[Opgelost] Problemen Internet, TV en Vast Bellen T-Mobile Thuis 1-10-2021

  • 1 October 2021
  • 63 reacties
  • 10035 Bekeken
[Opgelost] Problemen Internet, TV en Vast Bellen T-Mobile Thuis 1-10-2021
Reputatie 7

We ontvangen meldingen dat een aantal van onze klanten problemen ondervindt met Internet, TV en Vast Bellen. Op dit moment zijn we op zoek naar de oorzaak en de oplossing. Excuses voor het ongemak. In dit topic houden we je op de hoogte.

 

[11:00] Door aanpassingen in het netwerk is een deel van de klanten weer online. Het onderzoek loopt nog door en updates plaatsen we hier. Bij sommige klanten is de verbinding inmiddels hersteld, maar de TV Box nog niet. In dit geval is TV Anywhere een alternatief, totdat ook deze verbinding weer hersteld is. Een reset van het modem en/of de TV Box kan helpen bij het herstellen van de verbinding: reset modem.

 

[12:30] We zijn nog steeds hard bezig om de verbinding bij iedereen te herstellen. Zodra we meer weten, plaatsen we direct een update in dit topic.

 

[14:15] We ontvangen steeds meer positieve signalen. In de meeste gevallen herstelt de verbinding nu na een herstart van het modem (en eventueel media converter): reset modem. Mocht het bij jou nog niet werken, laat het in dit topic weten. 

 

[16:45] De problemen zijn verholpen! Voor een enkeling kan het zijn dat dit nog niet direct merkbaar is. Het advies is in dat geval om het modem (nogmaals) te resetten. Mocht het dan toch nog niet werken, doorloop dan deze stappen: stappenplan geen internet.

Helpt ook dat niet, maak dan een topic aan op de community, of stuur ons een bericht via Twitter of Facebook (hyperlinks). We helpen je via deze kanalen graag! 


This topic has been closed for comments

63 reacties

Nog steeds geen internet in Tilburg. Modem al tig keer gereset.

Ja ik ook al gebeld 45 min in de wacht .

En zeggen ze wordt aan gewerkt blijven proberen

Wat tv anyware t mobile niet op mijn tv nu dus .

Kan die ook al niet streamen met die storing ..

Gelukkig mijn zoon Ziggo die kan ik wel streamen .

Komt steeds vaker voor bij t Mobile

 

Vanaf 10.30 geen internet hier in Hoevelaken. 

Nog steeds geen internet hier in Amersfoort. Dit sinds vannacht 00.30.

In Amsterdam nog steeds geen stabiele verbinding. 

Hoelang duurt dat nog? Wel internet geen TV. Eindhoven

Reputatie 7

We zijn nog steeds hard bezig om de verbinding bij iedereen te herstellen. Zodra we meer weten, plaatsen we direct een update in dit topic.

Elst Gelderland al hele ochtend geen tv signaal.

Hier werkt het weer, wel even alles gereset.

Hier werkt het nu ook weer, Landgraaf.
En Spongebob klinkt nog steeds vreselijk irritant, is daar een update voor ? :joy:

Nog steeds geen tv en internet hier in Tilburg vanaf vanacht een uurtje of 0:45 begint nu wel vervelend te worden. Maar we wachten maar weer af.En blijven de stekker er maar uit halen en resetten.

Tilburg nog steeds geen internet 😡

Hier (Linschoten) vanmorgen om 8 uur er achter gekomen dat tv niet werkt. Internet gelukkig wel. Hopelijk heel snel weer opgelost.

 

Geen tv in Kwintsheul Zuid-Holland, al de hele ochtend. Internet werkt wel. Landelijk probleem? 

Hier werkt alles weer toppie

Reputatie 2

Hier vanochtend een paar uur geen internet gehad, ging daarna ongeveer 4 uur goed, maar helaas net weer alles offline. Gelukkig heb ik lieve buren met goede wifi van een andere provider, anders had ik echt een probleem met mijn werk.

Reputatie 7

We ontvangen steeds meer positieve signalen. In de meeste gevallen herstelt de verbinding nu na een herstart van het modem (en eventueel media converter): reset modem. Mocht het bij jou nog niet werken, laat het in dit topic weten. 

Reputatie 2

Ik ga straks naar huis en zal rond 16:30 uur laten weten of het in Arnhem wijk De Laar Oost weer werkt.

Groet, Theo

We ontvangen steeds meer positieve signalen. In de meeste gevallen herstelt de verbinding nu na een herstart van het modem (en eventueel media converter): reset modem. Mocht het bij jou nog niet werken, laat het in dit topic weten. 

Hier in Lelystad nog steeds een drama vanaf half drie vannacht helemaal niks meer zowel modem als media converter opnieuw gestart maakt niks uit. Ligt hem echt aan het binnenkomende glasvezel signaal….

Reputatie 7

Hoi @pattrick1997,

 

Ik kan met jouw gegevens geen abonnement terugvinden. Wil je mij jouw postcode, huisnummer, geboortedatum en de laatste vier cijfers van je IBAN in een privébericht (klik op mijn naam) willen sturen? Dan kijk ik meteen wat er aan de hand kan zijn!

In Soest nog steeds geen internet en tv

Vanaf 10.30 geen internet hier in Hoevelaken. 

Inmiddels werkt alles weer hier vanaf 14.15

Ik word echt niet goed van het aantal storingen van jullie deze week. Elke ochtend kan ik eerst de stekker eruit trekken en de hele boel resetten. Vanaf vannacht is het hier weer raak. Als het zo door gaat gooi ik alles van jullie eruit. 

Handig die tip om tv te kijken via TV Anywhere 
Is het ook wel handig als je onbeperkt internet hebt…..

regio Bunschoten werkt het weer sinds 14:30

In Hattem nog steeds geen internet. Lampje brand nog steeds rood.