er staan ook niet een hoop apparaten ofzo dus mijn vraag blijft vooral wat de oorzaak is. En of jullie zeker weten dat wifi plus dit zal oplossen? 

Groetjes 

Reputatie 7

Hi @Mathilde29, ik hoop ook enorm dat er snel een plekje vrij is voor je! 

Check, dankjewel voor de terugkoppeling. Morgen tijdens een tv meeting ga ik dan ook vragen of mijn collega's weten of dit is veranderd. Hier kom ik nog bij je op terug! 

Wat betreft de wifi, terechte vragen van je! Ik geef je graag wat meer uitleg. Omdat de lijn compleet schoon meet (de verbinding valt niet weg en de demping is top) is de kans dat het in het netwerk zit super klein. Daarnaast zijn de issues die je aanstipt "draadloos" gerelateerd. Zo is de smartphone altijd draadloos en chromecast is altijd draadloos. Dus dit duidt op een wifi issue. 

Ik bied je dan ook met liefde voor zes maanden gratis een wifipunt aan om te kijken of de problemen hiermee verdwijnen! Ik durf niet met de volle 100% te zeggen dat dit het probleem aanpakt, maar ik wil graag bekijken wat het met jouw verbinding doet. Kan ik je hiermee verblijden? Want dan ga ik dat voor je in orde maken. Weet dat je hier niet direct op hoeft te reageren. Neem vooral je tijd! 

Reputatie 3

@Lisa ik heb helaas noodgedwongen echt mijn tijd moeten nemen. Ziekenhuis duurde langer dan verwacht en toen kwam er nog een longontsteking overheen dus ademen was zeg maar de grootste focus. 

Ik wil op zich wel wifi plus proberen. Alleen ben ik ondanks wat jullie zeggen nog steeds niet overtuigd dat het probleem enkel in de wifi zit. Er zijn meerdere metingen gedaan door jullie waaruit wel degelijk problemen in het netwerk naar voren komen. Daarnaast heb ik nog steeds bij het kijken via tvkastje (volgens mij GEEN wifi) het probleem van stilstaan beeld. Letterlijk net nog bij het aanzetten. Beeld doet het een halve minuut en bevriest dan. Duurde een minuut ofzo voordat het beeld weer ging bewegen. Was NPO1 dus geen rare zender ofzo. Het grote probleem is denk ik dat de storingen zo random plaatsvinden. Op het moment dat jullie dan meten heeft het netwerk zich 9 van de 10 keer al hersteld. Daar zit denk ik ook mijn frustratie, dat het steeds op de wifi gegooid wordt en dat de problemen met het (nieuwe) tvkastje er OOK zijn. Het lijkt erop dat er steeds maar 1 optie is, dat ofwel de wifi problematisch is of het netwerk. Maar zou het niet zo kunnen zijn dat het in mijn geval beide is? Dan zou wifi plus wel de wifi problemen kunnen oplossen maar dan blijf ik zitten met het netwerk. 

Ik hoop dat mijn gebrabbel een beetje logisch klinkt, het komt erop neer dat wifi plus naar mijn idee maar een deel van de problemen kan oplossen. Zoals gezegd wil ik het heus uitproberen, misschien worden de problemen met het netwerk dan ook serieuzer genomen. 

Reputatie 7

Hi @Mathilde29, super goed dat je aan jouw gezondheid hebt gedacht de afgelopen tijd! Jeetje, wat heftig om te lezen zeg. Gaat het nu weer een beetje de goede kant op? Ik heb een kleinigheidje geregeld om je sterkte te wensen in deze tijd en een beetje op te fleuren. Hint: houd de deurbel morgen in de gaten. 

Merci voor jouw uitgebreide terugkoppeling. Ik snap het volkomen en wil hiervoor nogmaals aankloppen bij onze technische dienst. Als hieruit blijkt dat Wifi Plus het probleem kan aanpakken, dan ga ik dat graag proberen en voorzie ik jou op onze kosten van een wifipunt voor zes maanden. Voordat ik een nieuw onderzoek inschiet, wil ik je vragen om een factory reset van het modem uit te voeren. Dit doe je als volgt:

  1. Druk met een tandenstoker of paperclip het factory reset knopje 10 seconden in (bij de Zyxel T50 links onderin achter)
  2. Houd deze ingedrukt totdat alle lampjes, behalve het powerlampje uit gaan.
  3. Laat de factory reset na 10 seconden weer los. Alle instellingen van het modem zijn nu hersteld naar de fabriekswaarden.
  4. Check of je modem weer diensten heeft, dit kan 3 minuten duren. Na een reset naar fabrieksinstellingen ben je je wifi instellingen (naam van het wifi netwerk en wachtwoord) kwijt. Op een sticker op het modem staan de username en wachtwoord waarmee je kunt inloggen.

Lukt het om deze handeling uit te voeren? Ik hoor het graag, zodat ik hier verder mee aan de slag kan. Ik wil dat jouw frustratie zo snel mogelijk voor eens en altijd verdwijnt, dus we gaan deze beide problemen aanpakken! ❤

Reputatie 3

Hoi @Lisa ,

Het lijkt er nu op dat het eindelijk de goede kant op gaat met mijn gezondheid. Dank voor je aardige woorden. Ik zal op de deurbel letten, spannend 😁 

Ik zette net de tv aan, de zender Spike liet grijs beeld zien. Beetje zoals vroeger bij een VHS, was ook wel snel weer weg. Daarna nog wel een keertje maar dat was ook snel weg. 

Ik heb inmiddels de factory reset uitgevoerd. Heb ik al vaak moeten doen dus dat was geen probleem 🙈 

Ik zal in de gaten houden of het helpt. Hoewel dat zoals al eerder gezegd lastig is omdat de storingen zo random optreden. 

 

Reputatie 7

Hi @Mathilde29, super fijn om dat te lezen! 💖

Kijk, hartstikke top dat je dit meteen kon uitvoeren en dit in de gaten blijft houden. Merkte je op het grijze beeld na ook nog bijvoorbeeld een issue met het geluid of dat verder niet? Ik hoop dat je met deze handeling een verbetering ervaart. Ik heb in ieder geval alvast het verzoek ingediend, aangezien onze specialisten meerdere dagen nodig hebben om hiermee aan de slag te gaan. Zou je nog kunnen aangeven of welke moment jij vooral de meeste problemen ervaart of verschilt dit echt heel erg? 

Mocht jij echt een onwijze verbetering merken, laat het dan zeker weten. Dan kan ik dit aangeven bij de technische dienst. Zelf geniet ik van een lekker lang weekend, dus aankomende donderdag ben ik weer van de partij. Ik houd je op de hoogte!

Reputatie 3

Hoi @Lisa 

Helaas heb ik net (tijdje NA de factory reset)  weer grijs beeld op Spike. En daarna bevroor het beeld weer enkele seconden. Op dit moment merk ik geen issue met het geluid. In het verleden heb ik wel gehad dat beeld en geluid niet synchroon liepen. Als het beeld bevriest lijkt het geluid wel gewoon door te lopen, ook net met het grijze beeld. 

Ik denk dat het allerlastigste is dat de storingen zo kort zijn. Als je ervoor of erna een meting doet is die prima, het moment "vangen" lijkt 9 van de 10 keer niet te lukken. 

De momenten dat het plaatsvindt zijn vrij random, het lijkt wel dat het in de avond nog vaker is dan overdag. 

Nu ik dit aan het typen ben krijg ik eerst grijs beeld, toen bevroor het beeld en was het ook even stil. Duurt alles bij elkaar nog geen 10 seconden maar blijft irritant... 

Fijn lang weekend gewenst!

 

Reputatie 7

Heel fijn dat je dit zo snel verder hebt aangevuld @Mathilde29! Check, helemaal helder zo. Ik heb expres ook in het onderzoek aangegeven dat dit zich op de meest random momenten voordoet, zodat het uitvoerig in de gaten gehouden kan worden. Ik kan me voorstellen dat dit helemaal niet prettig kijkt, dus de technische dienst gaat hier verder in duiken. Dankjewel en ik spreek jou donderdag weer - hopelijk kan ik je dan al van een update voorzien. Voor jou ook een heel fijn weekend! 😊

Reputatie 3

Hoi @Lisa 

Dank voor de mooie bloemen! 

Ik kreeg dinsdag een mail met een link voor een monteur. Die is gisteren geweest. Helaas was er (alweer!) maar 1 deel van het probleem benoemd. In zijn opdracht stond namelijk dat hij de wifi moest checken. Dat de tv ook nog steeds stoort stond er helaas niet bij....En daar loop ik dus al vanaf het begin tegen aan. Dat er steeds alleen maar naar 1 ding gekeken wordt. Ofwel internet ofwel tv. Terwijl er bij allebei storingen optreden..…

Afijn, de monteur kwam na checken en overleg met collega's tot de conclusie dat het probleem hoogstwaarschijnlijk buiten het huis ligt. Als ik het goed neerzet zou het aan de patchkabel in de popkast kunnen liggen. De monteur heeft een ticket aangemaakt om hier naar te kijken. Nu hoop ik van harte dat dit niet wordt tegengewerkt vanuit T-Mobile. 

De tv liep eergisteren weer helemaal vast, bij tv aanzetten kreeg ik meteen bevroren beeld. Er hielp helemaal niks meer zodat ik uiteindelijk het tvkastje weer heb moeten resetten. Gisteren bij voetbal liep er af en toe een groen blokje door beeld, dus dat probleem blijft gewoon bestaan. En daar baal ik dus gigantisch van. 

Reputatie 7

Hi @Mathilde29, heel graag gedaan! Ik ben inmiddels weer terug van mijn mini vakantie, dus ik heb meteen een kijkje genomen achter de schermen. Ik heb bij mijn collega aangeklopt die de monteur enkel heeft aangestuurd voor de problemen met de wifi, met het verzoek om ook naar de andere helft van de problemen te kijken. In mijn verzoek heb ik namelijk helder beide problemen benoemd, dus ik ga vragen waarom er enkel voor de wifi een monteur is aangestuurd. Zodra ik hier meer duidelijkheid over krijg, dan laat ik dat aan je weten. 

Ik zie inderdaad dat de monteur een ander ticket heeft doorgezet, dus je hoeft er zeker niet bang voor te zijn dat dit wordt tegengehouden. Ik blijf dit graag in de gaten houden de komende dagen, totdat je hier een reactie op hebt gekregen. Weet dat ik me helemaal kan voorstellen dat je hiervan baalt, dus daarom wil ik dat ook hier weer verder naar gekeken gaat worden. Ik wacht de reactie van mijn collega af, maar dien alvast een nieuw verzoek in voor de issues die jij ervaart met jouw tv. Wat ik je zou willen vragen is om de TV Box rechtstreeks aangesloten te houden op het modem. Momenteel zie ik deze namelijk niet terug in jouw verbinding. Zou je dat willen doen? Ik ga ervoor zorgen dat je een uitsluitsel gaat krijgen over beide problemen! 💪

Reputatie 3

Hoi @Lisa  

Fijn om te horen dat het ticket niet ingetrokken gaat worden. Daar was ik bang voor vanwege alles wat er tot nu toe gebeurd is. 

Ik ben inderdaad benieuwd waarom je collega de tv issues niet heeft genoemd. 

Volgens de monteur zou een foute klik in de popkast een verklaring kunnen zijn voor zowel de internet als de tv verbinding. 

Interessant dat jij mijn tvkastje niet kunt zien. Terwijl daar qua kabeltjes niks aan veranderd is. En het bij vorige keer contact met de klantenservice wel gezien kon worden.

Ik vraag me af of je wilt dat ik met een lange kabel door de kamer dat kastje verbind met de modem. Hij zit nu verbonden met de muur, wat volgens mijn gebrekkige technische kennis toch wel hetzelfde is als het modem.....ik probeer het bij te voegen als foto zodat je kunt zien hoe het nu zit. 

Als het goed is kun je nu zien dat het gele kabeltje is aangesloten op de verbinding vanuit de muur. Dat is tot nog toe ook de manier geweest waarop de monteurs het gedaan hebben. Vandaar mijn vraag of dit niet hetzelfde is als de modem.

Dat je het tvkastje niet kunt zien zegt natuurlijk ook al wel iets.....

 

Reputatie 3

[Ticket#2022050411013408] 

 

Hoi @Lisa 

Ik kreeg een mailtje met bovenstaand ticketnummer. Daarin staat goed nieuws, het is opgelost. 

Nu ben ik nog bozer, want A staat er niet eens bij wat er precies opgelost zou zijn. En B: er is nog helemaal niks opgelost! Zelfs in de werkbon van de monteur staat dat het probleem niet is opgelost. Waarom ik zo'n mailtje krijg is me dus een raadsel, het zorgt er wel voor dat ik me nog minder serieus genomen voel...…

Wilde ik toch even laten weten. Hoewel jij er misschien niet zoveel aan kan doen. Maar misschien is het eens tijd om bepaalde interne processen onder de loep te nemen. Want zo'n enthousiast mailtje lijkt leuk maar bewijst dat er toch iets behoorlijk mis gaat. Of zo'n mail automatisch verstuurd wordt weet ik niet, als dat zo is dan wil ik niet meer zo'n automatisch gegenereerd mailtje.

Groetjes 

Reputatie 7

Hi @Mathilde29, ik geef je graag meer duidelijkheid! Ik zie dat de e-mail die jij hebt gekregen, aangeeft dat het probleem met de wifi is opgelost. Mijn collega's hebben namelijk geen wegvallende verbinding (meer) geconstateerd op basis van het ticket van de monteur. Zojuist heb ik bij een collega aangegeven dat jij nog steeds dezelfde problemen ervaart en of er nogmaals gekeken kan worden naar de opmerking van de monteur dat een foute klik in de popkast een verklaring zou kunnen zijn voor zowel de internet als de tv verbinding. Ik wacht de reactie die ik hierop krijg even af en houd je op de hoogte, want er moet wel degelijk een oplossing komen voor jouw problemen. Deze collega is momenteel ook druk bezig om te kijken naar jouw tv problemen. 

Van mijn collega die de wifi monteur onlangs heeft aangestuurd, heb ik ook een korte terugkoppeling gekregen. Hij wilde eerst de monteur van de wifi afwachten, zodat die op locatie het één en ander kon uitsluiten. Zo mag een wifi monteur ook een modemswap uitvoeren en een andere monteur niet. Vandaar de keuze om hier de wifi monteur voor aan te sturen.

Momenteel zie ik ook weer de TV Box terug in de verbinding, yay. Top dat je om wat meer duidelijkheid vraagt en mij hebt voorzien van een foto. Zo te zien is de TV Box niet rechtstreeks verbonden met het modem. Ik wil inderdaad aan je vragen of je de lange kabel kan trekken van de TV Box naar het modem. Zou je dat eens willen testen? Mocht er een fout zitten in het contact met de muur, dan kan dit wel eens een wegvallende verbinding veroorzaken. Ook wanneer er bijvoorbeeld externe apparatuur zoals een switch tussen zit, willen we graag dat de TV Box rechtstreeks wordt aangesloten op het modem om te kunnen testen. Zou je daarnaast nog kunnen toelichten hoe deze verbinding aan de muur is verbonden met het modem? 😊

Reputatie 3

Hoi @Lisa 

Dit is het enige wat ik weet, het huis is een huurhuis uit 2014. Als ik het goed begrepen heb zit deze aansluiting verbonden met de modem. Toen T-Mobile geïnstalleerd werd heeft de monteur het verbonden via de muur, geen idee hoe of wat. Ik weet alleen dat het zo zou moeten werken. 

Ik heb op dit moment best wel het gevoel dat ik (alweer) van het kastje naar de muur gestuurd word. Ik heb braaf de lange kabel verbonden tussen tvkastje en modem. Maar eerlijk gezegd denk ik niet dat dat verschil maakt, aangezien dit al eerder in dit superlange traject geprobeerd is.....…

Ik heb er verder geen andere dingen zoals een switch tussen zitten, anders had ik dat al lang aangegeven. 

Wat ik nog steeds niet snap is dat er steeds maar naar 1 ding tegelijk gekeken wordt. Ofwel internet ofwel tv. Terwijl het allebei dezelfde storingen geeft, korte onderbrekingen en.stilstaand of blokkerig beeld. Gisteren liep bij het streamen het beeld en geluid ook weer eens niet gelijk. Dat komt ook vaker voor. 

Dat er nog een keer gekeken wordt naar de opmerking van de monteur over de popkast maakt me wantrouwig. Het geeft me het idee dat het ticket alsnog niet uitgevoerd gaat worden omdat het niet past in de standaard denkwijze.…Bovendien slaat het echt nergens op dat gezegd wordt dat de wifi problemen opgelost zijn. En dat dat zou blijken uit de bon van de monteur. Daaruit blijkt namelijk dat er juist niks opgelost is! Dus dat voelt als oplichterij van jullie kant, terwijl de monteur juist heel duidelijk heeft aangegeven dat er geen oplossing is....... 

Ik hoop dat ik je niet beledigd heb maar ik word echt steeds bozer omdat ik steeds opnieuw stappen moet uitvoeren die ik al heel vaak uitgevoerd heb en er dingen gezegd worden die niet kloppen. In plaats van dat er haast gemaakt wordt in het opvolgen van het ticket van de monteur,want daar heb ik nog wel enigszins vertrouwen in dat die popkast de oplossing kan zijn. Uit jouw verhaal kan ik niet opmaken wat de status van dat ticket is. 

Mijn vertrouwen dat er ooit nog een oplossing komt is nu nog kleiner.....