Info

Afstandsbediening bestellen en handleiding

Afstandsbediening bestellen en handleiding
Reputatie 7
Badge +16

 

Ervaar je problemen met de afstandsbediening? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Zonder afstandsbediening geen tv. Zo simpel is het. Als je niet meer kunt zappen, dan slaat al snel de paniek toe. Maar relax, de oplossing staat hoogstwaarschijnlijk hieronder! Loop alle stappen door, zo weten we wat er aan de hand is. Want als je met een reset de afstandsbediening weer werkend krijgt, is dat natuurlijk veel beter dan wachten op een nieuwe!


1. Kwijt of kapot

Kijk, als je hond zijn bot met de afstandsbediening verwisseld heeft, is er waarschijnlijk niets meer aan te doen. Is je afstandsbediening kapot of kwijt, laat dan even een berichtje achter in dit topic. Dan gaan we een nieuwe afstandsbediening opsturen.


2. Bronkanaal op de tv

Staat de tv op het juiste ingangskanaal? Als je een melding krijgt als 'no signal' of 'geen signaal' of een blauw beeld ziet, dan staat wellicht de TV Box uit of zit je niet op het juiste bronkanaal. Selecteer HDMI1 (of het kanaal waar de TV Box op aangesloten zit). Heb je nu weer beeld?


3. Lampje // batterijen

Controleer of het lampje nog wel knippert als je een toets indrukt. Brandt deze niet, dan zijn waarschijnlijk de batterijen op. Het klinkt als een cliché, maar batterijen hebben niet het eeuwige leven. Kun je ze vervangen?

 

4. Laag of geen volume

Als je een laag of geen volume op de tv hebt, kan het zijn dat het volume van de tv zelf erg laag staat. Het harder zetten via onze afstandsbediening zorgt er dan alleen maar voor dat de TV Box een hoger volume geeft. Maximaal volume is dan nog steeds erg zacht. Door de afstandsbediening van de tv zelf te gebruiken om de tv harder te zetten is dan de oplossing. 


5. Reset TV Box/Mediabox

Ook al lijkt de afstandsbediening niet te reageren, het euvel kan soms in de TV Box/Mediabox zitten. Haal deze eens voor tien seconden van de stroom. Niet uit/aan zetten, maar echt de stekker even uit het stopcontact.


6. Reset Afstandsbediening

Bij de oude afstandsbediening (zonder magenta knop rechtsboven):

 1. Druk op SETUP op de afstandsbediening en houd deze ingedrukt tot het rode lampje twee keer knippert.
 2. Voer de reset code 2, 0, 5, 1 in. Als het goed is, knippert het rode lampje opnieuw tweemaal.
 3. Let op: De afstandsbediening is nu ook losgekoppeld van de tv functies. Het volume harder zetten is nu het volume van de TV Box zelf en niet van de tv. Voor opnieuw koppelen, zie punt 6.
   

Een nieuwe afstandsbediening (die met een magenta knop rechtsboven):

 1. Druk de toetsen <1> en <6> op de afstandsbediening tegelijkertijd in tot het magenta knopje twee keer knippert.
 2. Voer snel achter elkaar de cijfers <9>, <9>, <6> in. Na elk cijfer zal het magenta knopje knipperen. Na het derde cijfer zal het magenta knopje twee keer knipperen. Als het magenta knopje vijf keer knippert is het resetten niet geluk
 3. Let op: De afstandsbediening is nu ook losgekoppeld van de tv functies. Het volume harder zetten is nu het volume van de TV Box zelf en niet van de tv. Voor opnieuw koppelen, zie punt 6.

Afstandsbediening Mediabox (die met een witte knop rechtsboven)

 • Wil je de afstandsbediening ontkoppelen van de Mediabox? Druk dan tegelijk op [OK] en [Volume omlaag] en houd de knoppen minimaal 3 seconden ingedrukt.​

 • Wil je de afstandsbediening weer koppelen? Druk dan tegelijk op [OK] en [Thuis] en houd de knoppen minimaal 3 seconden ingedrukt.

 

7. Koppelen tv en TV Box/Mediabox

Koppelen tv en TV Box met "oude" afstandsbediening // Volume problemen

Het kan zijn dat het volume van onze TV Box heel laag staat. Op vol volume hoor je nauwelijks iets. Of je hebt twee afstandsbedieningen nodig om de tv te bedienen. Dat kan makkelijker! Reset dan eerst de afstandsbediening zoals hierboven staat. Zet het volume van de TV Box daarna voluit. Als we nu de TV Box weer koppelen aan de tv, is het volume weer goed afgesteld. Het koppelen kan op twee manieren.

• Druk op SETUP en houd deze ingedrukt tot het rode lampje twee keer knippert,
• Druk 1 keer op de MUTE knop
• Druk 1 keer op de TV knop

Kun je hierna de tv nog niet aan/uitzetten met onze afstandsbediening? Koppel dan op de volgende manier:

• Druk op SETUP en houd deze ingedrukt tot het rode lampje tweemaal knippert.
• Voer de code 9, 9, 1 in.
• Zap nu een kanaal verder (CH+) en wacht vijf seconden tot de tv uitgaat.
• Gaat de tv niet uit, zap opnieuw (CH+) en wacht tot de tv uitgaat. Het kan zijn dat je dit enkele keren moet herhalen. Belangrijk: wacht wel vijf seconden voordat je opnieuw zapt!
• Springt de tv uit, toets dan snel nogmaals SETUP in.

Tot slot is er nog een derde optie. Zoek jouw merk tv op in deze lijst en voer de juiste tv-code in.

 

d099e0af-69ab-4d0e-bdf5-42576bd9cde7.jpgKoppelen tv en TV Box met nieuwe afstandsbediening

 • Om de Afstandsbediening automatisch te koppelen druk je 1 + 3 tegelijk in. De magenta knop gaat na een paar seconde knipperen.
 • Druk de tv powerknop (knop 1 in onderstaand schema) in en houd hem ingedrukt totdat de tv uit gaat.
 • Zet de tv dan weer aan met de zelfde tv Powerknop. (knop 1 in onderstaand schema).
 • Sla de instellingen op door op de stop knop te drukken (knop 6 in onderstaand schema).
 • Als het goed is zijn de instelling opgeslagen. Kijk ook gelijk even of je het geluid harder en zachter kunt zetten.

Werkt het automatisch zoeken niet?

 • Om de afstandsbediening te koppelen druk je 1 + 6 tegelijk in. De magenta knop gaat na een paar seconden knipperen.
 • Zoek de juiste code op in onderstaande tabel:

 

Na het vierde cijfer zal het magenta knopje twee keer knipperen. Als het magenta knopje vijf keer knippert is de code niet correct. Kies dan een andere code en herhaal de eerste 2 stappen.

 • Zet de tv dan weer aan met dezelfde tv Powerknop (knop 1) en test de Mute, Vol+ en Vol- knoppen.
 • Sla de instellingen op door op de stop knop te drukken (knop 6).

 

91aa79c8-8080-4be9-8a39-55e9c48e3010.png


8. Pauzeknop

Werkt alleen de pauzeknop niet? Dan is er iets anders aan de hand. Waarschijnlijk zit de harde schijf vol (dit geldt alleen bij de TV Box met tijdsaanduiding). Verwijder enkele opnames en controleer je schijfruimte. Lukt het nog steeds niet, laat het hieronder even weten, dan kunnen we op afstand wellicht alle opnameruimte weer vrijmaken.

 

Ervaar je toch problemen met je afstandsbediening?

Werkt de afstandsbediening nog steeds niet? Schrijf dan een berichtje hieronder met uitleg wat je al gedaan hebt. Dan gaan wij er zo snel mogelijk mee aan de slag!

 

Werkt het geluid nog niet na het koppelen van jouw nieuwe afstandsbediening (met de magenta knop)? Los het op met de volgende herstelmethode: opgelost door vóór de koppelprocedure het geluid van de tv aan te zetten. Soms staat het geluid op mute waardoor geluid geblokkeerd wordt. Dat kom doordat de volumestappen van de TV toegepast worden op het door de box aangeboden signaal. Is dat signaal 0 (dat is het bij mute) dan heb je geen geluid. Zie topic: afstandsbediening koppelen | Odido Community voor de originele post.

Als tijdelijke oplossing kun je altijd gebruik maken van onze Odido Online TV app. Dan heb je de beschikking over 35+ zenders op je mobiel, tablet of laptop/PC overal in de EU. Dan heb je in ieder geval nog wat te zappen! :wink:

Tip van Communitylid TMTV: Nog een kleine tip voor iedereen die in afwachting is van een nieuwe afstandsbediening: als je een USB-toetsenbord hebt liggen, kun je die tijdelijk aansluiten op je TV Box. Dan kun je in elk geval de cijfertoetsen gebruiken om te zappen. 

Heb je problemen met het beeld of de TV Box zelf, volg dan de stappen uit dit topic voor probleemloos tv-kijken:

Ik heb haperend/slecht beeld | Odido community

 

Wil je alles op je gemak nog eens teruglezen, dan kun je hier de handleiding vinden: handleiding TV Box en afstandsbediening


3226 reacties

Hoi, aan en uit knop van de afstandbediening heeft een tijdje moeilijk gedaan maar nu werkt het niet meer. kan ik een nieuwe afstandbediening bestellen?

vriendelijk groet,

ilyas

 

Reputatie 7
Badge +5

Hi @ilyas38, dat gaan we oplossen! Heb je de afstandsbediening al een harde reset gegeven? In dit topic staat hoe je dat moet doen. Succes en laat mij het weten. Ik vervang anders de afstandsbediening!

Graag als kan een 2x nieuwe afstandsbediening voor beide boxen.1

Ik was er al 1 kwijt .maar nu niets meer.

Esmeralda 

Reputatie 7
Badge +9

Hi @esmeraldaj, welkom op onze Community!

Ik heb je meteen twee nieuwe afstandsbedieningen opgestuurd. Deze passen door de brievenbus dus je hoeft niet thuis te zijn. Alvast veel kijkplezier. 

Hi @ilyas38, dat gaan we oplossen! Heb je de afstandsbediening al een harde reset gegeven? In dit topic staat hoe je dat moet doen. Succes en laat mij het weten. Ik vervang anders de afstandsbediening!

Hoi, dat heb ik gedaan, maar het ligt echt aan de aan/uit knop. helaas werkt het nog steeds niet, gr, ilyas

Reputatie 7
Badge +4

Komt voor de bakker @ilyas38! Fijn dat je het kon proberen, ik zorg dat er snel een vervangende afstandsbediening jouw kant op komt.

Ik wens je alvast een fijn weekend! 😄

Hi,

ik ben een nieuwe klant en heb een mediabox ontvangen nu is tijdens de installatie de afstandbediening de koppeling met de mediabox verloren en wil hij niet meer koppelen.

Ik heb geprobeerd:  Te koppelen door middel van de knop combinatie (ok/home)

                               Eerst resetten (ok/volume down) en daarna weer koppelen (ok/home)

                               Batterij er even uit en opnieuw koppelen (ok/home)

Dit heeft allemaal niet geholpen zijn er nog andere manieren die ik zou kunnen proberen, voor de duidelijkheid de installatie blijft nu hangen op het koppelen van de afstand bediening.

 

Mvg Sander

Reputatie 7
Badge +4

Hoi @Sander 1977, fijn dat je hier hulp voor zoekt, ik zie je graag zo snel mogelijk weer van de afstandsbediening genieten! Een aantal tips waarmee je meteen weer de afstandsbediening aan de praat kan krijgen:

 • Als je de 'Home' + 'OK' knoppen 3 seconden ingedrukt houdt, zie je dan het rode lampje op de afstandsbediening twee keer achter elkaar oplichten? Dit zou genoeg moeten zijn om de koppeling te maken.
 • Mocht dit niet werken, dan raad ik graag aan om op je telefoon te kijken naar de beschikbare Bluetooth apparaten. Als de afstandsbediening het wel doet maar niet gekoppeld is aan de Mediabox, dan zie je de afstandsbediening tussen de beschikbare apparaten staan. Als je op je telefoon tussen de beschikbare Bluetooth apparaten zoekt zie je dus mogelijk de afstandsbediening die '4K TV Box Remote' heet (niet ‘4K TV Box’, dit is de TV Box zelf).
 • Als laatste: als je het stroom van de Mediabox haalt zie je dan nog het oude T-Mobile logo in beeld verschijnen? In dat geval raad ik je aan om de Mediabox kort aan te sluiten met een internetkabel. Vervolgens gaat de Mediabox updaten en binnen een kwartier zou je meteen de afstandsbediening kunnen koppelen.

Laat je weten hoe het gegaan is? Ik zie je graag zo snel mogelijk genieten van de mooiste beelden! 😄

Hoi @Cal van Odido , Wat fijn dat je zo snel reageert.

Als ik Home +OK ingedrukt houd gaat hij continu knipperen verder zie ik zowel de AB als de TV BOX niet tussen de Bluetooth apparaten op mijn telefoon.

Een netwerk kabel is sowieso aangesloten en als ik het goed gezien heb is de box tijdens het instellen (klantnummer en TV-pin invullen ect) gaan updaten (hij startte ook opnieuw op) waarna de AB ophield te werken en de BOX nu dus op koppelen blijft hangen.

Hoi Odido,

De afstandbediening van onze mediabox werkt niet meer nadat hij per ongeluk water heeft gevangen. Alles geprobeerd om droog te maken. Andere batterijen, maar werkt ook niet. Ik vrees dat wij een nieuwe nodig hebben. Waar kan ik dat aanvragen?

gr Peter

Reputatie 7
Badge +2

Dank je wel voor je terugkoppeling! @Sander 1977

Wil je de TV Box eens op de volgende wijze een herstart geven? Laat je mij weten of het nu wel lukt om verder te komen?

 1. Koppel de stroom los van de TV Box.
 2. Haal de Media Converter/ONT, het kleine zwarte of witte kastje in de meterkast, voor 10 seconden van de stroom en laat deze volledig opnieuw opstarten. 
 3. Haal het modem 10 seconde van de stroom en laat deze volledig opnieuw opstarten. 
 4. Als het modem is opgestart, sluit je de TV Box weer aan.  

 

@Peter van der Meer Besteld! De nieuwe afstandsbediening komt snel jouw kant op. 

Hi @Teresa van Odido 

Dit heeft helaas niet mogen werken.

Wel ben ik er achter dat als ik de back knop indruk ik een pagina terug ga, waarna hij meteen weer terug schakelt naar het koppelen scherm.

Ook kan ik nu de box aan en uit zetten met de AB. Nu heb ik ook nog geprobeerd het kastje te resetten met de reset button achterop en kon ik hem door op de back knop te drukken en snel op OK resetten en wissen. Nu kon ik de AB gewoon weer gebruiken voor verschillende instellingen tot en met het menu voor de volume van de tv. Na het instellen van de volume (werkt) kom ik weer vast in het koppel scherm.

Reputatie 7
Badge +9

Hi @Sander 1977 , dank je wel voor het laten weten! Als ik het goed begrijp lukt het koppelen dus wel maar als je de volume wilt instellen, ontkoppelt deze als het ware weer? Lukt het hierna wel weer om opnieuw de AB te koppelen of helemaal niet meer? Mocht dit niet lukken, wil je dan checken of de afstandsbediening te zien is als Bluetooth apparaat op de smartphone? Die moet als apparaat zichtbaar zijn als je home + ok indrukt. Soms wil het ook helpen om de batterijen kort uit de AB te halen en opnieuw erin te doen. Wil je kijken of dit werkt? Ik stuur voor de zekerheid ook alvast een nieuwe AB jouw kant op, mocht de huidige wellicht waterschade hebben. Dan weten we zeker dat het met de nieuwe gaat werken!

@Demi van Odido 

Hij ontkoppeld niet ik kan de box evengoed aan/uit schakelen met de AB, hij blijft gewoon hangen op het koppel scherm. Verder zie ik hem niet in de Bluetooth lijst (zowel bekende als onbekende apparaten) staan. Ook het verwijderen en herplaatsen van de batterijen helpt niet. Waterschade? Hij is nieuw uit de doos het zou mij verbazen. Ik wacht de nieuwe AB even af en ga die proberen. 
 

super bedankt voor de reactie

Hi @Sander 1977 , dank je wel voor het laten weten! Als ik het goed begrijp lukt het koppelen dus wel maar als je de volume wilt instellen, ontkoppelt deze als het ware weer? Lukt het hierna wel weer om opnieuw de AB te koppelen of helemaal niet meer? Mocht dit niet lukken, wil je dan checken of de afstandsbediening te zien is als Bluetooth apparaat op de smartphone? Die moet als apparaat zichtbaar zijn als je home + ok indrukt. Soms wil het ook helpen om de batterijen kort uit de AB te halen en opnieuw erin te doen. Wil je kijken of dit werkt? Ik stuur voor de zekerheid ook alvast een nieuwe AB jouw kant op, mocht de huidige wellicht waterschade hebben. Dan weten we zeker dat het met de nieuwe gaat werken!

 

De nieuwe afstand bediening heeft geholpen hij koppelde meteen en de rest was “appeltje eitje” de media box werkt nu helemaal top. Super bedankt voor de vriendelijke hulp allemaal. 

Ik heb enkel nog de vraag: Wat doe ik met de oude AB, stuur ik die terug (naar welk adres?), of kan ik hem weggooien?

Reputatie 7
Badge +9

Hey @Sander 1977, bedankt voor de terugkoppeling. Ik ben blij om te horen dat het gelukt is met de nieuwe afstandsbediening! De oude mag je inleveren bij een recycle punt. 

Mijn afstandsbediening is stuk. Ik zou graag een nieuwe willen! 

Reputatie 7
Badge +2

@valeriek_92 Ik heb gelijk een nieuwe voor je besteld, deze komt snel jouw kant op! 😊

 

Ervaar je problemen met de afstandsbediening? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Zonder afstandsbediening geen tv. Zo simpel is het. Als je niet meer kunt zappen, dan slaat al snel de paniek toe. Maar relax, de oplossing staat hoogstwaarschijnlijk hieronder! Loop alle stappen door, zo weten we wat er aan de hand is. Want als je met een reset de afstandsbediening weer werkend krijgt, is dat natuurlijk veel beter dan wachten op een nieuwe!


1. Kwijt of kapot

Kijk, als je hond zijn bot met de afstandsbediening verwisseld heeft, is er waarschijnlijk niets meer aan te doen. Is je afstandsbediening kapot of kwijt, laat dan even een berichtje achter in dit topic. Dan gaan we een nieuwe afstandsbediening opsturen.


2. Bronkanaal op de tv

Staat de tv op het juiste ingangskanaal? Als je een melding krijgt als 'no signal' of 'geen signaal' of een blauw beeld ziet, dan staat wellicht de TV Box uit of zit je niet op het juiste bronkanaal. Selecteer HDMI1 (of het kanaal waar de TV Box op aangesloten zit). Heb je nu weer beeld?


3. Lampje // batterijen

Controleer of het lampje nog wel knippert als je een toets indrukt. Brandt deze niet, dan zijn waarschijnlijk de batterijen op. Het klinkt als een cliché, maar batterijen hebben niet het eeuwige leven. Kun je ze vervangen?

 

4. Laag of geen volume

Als je een laag of geen volume op de tv hebt, kan het zijn dat het volume van de tv zelf erg laag staat. Het harder zetten via onze afstandsbediening zorgt er dan alleen maar voor dat de TV Box een hoger volume geeft. Maximaal volume is dan nog steeds erg zacht. Door de afstandsbediening van de tv zelf te gebruiken om de tv harder te zetten is dan de oplossing. 


5. Reset TV Box/Mediabox

Ook al lijkt de afstandsbediening niet te reageren, het euvel kan soms in de TV Box/Mediabox zitten. Haal deze eens voor tien seconden van de stroom. Niet uit/aan zetten, maar echt de stekker even uit het stopcontact.


6. Reset Afstandsbediening

Bij de oude afstandsbediening (zonder magenta knop rechtsboven):

 1. Druk op SETUP op de afstandsbediening en houd deze ingedrukt tot het rode lampje twee keer knippert.
 2. Voer de reset code 2, 0, 5, 1 in. Als het goed is, knippert het rode lampje opnieuw tweemaal.
 3. Let op: De afstandsbediening is nu ook losgekoppeld van de tv functies. Het volume harder zetten is nu het volume van de TV Box zelf en niet van de tv. Voor opnieuw koppelen, zie punt 6.
   

Een nieuwe afstandsbediening (die met een magenta knop rechtsboven):

 1. Druk de toetsen <1> en <6> op de afstandsbediening tegelijkertijd in tot het magenta knopje twee keer knippert.
 2. Voer snel achter elkaar de cijfers <9>, <9>, <6> in. Na elk cijfer zal het magenta knopje knipperen. Na het derde cijfer zal het magenta knopje twee keer knipperen. Als het magenta knopje vijf keer knippert is het resetten niet geluk
 3. Let op: De afstandsbediening is nu ook losgekoppeld van de tv functies. Het volume harder zetten is nu het volume van de TV Box zelf en niet van de tv. Voor opnieuw koppelen, zie punt 6.

Afstandsbediening Mediabox (die met een witte knop rechtsboven)

 • Wil je de afstandsbediening ontkoppelen van de Mediabox? Druk dan tegelijk op [OK] en [Volume omlaag] en houd de knoppen minimaal 3 seconden ingedrukt.​

 • Wil je de afstandsbediening weer koppelen? Druk dan tegelijk op [OK] en [Thuis] en houd de knoppen minimaal 3 seconden ingedrukt.

 

7. Koppelen tv en TV Box/Mediabox

Koppelen tv en TV Box met "oude" afstandsbediening // Volume problemen

Het kan zijn dat het volume van onze TV Box heel laag staat. Op vol volume hoor je nauwelijks iets. Of je hebt twee afstandsbedieningen nodig om de tv te bedienen. Dat kan makkelijker! Reset dan eerst de afstandsbediening zoals hierboven staat. Zet het volume van de TV Box daarna voluit. Als we nu de TV Box weer koppelen aan de tv, is het volume weer goed afgesteld. Het koppelen kan op twee manieren.

• Druk op SETUP en houd deze ingedrukt tot het rode lampje twee keer knippert,
• Druk 1 keer op de MUTE knop
• Druk 1 keer op de TV knop

Kun je hierna de tv nog niet aan/uitzetten met onze afstandsbediening? Koppel dan op de volgende manier:

• Druk op SETUP en houd deze ingedrukt tot het rode lampje tweemaal knippert.
• Voer de code 9, 9, 1 in.
• Zap nu een kanaal verder (CH+) en wacht vijf seconden tot de tv uitgaat.
• Gaat de tv niet uit, zap opnieuw (CH+) en wacht tot de tv uitgaat. Het kan zijn dat je dit enkele keren moet herhalen. Belangrijk: wacht wel vijf seconden voordat je opnieuw zapt!
• Springt de tv uit, toets dan snel nogmaals SETUP in.

Tot slot is er nog een derde optie. Zoek jouw merk tv op in deze lijst en voer de juiste tv-code in.

 

d099e0af-69ab-4d0e-bdf5-42576bd9cde7.jpgKoppelen tv en TV Box met nieuwe afstandsbediening

 • Om de Afstandsbediening automatisch te koppelen druk je 1 + 3 tegelijk in. De magenta knop gaat na een paar seconde knipperen.
 • Druk de tv powerknop (knop 1 in onderstaand schema) in en houd hem ingedrukt totdat de tv uit gaat.
 • Zet de tv dan weer aan met de zelfde tv Powerknop. (knop 1 in onderstaand schema).
 • Sla de instellingen op door op de stop knop te drukken (knop 6 in onderstaand schema).
 • Als het goed is zijn de instelling opgeslagen. Kijk ook gelijk even of je het geluid harder en zachter kunt zetten.

Werkt het automatisch zoeken niet?

 • Om de afstandsbediening te koppelen druk je 1 + 6 tegelijk in. De magenta knop gaat na een paar seconden knipperen.
 • Zoek de juiste code op in onderstaande tabel:

 

Na het vierde cijfer zal het magenta knopje twee keer knipperen. Als het magenta knopje vijf keer knippert is de code niet correct. Kies dan een andere code en herhaal de eerste 2 stappen.

 • Zet de tv dan weer aan met dezelfde tv Powerknop (knop 1) en test de Mute, Vol+ en Vol- knoppen.
 • Sla de instellingen op door op de stop knop te drukken (knop 6).

 

91aa79c8-8080-4be9-8a39-55e9c48e3010.png


8. Pauzeknop

Werkt alleen de pauzeknop niet? Dan is er iets anders aan de hand. Waarschijnlijk zit de harde schijf vol (dit geldt alleen bij de TV Box met tijdsaanduiding). Verwijder enkele opnames en controleer je schijfruimte. Lukt het nog steeds niet, laat het hieronder even weten, dan kunnen we op afstand wellicht alle opnameruimte weer vrijmaken.

 

Ervaar je toch problemen met je afstandsbediening?

Werkt de afstandsbediening nog steeds niet? Schrijf dan een berichtje hieronder met uitleg wat je al gedaan hebt. Dan gaan wij er zo snel mogelijk mee aan de slag!

 

Werkt het geluid nog niet na het koppelen van jouw nieuwe afstandsbediening (met de magenta knop)? Los het op met de volgende herstelmethode: opgelost door vóór de koppelprocedure het geluid van de tv aan te zetten. Soms staat het geluid op mute waardoor geluid geblokkeerd wordt. Dat kom doordat de volumestappen van de TV toegepast worden op het door de box aangeboden signaal. Is dat signaal 0 (dat is het bij mute) dan heb je geen geluid. Zie topic: afstandsbediening koppelen | Odido Community voor de originele post.

Als tijdelijke oplossing kun je altijd gebruik maken van onze Odido Online TV app. Dan heb je de beschikking over 35+ zenders op je mobiel, tablet of laptop/PC overal in de EU. Dan heb je in ieder geval nog wat te zappen! :wink:

Tip van Communitylid TMTV: Nog een kleine tip voor iedereen die in afwachting is van een nieuwe afstandsbediening: als je een USB-toetsenbord hebt liggen, kun je die tijdelijk aansluiten op je TV Box. Dan kun je in elk geval de cijfertoetsen gebruiken om te zappen. 

Heb je problemen met het beeld of de TV Box zelf, volg dan de stappen uit dit topic voor probleemloos tv-kijken:

Ik heb haperend/slecht beeld | Odido community

 

Wil je alles op je gemak nog eens teruglezen, dan kun je hier de handleiding vinden: handleiding TV Box en afstandsbediening

 

Mijn afstandsbediening is kapot. Graag ontvang ik een nieuwe! 

 

Reputatie 7
Badge +2

@Carmen_AM Geregeld, de nieuwe afstandsbediening komt snel jouw kant op! 

Hallo, mijn afstandsbediening is kapot gegaan. Nieuwe batterijen helpen helaas niet. Kan ik een nieuwe opgestuurd krijgen? Alvast bedankt.

Reputatie 2

Hoi,ik heb verleden week vrijdag kontakt gehad met een medewerker via de telefoon en mij toegezegd om een nieuwe afstandsbediening toe te sturen nu 1 week later nog niets ontvangen baal er erg van AUB stuur mij een nieuwe gaat om de afstandsbediening van de 4k media box.

 

Reputatie 7
Badge +4

Hoi @lmgrijpma, dat klinkt als een lastige situatie, ik ga ervoor zorgen dat er snel een waardige vervanger jouw kant op komt! We verpakken 'm in een mooie envelop en je hoort de afstandsbediening komende week bij je op de mat vallen. Ik wens je alvast veel kijkplezier toe! 😄

 

Hoi @Ben1953, sorry voor de vertraging in de postbezorging, ik zie dat de afstandsbediening alsnog vanochtend bij je op de mat is gevallen! 😃 Ik wens je daarom een leuke marathon TV-kijk zondag toe!

Reputatie 2

Hoi Cal ik weet niet waar je dat vandaan haalt maar hier is niets bezorgd,ik zit nog steeds te wachten op de afstandsbediening 🙁🙁

Reputatie 7
Badge +9

Hi @Ben1953, de afstandsbediening komt in de brievenbus. Hier staat dat het op 24-03 om 07:19 is afgeleverd. 

Reageer