Skip to main content

6 weken geen diensten .....

  • 23 February 2023
  • 3 reacties
  • 45 Bekeken

Vandaag hebben wij 6 weken “geen diensten”. Deze melding zou prioriteit moeten hebben, maar daar merken wij weinig van. Na elk telefonisch contact is het probleem door gezet naar de back office, die zelf geen contact heeft met de klant en m.i. alleen maar “met papier schuift” en daar ook nog eens tot 5 werkdagen voor nodig heeft. Zij geven taken aan derden, waarbij je dan weer 2-5 dagen moet wachten totdat er een monteur kan komen. De laatste monteur is anderhalve week geleden geweest. Hij had wel een direct lijntje met de technische afdeling, die constateerde dat de demping niet goed is. Er is dan weer een “taak” aangemaakt waarvan mij gezegd is, dat de KPN aangestuurd is. Wat schetst onze verbazing dat wij afgelopen vrijdag een heel blij mailtje kregen dat ze blij zijn dat ons “probleem” is opgelost. Wie heeft dat bedacht en hoe is dat geconstateerd? Wij hebben nog steeds geen diensten. 

Het wordt tijd dat er eens iemand verantwoording neemt en probeert dit op te lossen. Ik heb echt begrip voor heel veel factoren (techniek gaat kapot, personeelstekort etc), maar ik stoor mij heel erg aan het feit dat je iedere keer een ander spreekt, dat de technische dienst geen contact heeft met de klant en dat er geen “escalatie” mogelijkheid is als e probleem na bijv, 2 weken nog niet is opgelost.

Ik voel mij als klant volstrekt niet serieus genomen. Wie bij T-mobile gaat mijn probleem oplossen?

3 reacties

Reputatie 7
Badge +16

Goedemiddag @MFraanjeHou, welkom op de Community! 🙋‍♂️

Dit is inderdaad niet helemaal hoe het hoort te gaan. Onze servicekwaliteit is er juist op gericht om mensen niet van het kastje naar de muur te sturen, excuses voor de incompetente houdingen tot nu toe. Ik zie dat onze specialisten vanmorgen meermaals contact hebben gezocht met de verantwoordelijke partij en zullen dit escaleren waar nodig. Zes weken is natuurlijk veel te lang en ik verbaas me over de gang van zaken aan onze kant; hier mag jij als klant nooit de dupe van worden, desondanks is dit wel gebeurd. Er is zeker nog niets opgelost, ik zal de heren en dames aan de digitale mouw trekken en met klem verzoeken dit zo snel mogelijk adequaat op te lossen en jou van een update te voorzien.

Maak jij toevallig gebruik van een T-Mobile, Ben of Tele2 simkaart (prepaid of abonnement)? Zo ja, dan kan ik je ter overbrugging een voucher voor Unlimited Internet aanbieden. Dan kun je in ieder geval gedurende de komende zeven dagen onbeperkt online blijven via mobiele hotspot op pc en laptop. Ook hoef je deze bundel niet aan te vullen, dus je bent niet gelimiteerd tot slechts een aantal GB per dag.

Laat me alsjeblieft weten of ik dit in orde kan maken voor je, dan stuur ik je zo snel mogelijk een vouchercode toe!

 

Ik zal later vandaag met een update komen indien deze nog niet aan jou meegegeven is. Nogmaals mijn excuses, ik hoop oprecht dat dit nu stante pede afgehandeld kan worden.

Reputatie 7
Badge +16

UPDATE: we hebben de lijn hersteld. Als het goed gegaan is, kun je nu weer verbinding maken met het netwerk. Wil je dit testen, alsjeblieft?

Beste Jason, 

Inmiddels heeft je collega Nico vanmorgen gebeld met de backoffice, waar hij iemand heeft getroffen die wel direct aan de slag is gegaan. Hij kwam tot de simpele conclusie dat we geen IP adres hadden en heeft dat direct opgelost. Internet werkt dus weer. Nu krijg ik de tv niet aan de praat, maar dat lijk volgens een andere collega aan de landelijke storing te liggen. 

Dank voor je aanbod mbt de vouchers, maar uiteraard hebben we er daarvan al een aantal gebruikt.

Als jullie klanten service er juist op gericht is om klanten niet van het kastje naar de muur te sturen, is dat uitermate slecht gelukt. Ik moet zeggen dat de eerste lijns contacten bij de klantenservice op een enkele uitzondering na, zeer correct en vriendelijk zijn, de meesten hebben verstand van zaken, ze zijn uitstekend getraind. Maar zodra zij het zelf niet kunnen afhandelen gaat het heel erg mis met die service, helaas. 

Ik wacht nog even tot de tv werkt en dan neem ik nog contact op over een passende vergoeding.

Reageer