Beantwoord

Problemen met Klantvoordeel activeren

  • 26 October 2022
  • 45 reacties
  • 839 Bekeken

Goedemorgen! Sinds vorige week zijn we overgestapt van KPN naar jullie. Het klantvoordeel kunnen we niet aanvragen, omdat jullie website aangeeft dat er een fout is opgetreden (zie bijlage). Dat is al enkele dagen zo, zowel de website als de app. Telefonisch heb ik contact geprobeerd te zoeken, maar vanwege de lange wachttijd niet er doorheen gekomen.

Ik ga er vanuit dat 1) jullie het klantvoordeel activeren en 2) de korting van deze maand, die we krijgen via klantvoordeel, alsnog ontvangen met de volgende factuur.

Voor de volledigheid. Wij hebben t mobile thuis, en 2 mobiele abonnementen op ons adres. 

Graag hoor ik van jullie.

 

Edit. Net contact gehad met t mobile. Er is een storing gaande waardoor zowel de medewerkers van t mobile en hun klanten niet het klantvoordeel kunnen activeren.

icon

Beste antwoord door Jason van Odido 26 October 2022, 14:07

Bekijk origineel

45 reacties

Reputatie 7
Badge +16

Goedemiddag @63829Marty3618386, welkom op de Community! 🙋‍♂️ 

Neem vooral een kijkje in ons welkomstartikel, in het geval je graag een mooie introductie zoekt: Welkom bij de Community: Hoe werkt alles? | T-Mobile Community.

Back on topic: enkele aansluitingen stuiten momenteel inderdaad op een probleem waarbij het koppelen van Klantvoordeel niet direct mogelijk is. Ik heb dit aangekaart bij onze specialisten en hoop spoedig een oplossing te mogen aandragen. Tot die tijd, ben ik je de eindfix schuldig. Zodra het mogelijk is, zorg ik ervoor dat jouw Klantvoordeel automatisch doorloopt. Hier hoef je zelf in principe niets voor te doen.

Wat betreft de start van Klantvoordeel en het eventueel mislopen van een korting: mocht het zo zijn dat je korting misloopt, dan zullen we deze nadien in één keer verrekenen met jouw maanbedrag middels een compensatie. 

Thanks Jason, we wachten geduldig af.

Hier precies hetzelfde probleem. Ik probeer het al sinds half oktober, eerst gewacht tot de monteur langs kwam (duurde al 2.5 week) omdat ik dacht misschien lukt het niet om gegevens op te halen zonder werkende modem, maar de site laat gewoon te wensen over. Wanneer kan ik mijn klantvoordeel verrekenen? Want hierdoor betaal ik ook meer voor mijn tele 2 abbonement dan dat ik zou hoeven. 

Reputatie 7
Badge +4

Hoi @Oschppr,

Goed dat je aan de bel trekt! Graag had ik je al een vervolgupdate gegeven over de situatie die @Jason schetst, alleen hebben we nog geen eindfix gevonden. Wij zijn nog steeds hard aan de slag. Een verrekening zal er zeker komen ik hoop je snel het brand meester signaal te kunnen geven!

Hebben jullie een update over de voortgang?

Reputatie 7
Badge +16

@63829Marty3618386 Er is nog geen oplossing voor gevonden: ik ga het najagen voor je! 

Wordt vervolgd.

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @63829Marty3618386, ik zie dat Klantvoordeel inmiddels geüpdatet en actief is. Veel plezier met jouw abonnement!

Bij mij precies hetzelfde, zit er nu al 2 maanden op te wachten. En nu ook iedere keer zelf er achteraan bellen. Want je krijgt ook nooit een update vanuit tmobile zelf. Wat tmobile wel netjes doet, is een creditnota er voor maken. Maar helaas hadden ze die afgelopen facturatie er weer bovenop gedaan. Ook daar weer achteraan bellen.. ook dat weer netjes geregeld.

Nu nog klantvoordeel fixen en geen fouten meer in de facturaties.. 

Reputatie 7
Badge +4

Hoi @Veentje01, sorry dat we dit ook voor jou nog niet hebben opgelost, wij werken nog steeds hard aan een oplossing! Ik kan je verzekeren dat wij met terugwerkende kracht jouw facturen zullen corrigeren zodra dit probleem is opgelost. Hopelijk kunnen wij je op deze manier nog een mooie verrassing bezorgen als het ons lukt om het voor de feestdagen op te lossen!

Hier precies dezelfde problemen, klantvoordeel is niet te activeren (zelfde foutmelding als hierboven).

Reputatie 7
Badge +5

Hi @Renzo4000, goed dat je dit laat weten! Ik zie aan deze kant inderdaad een foutmelding in je My T-Mobile Thuis omgeving rondom Klantvoordeel. Hoe ziet het er aan jouw mobiele kant uit, heb je hier Thuis wel kunnen aanmelden? Zo ja, dan wil ik je vragen om het Thuis abonnement hier te verwijderen en opnieuw toe te voegen. Mocht dit niet helpen, laat het mij dan weten. Ik start dan intern een onderzoek!

@Cheyenne 

ik heb op beide omgevingen getracht het klantvoordeel te activeren. Maar in beide omgevingen krijg ik een soortgelijke fout: "Er is een fout opgetreden bij het ophalen van de gegevens. Probeer het later opnieuw"

Ik heb overigens de abonnementen ontkoppeld en opnieuw gekoppeld en via https://www.t-mobile.nl/klantvoordeel-activeren opnieuw het klantvoordeel te proberen te activeren. Als ik de stappen doorloop gaat dat goed (je ziet ook beide abonnementen) maar bij het afronden gaat het fout en krijg ik: 

"
Er is een onverwachte fout opgetreden. Probeer het later nog eens

"

Bij mij is het twee weken terug ineens gefixed, na 3 maanden. zou gebeld worden wanneer t gefixed zou zijn... Dus er is nog hoop voor je. 

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @Renzo4000, de problemen met Klantvoordeel zouden volledig verholpen moeten zijn, maar bij jou is dat evident nog niet het geval, sorry! Ik heb getracht het handmatig aan deze kant te herstellen, maar krijg meteen een foutmelding en kan niks toevoegen. Ik leg jouw voorbeeld graag voor aan onze specialisten zodat er vanaf maandag weer naar gekeken kan worden. Ik kom hier maandagmiddag op terug en breng dan hopelijk goed nieuws met mee! 

Voor nu een mooi weekend toegewenst! 

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @Renzo4000, het lijkt erop dat jij nog geen My T-Mobile Thuis account hebt aangemaakt, kan dat kloppen? Indien dit nog niet het geval is: zou je deze willen aanmaken, alsjeblieft? Je kunt namelijk via de Klantvoordeel-button in de My-omgeving voor Thuis ook een abonnement koppelen. Ik wil uitsluiten dat het puur aan de “mobiele kant” ligt.

Ik heb hetzelfde probleem… Drie abonnementen lopen, bij geen één kan ik klantvoordeel aanzetten wegens bovenstaand probleem.

@Jason ik heb daar inderdaad een account (op https://thuismy.t-mobile.nl/abonnementen/) en zie ook mijn mobiele abonnement gekoppeld. Als ik dan vanuit het menu naar klantvoordeel ga krijg ik wederom de foutmelding.

Reputatie 7
Badge +4

Bedankt voor jullie meldingen en de informatie @Renzo4000 & @BroodjeBami! Ik ga allebei jullie dossiers doorzetten naar onze klantvoordeel specialisten en ik verwacht dat ze dit binnen twee weken voor jullie op kunnen lossen. Tegelijkertijd zullen zij er ook absoluut voor zorgen dat klantvoordeel met terugwerkende kracht wordt toegepast.

Ik ga voor jullie een rapport bij elkaar tikken, dit gaan wij voor jullie rechtzetten!

Hallo, ook ik heb last van bovenstaande. Heb zowel thujs als moniel opnieuw gekoppeld maar kan geen klantvoordeel aanvragen door dezelfde foutmelding.

Reputatie 7

Hi @Daan1490, goed dat je het aangeeft! Ik ben meteen met je mee gaan kijken, want ik wil dit zo snel mogelijk voor je oplossen. Hiervoor wil ik checken of jouw adres bij zowel Mobiel als voor thuis overeenkomt. In een privébericht heb ik je voorzien van het adres dat achter de schermen staat bij My T-Mobile Thuis. Kun je hier aangeven of dit precies overeenkomt met het adres voor Mobiel? Heel erg bedankt alvast. 

Heey @Lisa ,

Bij mijn T-Mobile Mobiel staat hetzelfde adress geregistreerd.

Reputatie 7

Hi @Daan1490, super dat je dit kon checken - thanks! Ik wilde gelijk een verzoek indienen voor de technische dienst, maar achter de schermen zie ik nergens jouw 06-nummer terug. Kun je deze in een privébericht sturen naar mijn collega @Cal? Hij zet dit dan door naar de technische dienst, zodat dit zo snel mogelijk gefixt gaat worden. Vrijdag is mijn laatste werkdag, dus @Cal houdt de status van dit onderzoek graag voor je in de gaten de aankomende dagen. 

Bedankt voor jullie meldingen en de informatie @Renzo4000 & @BroodjeBami! Ik ga allebei jullie dossiers doorzetten naar onze klantvoordeel specialisten en ik verwacht dat ze dit binnen twee weken voor jullie op kunnen lossen. Tegelijkertijd zullen zij er ook absoluut voor zorgen dat klantvoordeel met terugwerkende kracht wordt toegepast.

Ik ga voor jullie een rapport bij elkaar tikken, dit gaan wij voor jullie rechtzetten!

@Cal Tot op heden nog steeds geen succes en de eerste facturen heb ik al binnen. Wat is de status?

Bedankt voor jullie meldingen en de informatie @Renzo4000 & @BroodjeBami! Ik ga allebei jullie dossiers doorzetten naar onze klantvoordeel specialisten en ik verwacht dat ze dit binnen twee weken voor jullie op kunnen lossen. Tegelijkertijd zullen zij er ook absoluut voor zorgen dat klantvoordeel met terugwerkende kracht wordt toegepast.

Ik ga voor jullie een rapport bij elkaar tikken, dit gaan wij voor jullie rechtzetten!

@CalTot op heden nog steeds geen succes en de eerste facturen heb ik al binnen. Wat is de status?

Zelfde hier... Tot recent nooit problemen met T-Mobile gehad, maar dit doet me toch wel laten nadenken of ik niet moet overstappen. Een (mijn inziens) klein probleem waar enorm veel mensen last van hebben, maar toch moet ik iedere keer zelf er achteraan en inloggen om te kijken of er een update is.

Reputatie 7
Badge +4

Hoi @Renzo4000, @BroodjeBami & @Daan1490, inmiddels zijn de klantvoordeel specialisten erachter gekomen dat voor jullie drie en ook een aantal andere klanten een bug in het systeem zit die erg hardnekkig blijkt om op te lossen. Daarom zijn onze IT specialisten ook al rond de tafel getrokken en zijn zij hard bezig geweest met puzzelen. 

Hoewel we er nog niet zeker van zijn is er een oplossing in de maak die mogelijk het probleem over twee weken verhelpt, alleen zou het dus ook langer kunnen duren. In ieder geval zet ik weer een reminder in mijn agenda voor over twee weken en ik hoop dat ik jullie dan het ‘brand meester’ sein kan geven.

Hoe dan ook hoeven jullie je geen enkele zorgen te maken over het misgelopen klantvoordeel: dit gaan wij absoluut met terugwerkende kracht voor jullie vergoeden en volledig rechtzetten.

Ondertussen werken wij hard door aan de oplossing en ik houd dit voor jullie in de gaten, dit gaan we voor jullie regelen!

Reageer