F.A.Q.

Al ruim 2 maanden geen internet thuis en nog steeds geen oplossing


Al sinds 3-6-2020 GEEN internet. TMOBILE had geen zin in moeite doen en zegt mijn abbonement op omdat de schade groter dan verwacht is??????? Hier heb ik niet om gevraagd, ik wil mijn internet terug heb ik aangeggeven. Na geschakeld te hebben met KPN, (die zelf ook schrok van de waardeloze service van tmobile) hebben zij aangegeven de schade te hebben gevonden (nav het plaatsten van een lantaarnpaal is deze ontstaan)

Ik blijf heen en weer bellen en een tussenschakel tussen kpn en tmobile maar ondertussen wordt er niks gedaan. tMobile zou op 1-7-2020 een nieuwe ticket aanmaken voor kpn netwerk. Op 7-7-2020 gebeld met kpn netwerk en deze geeft aan nog niks binnen te hebben wel vann mijn buren!

Weer geschakeld met tmobile en krijg ik te horen dat er in de notities is gezegd. Mevrouw wilt geen diensten????????? Ondertussen ben ik al 1 maand en 1 week aan het wachten tot ik internet heb. En blijft tmobilw gewoon maandelijks afschrijven.

SCHANDALIG! Al jaren een trouwe klant zowel mobiel als thuis dit is te belachelijk voor woorden.

interne communicatie is 0,0 gewoonweg waardeloos, hoe kun je dan uberhaupt een goede communicatie met een klant hebben. Alle telefoongesprekken met tmobile en kpnnetwerk zijn opgenomen en bewaard!!!!

Vandaag 13-7-2020 bel ik weer met Tmobile wordt er eerst opgehangen omdat het jongetje het telefoongesprek niet aan kan en vraagt mij wil je de diensten nog of niet???????

2e keer teruggebeld, zegt deze jongen dat de ticket die op 7-7-2020 OOK gesloten is op 11-8-2020 door de technische dienst????

Een en al chaos rondom de communicatie en totaal geen service

Gewenste Oplossing

Goedwerkend internet en compensatie voor alle gedoe en ongemak etc.


33 reacties

Reputatie 7

Hey @yassje,

Jeetje wat een verhaal. :frowning2:  Ik betreur dat er zoveel miscommunicatie is ontstaan en dat jij hier de dupe van bent geworden! Uit de notities haal ik inderdaad de informatie dat je abonnement in eerste instantie opgezegd zou worden. We hebben de volgende informatie ontvangen; “KPN meldt: 19-6-2020 15:37 CAN-01 Klant wil levering niet meer. Automatisch aangemaakte annulering”. Gelukkig is die annulering inmiddels ongedaan gemaakt.

Nu zie ik dat je gisteren met mijn collega hebt gesproken. Mijn collega heeft vervolgens alles in gang gezet en onze techneuten op de hoogte gesteld om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen. Over de kosten hoef je je absoluut geen zorgen te maken, zodra dit probleem is opgelost gaan we de periode dat je zonder internet hebt gezeten netjes voor je vergoeden. Geef ons alleen een seintje wanneer alles weer werkt.

Zodra we een update hebben ontvangen van onze techneuten, nemen we contact met je op. Nogmaals mijn oprechte excuses voor alle rompslomp! We gaan er alles aan doen om dit probleem voor je op te lossen.  
 

Ik heb hetzelfde probleem.. Al 3 weken geen internet!!!??? Word van het kastje naar het muurtje gestuurd en er is niemand die mij kan helpen, zowel bij kpn niet als bij T-mobile niet. 

Reputatie 7
Badge +8

Hi @Errie95 , ik heb even met je meegekeken. Ik baal er van dat er meer aan de hand lijkt dan alleen een defect modem. Zo te zien gaat het om een missing internet vlan en lijkt er een fout te zitten in de bekabeling. Mijn collega die je op 22 sep hebt gesproken, heeft dit doorgezet naar de technische dienst voor verder onderzoek. Omdat het weekend is, verwacht ik dat dit aankomende week wordt opgepakt.

Is bij mij niet veel anders. Al vanaf 1juli geen internet en tv en 4 monteurs later nog geen internet of tv. 

Niet boos bellen met de klantenservice want dan hangen ze op onder het mom van wederzijds respect. Kan de klantenservice beter maar gelijk weg doen want respect voor de klant is er niet.

Neemt niet weg dat ik zowat 2 maanden geen internet heb en tv. En wat doet T-Mobile... Lekker helemaal niets.

Succes. Ik heb na 8 maanden tevergeefs wachten het contract ontbonden.

Ooit nog wat geld terug gezien?

Reputatie 7

Hi @Jan h., heel erg goed dat je via deze weg aanklopt! Ik had graag een andere ervaring gelezen. Allereerst excuses dat dit al enige tijd aanhoudt, daar baal ik ontzettend van. Ik ben dan ook gelijk een kijkje gaan nemen achter de schermen om jou hier verder bij te helpen. Ik zie dat één van mijn collega's vlak voor het weekend een nieuw verzoek heeft ingediend bij onze technische dienst. Mijn advies is om deze uitkomst af te wachten, want de technische dienst gaat er alles aan doen om dit te fixen. Weet ook dat je uiteraard niet betaalt voor de periode waarin je geen diensten hebt. Zodra jouw verbinding weer up and running is, dan hoor ik dat graag en ga ik met alle liefde kijken naar een passende vergoeding. Daar heb je namelijk volledig recht op! 

Alles brand nu rood ook het Huawei kastje knippert nu rood

Reputatie 7

Hi @Jan h., deze aanvulling heb ik gelijk als extra notitie aan het onderzoek toegevoegd! Merci voor het aangeven. Zo kunnen mijn collega’s dit meenemen. Ik heb ook direct gecheckt of je een T-Mobile of Tele2 mobiel abonnement hebt, zodat ik je kan verblijden met een Unlimited Data voucher. Dit zie ik niet terug, dus ik wil graag nagaan of je wellicht een Ben mobiel abonnement hebt of Prepaid van T-Mobile of Tele2? Dan zet ik namelijk met alle liefde een code naar je door! 

Ik heb een T-Mobile sim kaart aangeschaft op verzoek van jullie klanten service maar nummer weet ik zo niet en de huidige voucher loopt tot donderdag 

Reputatie 7

Hi @Jan h., dankjewel voor het aangeven! Het nummer heb ik niet nodig, ik kan jou gelijk een code doorzetten als dat wenselijk is. Maar omdat je aangeeft dat jouw huidige code donderdag afloopt, wacht ik graag nog heel even of het issue dan is verholpen. De technische dienst geeft zo snel mogelijk een terugkoppeling omtrent het onderzoek. 

Ik heb hetzelfde probleem.. Al 3 weken geen internet!!!??? Word van het kastje naar het muurtje gestuurd en er is niemand die mij kan helpen, zowel bij kpn niet als bij T-mobile niet. 

Ik heb ook al 3 weken geen internet en aansluitende diensten. Morgen komt er eindelijk een monteur maar ik vraag me af of het iets zal uithalen.

Blijven klagen de hele dag door van de ochtend tot laat is de avond . Mijne is nu gerepareerd maar nu begint het gedonder van vergoeding. Ze willen wel de gemiste dagen vergoeden maar niet de  aangeschafte T-Mobile simkaart en wat ik buiten mijn eigen bundel ben gegaan dus word weer een strijd.

 

Reputatie 7

Hi @Jan h.,

Dank voor je reactie! Ik ben direct de boeken ingedoken om te zien wanneer de afspraak is gemaakt om de SIM kaart te kunnen vergoeden. Ik zie dat niet terug in het contact wat wij met je hebben gehad. Weet je toevallig nog met wie je deze afspraak hebt gemaakt? Dan kan ik dit checken en de vergoeding voor je in orde maken. Ik hoor het graag van je!

Hi @marianbp,

Na uitgebreid onderzoek door onze technische dienst en de netwerkbeheerder, is er inderdaad een monteur voor je aangestuurd om de verstoring op te lossen. Ik heb goede hoop dat we daarmee ervoor zorgen dat we je opnieuw online hebben, iets wat wij heel er graag zien gebeuren! 

Dat bedoel ik nou. Moet ik alles terug zoeken terwijl jullie alle gesprekken opnemen om de klantenservice te verbeteren . Weet jij nog wie je een maand geleden van je klanten aan de lijn hebt gehad. Dacht het niet. 

Ik heb hetzelfde probleem.. Al 3 weken geen internet!!!??? Word van het kastje naar het muurtje gestuurd en er is niemand die mij kan helpen, zowel bij kpn niet als bij T-mobile niet. 

Ik heb ook al 3 weken geen internet en aansluitende diensten. Morgen komt er eindelijk een monteur maar ik vraag me af of het iets zal uithalen.

Zoals ik al dacht leverde een nieuwe ONT en patchkabeltje geen verbetering van de situatie. Ik heb wel licht maar er is geen dataverkeer. De monteur zo e.e.a. aan de backoffice doorgeven en die zou dan actie ondernemen. We gaan nu de 5e week in zonder diensten! Wat kan ik nog doen? Heeft iemand de oplossing?

Jij hebt gewoon een slechte lijn. Kpn moet jou omzetten naar een betere lijn. Maar dat wil T-Mobile waarschijnlijk niet

Reputatie 7

Hi @Jan h., ik wil je graag laten weten dat ik de kosten van de sim-kaart voor je heb vergoed! Ik zie de bon terug achter de schermen, hartstikke bedankt daarvoor. Met deze kosten wil ik je graag tegemoetkomen, omdat ik normaliter enkel de kosten binnen het abonnement mag vergoeden. De overige kosten die buiten jouw bundel zijn gevallen, kan ik dan ook niet vergoeden. Excuses daarvoor, maar ik hoop dat ik jou hiermee al heb kunnen verblijden. Je kunt de kosten terugzien in je My T-Mobile omgeving: https://thuismy.t-mobile.nl/rekeningen/compensaties

Hi @marianbp, heel erg bedankt voor deze terugkoppeling! Ik had ontzettend gehoopt dat het probleem gisteren verholpen zou worden. Excuses dat dit al enige tijd aanhoudt, want wij willen niets liever dan dat jij weer online komt. Zojuist heb ik gelijk één van mijn collega's van de technische dienst aan zijn mouw getrokken met de vraag of wij dit zo snel mogelijk verder kunnen oppakken vandaag. Zodra hij mij voorziet van een terugkoppeling, dan laat ik die gelijk aan je weten. Dit moet inderdaad echt rap gefixt worden, dus daar ga ik met alle liefde voor jou achteraan!

Hoop doet leven!!! Maar die hoop is bij ons na bijna 5 weken ver in onze schoenen gezakt…. eerst zien en dan geloven, het wordt écht héél hoog tijd dat jullie je mooie beloftes daadwerkelijk uitvoeren.

gegroet, H&M

Jij hebt gewoon een slechte lijn. Kpn moet jou omzetten naar een betere lijn. Maar dat wil T-Mobile waarschijnlijk niet

De eerste 3 weken na aansluiting had ik een perfecte verbinding, maar ineens hield het op. Bedenktijd natuurlijk voorbij. Zit een jaar aan het kontrakt vast, alhoewel 5 weken geen diensten misschien kan worden opgevat als kontraktbreuk. Ben benieuwd wat mijn rechtsbijstand ervan vindt. Vooralsnog ga ik ervan uit dat het een technisch probleem is dat kan worden opgelost. 

Reputatie 7

Hi @marianbp, ik wil je graag een korte update geven! De monteur heeft de bevindingen niet doorgekoppeld, dus dit heb ik gelijk verder opgepakt met een collega van de technische dienst gisteren. Mijn collega heeft hier de hoogste prioriteit aan gegeven, dus ik verwacht snel een terugkoppeling. Zodra ik die krijg, dan deel ik die met jou. 

Klinkt allemaal interessant!!! Doorkoppelen…. terugkoppelen!!!! alleen contact via dit forum…!!! Of nog erger en irritanter… de klantenservice !!! De klant gewoon elke keer opnieuw weet ik hoe lang in de wacht zetten. Schandalig dat er niet gewoon 1 contactpersoon is die je op ‘n “normale” manier via de telefoon op de hoogte houdt en helpt ??? Die “zoethouders”berichten zijn we kotsbeu DOE IETS😡 . Écht ‘n blamage dat jullie je klanten met zoveel frustratie en onmachtig gevoel opzadelen, walgelijk. Ons geduld is na deze 5 weken echt op 😤🥵🥵🥵😤

 

Reputatie 7

Hi @marianbp, ik had heel graag een andere ervaring gelezen! Hartstikke goed dat je hier jouw gevoel deelt. Ik wil je dan ook graag laten weten dat ik jou via deze weg voorzie van updates. Zo hoef je niet zelf te bellen, maar breng ik jou in dit topic op de hoogte. Ik heb nogmaals mijn collega van de technische dienst aan haar mouw getrokken en we zijn ermee bezig. Je hoort snel van me, beloofd!

Hi @marianbp, ik wil je graag een korte update geven! De monteur heeft de bevindingen niet doorgekoppeld, dus dit heb ik gelijk verder opgepakt met een collega van de technische dienst gisteren. Mijn collega heeft hier de hoogste prioriteit aan gegeven, dus ik verwacht snel een terugkoppeling. Zodra ik die krijg, dan deel ik die met jou. 

Goedemorgen Lisa,

Wij hebben een mailtje gekregen: Ticket#2022083011014568] Update over je melding bij T-Mobile Thuis, dat onze vraag om herstel verbinding is doorgegeven aan een externe partij. Ik zou graag weten wie dat is. Ik vind het opvallend dat er weinig transparantie wordt geboden over de evt oorzaak van het probleem en de mogelijke oplossing. Ook vind ik het vreemd dat niemand van de betrokken partijen (Open Dutch Fiber, T-Mobile, Guidion, KPN?) zich verantwoordelijk maakt voor de gang van zaken. Ik kan niet verklaren waarom we nu onze 6e week zonder internetverbinding moeten ingaan, tenzij men het simpelweg niet kan of wil oplossen. In het eerste geval zou ik hopen dat dat eerlijk wordt verteld zodat ik naar een andere provider kan omzien. In het tweede geval ga ik denken dat T-Mobile meer bezig is met marketing en als vehikel voor Viaplay fungeren dan serieus met klanten omgaan. Ik wil gewoon mijn eerdere snelle internetverbinding terug zonder vertragingstactieken en quasi empathische reacties van de klantenservice graag. Is dat nou zo veel gevraagd?

Reputatie 7

Hi @marianbp, je bent mij net voor met jouw bericht! Ik wilde je ook laten weten dat mijn collega de netwerkbeheerder heeft aangestuurd om jullie zo snel mogelijk online te krijgen. Met alle liefde geef ik je wat extra informatie. Open Dutch Fiber is aangestuurd om een afspraak met jou in te schieten. Omdat ik mij kan voorstellen dat je benieuwd bent naar de oorzaak, heb ik dit vanochtend al bij mijn collega uitgevraagd. Ik hoop dat hij mij hier meer over kan vertellen, zodat ik dat naar jou door kan spelen. 

Het is zeker niet zo dat men dit niet wil oplossen, het blijkt een complex issue te zijn en ik hoop dan ook dat ik hier snel wat meer inhoudelijk over kan vertellen. Alle informatie speel ik open en eerlijk naar je door, beloofd. Ik hoop dat ik snel dit gevoel bij jou weg kan nemen! 

Reageer