F.A.Q.

Nieuwe aanvraag Internet + TV: alles op een rijtje

Nieuwe aanvraag Internet + TV: alles op een rijtje

Toon eerste reactie

548 reacties

Reputatie 7

Hoi @PA1NT

 

Ik zal het voor je nagaan. Ik zie twee afspraken van de netwerkbeheerder (op 27-7 en 10-8), maar ik zie geen terugkoppeling dus ik vraag het graag voor je na. To be continued!

Reputatie 7

Hi @MMuizelaar, ik hoop dat je van een mooi weekend hebt genoten! Vandaag heb ik nog eens één van mijn collega's aan de mouw getrokken, om jou meer duidelijkheid te kunnen geven. Wij kunnen bij jou de ONT niet registreren. Het klinkt wellicht iets te technisch, maar het lijkt erop alsof de access switch in de centrale niet goed is ingesteld. Het duurt altijd iets langer om updates binnen te krijgen als het is doorgezet naar onze IT-afdeling, maar het is natuurlijk zeker niet de bedoeling dat het stil lijkt te staan. Ik heb dan ook bij een collega van de IT-afdeling aangeklopt met het vriendelijke verzoek om zo snel mogelijk een nieuwe update met mij te delen. Ik blijf dit voor je chasen, zodat dit zo snel mogelijk opgelost gaat worden. Ontzettend bedankt voor jouw geduld! ☘️

Hi @PA1NT, ik wil je graag laten weten dat wij nog in afwachting zijn van de status update die @Sander gisteren voor jou heeft opgevraagd. Wij kregen hier vandaag al wel van door dat de order on hold staat met de melding ‘PoP inaccessible’. Omdat ik graag iets meer context wil, ben ik hier voor je achteraan gegaan. Zodra ik een volledige terugkoppeling heb ontvangen, dan deel ik die meteen met je. 

Reputatie 1

Hi @MMuizelaar, ik hoop dat je van een mooi weekend hebt genoten! Vandaag heb ik nog eens één van mijn collega's aan de mouw getrokken, om jou meer duidelijkheid te kunnen geven. Wij kunnen bij jou de ONT niet registreren. Het klinkt wellicht iets te technisch, maar het lijkt erop alsof de access switch in de centrale niet goed is ingesteld. Het duurt altijd iets langer om updates binnen te krijgen als het is doorgezet naar onze IT-afdeling, maar het is natuurlijk zeker niet de bedoeling dat het stil lijkt te staan. Ik heb dan ook bij een collega van de IT-afdeling aangeklopt met het vriendelijke verzoek om zo snel mogelijk een nieuwe update met mij te delen. Ik blijf dit voor je chasen, zodat dit zo snel mogelijk opgelost gaat worden. Ontzettend bedankt voor jouw geduld! ☘️

Hi @PA1NT, ik wil je graag laten weten dat wij nog in afwachting zijn van de status update die @Sander gisteren voor jou heeft opgevraagd. Wij kregen hier vandaag al wel van door dat de order on hold staat met de melding ‘PoP inaccessible’. Omdat ik graag iets meer context wil, ben ik hier voor je achteraan gegaan. Zodra ik een volledige terugkoppeling heb ontvangen, dan deel ik die meteen met je. 

Lisa, bedankt voor je terugkoppeling. Hoop dat e.e.a. snel wordt opgepakt door de IT-afdeling en wordt opgelost. Zou snel aan de slag willen. Groet, Marco

Reputatie 7

Hi @MMuizelaar, heel graag gedaan - dat kan ik mij volledig voorstellen! Ik heb zojuist een update binnengekregen van mijn collega. Er wordt nog heel hard aan gewerkt. Ik zal het zo eenvoudig mogelijk proberen toe te lichten. Er is een bepaalde reset uitgevoerd, maar die heeft jammer genoeg niet geholpen. Het ticket is dan ook weer doorgezet naar een ander team om hierbij te assisteren. Ik laat het gelijk weten als ik een nieuwe update heb ontvangen. 

Reputatie 1

Hi @MMuizelaar, heel graag gedaan - dat kan ik mij volledig voorstellen! Ik heb zojuist een update binnengekregen van mijn collega. Er wordt nog heel hard aan gewerkt. Ik zal het zo eenvoudig mogelijk proberen toe te lichten. Er is een bepaalde reset uitgevoerd, maar die heeft jammer genoeg niet geholpen. Het ticket is dan ook weer doorgezet naar een ander team om hierbij te assisteren. Ik laat het gelijk weten als ik een nieuwe update heb ontvangen. 

Lisa,

 

Het werkt sinds vanmiddag. Moet wel zeggen dat ze erg snel Ziggo hadden doorgegeven om de huidige aansluiting uit te zetten, voordat ik kon verifieren of het werkte (was op kantoor en kreeg van thuisfront paniekreactie dat internet niet meer werkte). Had wel een mail ontvangen van T-mobile dat het werkte en dat ook de telefoon omgezet was. In ieder geval bedankt voor je inzet.

 

Groet,

Marco.

Reputatie 7

Hi @MMuizelaar, ik ben echt ontzettend blij om dit te lezen! Merci voor het doorgeven. Heel graag gedaan en weet dat je hier altijd kunt aankloppen als je nog andere vragen hebt. Geniet van het zonnetje! 

Reputatie 7

Hi @PA1NT, ik wil je heel graag laten weten dat ik nog voor jou bezig ben om een concrete update binnen te krijgen! Mijn collega heeft navraag gedaan bij Open Dutch Fiber voor meer informatie over jouw oplevering. Aan onze kant is op dit moment de planning ook nog niet duidelijk namelijk. Zodra wij hier een reactie op ontvangen, dan krijg ik die doorgespeeld. Ik hoop dat ik je dit vandaag nog kan meegeven! 

 

Reputatie 3

@Lisa Oooops! Ik heb de bestelling van 27-4 (1 Gbit) vorige week geannuleerd (schriftelijk) en een nieuwe aanvraag (1 Gbit + TV) gedaan (online). Ik hoop dat ik daarmee het proces niet teveel in de war schop/heb geschopt maar dacht dat een nieuwe aanvraag de procedure misschien zou ‘resetten’.

Tijdstip van oplevering maakt me niet zoveel uit, ik zit nu sowieso in een kleine verbouwing thuis en een grote renovatie van een appartement (van mijn zoon) naast mijn gewone baan (4 dagen).

De FTU van Open Dutch Fiber hangt wel al in mijn meterkast en het staat me bij dat de monteur ook heen en weer naar de POP is gegaan om controles uit te voeren.

Reputatie 7
Badge +16

@PA1NT Wanneer je een lopende aanvraag annuleert en een nieuwe aanvraag doet, start het opleveringsproces opnieuw. Misschien een brutale vraag, maar waarom heb je die beslissing genomen? 

Toch ook positief nieuws op een mooie dag als vandaag: wanneer je al een FTU thuis hebt, wordt het opleverproces aanzienlijk versneld - dit is een geruststelling! 😊

Reputatie 3


@Jason Goed om te horen! ik zie wel wanneer de nieuwe oplevering gepland wordt.

@PA1NT……
Misschien een brutale vraag, maar waarom heb je die beslissing genomen?

…….


Ik wilde Internet+TV, mijn oorspronkelijke aanvraag (van april) was Internet only. Er was een mooie aanbieding (8 maanden korting en 8 maanden gratis TV) en wilde daar gebruik van maken. Had volgens de klantenservice ook gekund nadat de aansluiting zou zijn opgeleverd, maar omdat ik nogal vergeetachtig ben, leek me dit net iets makkelijker (dan hoef ik er niet meer over na te denken).

Ik gebruik nu NLZiet voor de Nederlandse zenders en wilde ook eens kijken of het T-Mobile TV platform zou bevallen.

Reputatie 7

Hi @PA1NT, top! Dankjewel voor deze toelichting, helemaal helder. Als je nog vragen hebt, klop dan vooral weer hier aan. Geniet voor nu van het lekkere zonnetje! 🌞

Reputatie 3

@Lisa  Ik heb genoten van het zonnetje (in de airco ;)). Wanneer ik in “My T-Mobile’ kijk, zie ik dat mijn vorige bestelling (27-4-2022, alleen internet) nog steeds niet is geannuleerd en de nieuwe bestelling (23-8-2022, Internet+TV) niet is verwerkt.

Op een of andere manier blijven mijn aanvragen ‘hangen’.

Het laatste dat ik heb ontvangen is een e-mail op 24 augustus met mijn “persoonlijke video”. Op 23 augustus heb ik een bevestiging van de bestelling (Internet+TV) gehad. Daarna niets meer gehoord of gezien (behalve wat reclame-meuk).

 

Hi @PA1NT, ik wil je graag laten weten dat wij nog in afwachting zijn van de status update die @Sander gisteren voor jou heeft opgevraagd. Wij kregen hier vandaag al wel van door dat de order on hold staat met de melding ‘PoP inaccessible’. Omdat ik graag iets meer context wil, ben ik hier voor je achteraan gegaan. Zodra ik een volledige terugkoppeling heb ontvangen, dan deel ik die meteen met je. 

 

Zou je nog eens voor me willen kijken? (annulering/aanvraag, POP al accessible?)
Ik stuur je even een PB-tje met het ordernr van mijn laatste bestelling.

Alvast bedankt! 🙂


PS: nog steeds geen haast hoor, ik heb hier internet en zeg dat abonnement pas op wanneer het T-Mobile abonnement is opgeleverd.

Reputatie 7

Hi @PA1NT, wat heerlijk zeg - fijn om te lezen! 😁 Hier wil ik zeker voor je naar gaan kijken, hartstikke goed dat je het aangeeft. Zojuist ben ik ook op jouw privébericht teruggekomen en ik plaats mijn reactie ook hier voor de volledigheid. Zojuist heb ik een collega van de technische dienst hiervoor aan zijn mouw getrokken. Zodra hij dit heeft verholpen, dan laat ik je dat hier weten. Dan staat alles ook cosmetisch weer helemaal goed!

 

Reputatie 7

HI @PA1NT, ik ben super blij dat je vanmiddag door mijn collega telefonisch op de hoogte bent gebracht! Als je nog andere vragen hebt, speel ze dan gerust weer naar mijn door. Dan zorg ik dat ik of mijn collega's ook daar weer op terugkomen. Geniet van je weekend! 

Reputatie 2

Moderator edit: reactie verwijderd wegens dubbel posten. Graag houden bij één topic: Nummerportering vast bellen | T-Mobile Community.

 

Neem gerust een kijkje in onze Huisregels voor alle ins en outs: Hoe gaan wij binnen de Community met elkaar om? | T-Mobile Community.

In augustus heb ik een Glasvezel abonnement aangevraagd. Nu zijn we al in november en het enige wat er gebeurt is is dat er een kabel van de straat naar de voordeur is gelegd. Er is niemand langs geweest om de locatie van het te plaatsen aansluitpunt te bekijken en ook geen enkel bericht van Guidion over een planning wanneer de kabel naar binnen wordt aangelegd.

 

Wanneer kan ik verwachten dat er een werkende aansluiting in mijn huis is?

Reputatie 7

Hi @Johan-M, hartstikke goed dat je dit aangeeft! Ik heb meteen een status update voor je opgevraagd, omdat ik je met liefde meer duidelijkheid geef. Zodra ik een reactie doorkrijg, dan laat ik dat aan je weten. Ik hoop je snel te kunnen verblijden met goed nieuws! 😊

Reputatie 1

Ik heb sinds enige dagen werkend internet en tv. Nu heb ik vandaag een tv-box ontvangen, maar ik heb een smart-tv. Klopt dat? Moet ik daar iets mee doen?

Reputatie 7
Badge +14

Hallo @olavf 

Je kan tv kijken door de tv box met een HDMI kabel op de smart tv aan te sluiten.

Je kan ook de T-Mobile TV app installeren op je smart tv indien je een compatible smart tv hebt, gewoon even kijken in de store of je de app kan vinden.

https://community.t-mobile.nl/televisie-536/alles-over-de-t-mobile-tv-app-voor-smart-tv-s-333670

Reputatie 7
Badge +4

Of je kan natuurlijk de T-Mobile TV applicatie installeren op je Apple-tv.
De mogelijkheden zijn bijna eindeloos! 

Reputatie 1

Is er een voordeel om te kijken via de tv-box? Ik kijk al via mijn smart tv.

Reputatie 7
Badge +5

@olavf Als je tevreden bent met de smart-tv-app is er geen enkele reden om nog via de tv-box te kijken. Heb je enig idee waarom die nu (alsnog) opgestuurd is? Je kunt 'm het beste annuleren via My T-Mobile Thuis. Dan krijg je vanzelf retourinstructies toegestuurd en volgens mij scheelt het ook iets op je abonnementsprijs.

Reputatie 1

Ja, de monteur die de modem e.d. heeft aangesloten, zei dat hij de tv niet kon aansluiten omdat de tv-box miste. Hij zou er meteen alsnog een aanvragen, dan moest ik die zelf monteren. Toen ik enkele dagen later belde of de tv-box al verzonden was, kreeg ik te horen dat ik volgens de gegevens een smart-tv had, en ben ik geholpen om die (zonder tv-box) alsnog aan te sluiten en in te stellen. Daarmee was alles in orde.

Dankjewel, ik zal hem retour sturen.

Reputatie 7
Badge +4

Hallo @olavf ,
In dit topic: 

Hoe stuur je apparatuur retour

Staat precies hoe dit werkt, als je geen retournummer hebt doe dan een briefje met je adres gegevens en je klantnummer in de doos.
Belangrijk: bewaar het verzendbewijs goed, totdat je een berichtje hebt ontvangen dat de zending is ontvangen.

 

Hi @Johan-M, hartstikke goed dat je dit aangeeft! Ik heb meteen een status update voor je opgevraagd, omdat ik je met liefde meer duidelijkheid geef. Zodra ik een reactie doorkrijg, dan laat ik dat aan je weten. Ik hoop je snel te kunnen verblijden met goed nieuws! 😊

Gisteren werd ik door een collega van u gebeld met de mededeling dat ik met VolkerWessels Telecom contact moest opnemen. Dat heb ik vandaag gedaan, maar zij zeggen dat ik nog niet op de lijst sta voor het inplannen van het aanleggen van de aansluiting in de meterkast. Als ik op de lijst kom dan nemen ze contact met mij op, maar dat kan volgens hun nog meerdere weken duren. Misschien kunnen jullie druk uitoefenen op jullie aannemer om vaart te maken, omdat jullie anders ontevreden en boze klanten hebben. Het duurt namelijk wel heel erg lang allemaal.😒

Reageer