[WINACTIE] Doe mee met de Magenta Mystery Game!

  • 19 October 2022
  • 62 reacties
  • 11520 Bekeken

Reputatie 6
Badge +3

 

We hebben een spannende Surprise voor je, raad mee en win!

 

Bij T-Mobile hebben we geregeld iets nieuws, we zijn altijd opzoek naar innovatie en pakken groots uit. Speciaal voor jullie start vandaag de Magenta Mystery Game! Ik geef je drie video’s vol met hints om het raadsel op te lossen.

 

Veel meer kan ik er nu nog niet over vertellen, behalve: het wordt lastig maar erg leuk. En je moet goed kijken en luisteren naar de video’s, anders mis je de hints 😉.


Natuurlijk valt er ook iets te winnen, je maakt namelijk kans op een prijzenpakket t.w.v. 100 euro! Bekijk nu snel de eerste en tweede video in de reacties hieronder en wie weet maak jij kans op de te-gekke prijs! 

 

F.A.Q
Hoeveel video’s komen er? 

Er zullen drie video’s komen, 24 oktober zal de eerste verschijnen. 31 oktober zal de tweede video komen en op 7 november zal de onthulling zijn. 

 

Hoeveel hints zitten er in de video?

Er zitten meer hints in de video’s dan je zult verwachten, maar hoeveel precies kan ik je niet vertellen. Kijk en luister heel goed en wie weet vindt jij alle hints! Succes.

 

Wat zijn de voorwaarden?

Je kunt de voorwaarden om mee te doen vinden op onze website.

 

Ik wens je heel veel succes met het raden, weet je het antwoord? Laat dan een reactie achter in de comments!

Johrick van Odido 1 jaar geleden

Yes! Het is eindelijk zover. Ik mag eindelijk bekend maken wat voor Suprise we voor je in petto hebben, ben je benieuwd? Check dan snel de video! 
 


Had jij alle hints gevonden? 👀 Mocht je de vorige video's willen zien, je kunt ze natuurlijk altijd terug kijken! 
 

 

Ik wil jullie allemaal bedanken voor het meedoen! En check de Community regelmatig, want wellicht hebben wij binnenkort weer een Surprise voor je! 😎 

 

De winnaar(s) hebben inmiddels bericht van mij ontvangen, dus check snel of je een privebericht van mij hebt gehad hier op de Community. 

 

@Catz, @Kyliee, @Karperhaai thys, @Ringhilescu, @Empo, @Welpje12, @J.Jelmer, @CrisTien, @Segeren, @Gijsch, @Joshua huigen, @Robinverm, @ROLENSKY, @Willem Twigt, @cris77, @TTT24, @fares1980, @TMTV, @J. Vink, @Hcc-lid, @Jumpulli, @Rbeltman, @Torrentia, @Koko.moon, @8Wicky8, @Ton Ny, @Shilka, @Seccie, @lindsen88, @Rahoul, @scsft 

Bekijk origineel

62 reacties

Reputatie 6
Badge +3

Yes het is zover! Ik kan de eerste video met jullie delen. Kun jij alle hints in deze video vinden? Heel veel succes met de Magenta Mystery Game, let the game begin!

 

 

I don't really know what to say, since I do not understand what it is to look for or listen for in the video. 

T-mobile Video deur bel 

Reputatie 6
Badge +3

@Catz Of course, I can't make it too easy for you. You have to watch and listen very carefully to what happens in the video. Maybe the second video coming online next Monday will give more clarity and then you can guess what is about to happen! 

Een samenwerking met space x

Magenta surprise. 

Where Everything comes together

Jullie verhuizen.

Jullie gaan naar het buitenland verhuizen

Reputatie 7
Badge +14

Ze zijn al verhuisd New-York 

Brooklyn Bridge Manhattan de Bronx Queens Brooklyn🤫🛩️😆

 

Gele paraplu?

Reputatie 6
Badge +3

We zijn alweer een stapje dichterbij de bekendmaking van de Suprise die we voor jullie in petto hebben! Zo heb ik vandaag weer een nieuwe video voor jullie, wordt er zo al meer duidelijk? 👀 Heel veel plezier met het kijken en succes met het raden! 
 


Mocht je de eerste video nou hebben gemist, dan kun je deze natuurlijk opnieuw bekijken! 
 

 

@Catz, @Kyliee, @Karperhaai thys, @Ringhilescu, @Empo, @Welpje12, @J.Jelmer, @CrisTien & @Segeren, jullie hebben vele creatieve antwoorden gegeven, maar ik mis nog het juiste antwoord! Willen jullie nog een poging wagen na het zien van de tweede video? 😍

Reputatie 2

Jullie gaan ook energie leveren.

Er zijn telkens planten zichbaar op de achtergrond, dus ik denk dat jullie misschien iets voor het klimaat gaan doen zoals een bos aanleggen of groene energie leveren. Of misschien samenvoegen met een groen bedrijf. In ieder geval iets goeds voor het klimaat!

 

 

Nieuwe energie leverancier en een groen label leveren.

Jullie gaan werken aan een betere 5G straling?

Nieuwe kantoor opbouwen 

Er komen steeds groene planten en glazen kassen in de video’s, dus ik denk dat jullie een grote groep kassen gaan bouwen en groene planten gaan kweken. Of jullie gaan een bos planten, want dat is goed voor de natuur. Het is dus denk ik iets wat goed is voor het klimaat!! Als het zo is, maak er wat van zou ik zeggen!!

Reputatie 3

In de tweede video trekt de mevrouw haar jas uit en doet een ander jas aan... Een totale Rebranding wellicht?

TMOBILE GAAT FUSEREN MET BEN EN/OF ANDERE NETWERKEN TOTDAT IEDEREEN CONNECTED IS. SOORT VAN EEN GLOBALE NETWERK. MET 5G VERBINDING

EN ALLES ZAL CENTRAAL ZIJN EN BIJ ELKAAR. EVERYTHING COMES TOGETHER HERE

Vijf lettergrepen, vijf hints 

Reputatie 7
Badge +6

Het lijkt Wie is de Mol wel, haha! Heeft iemand al geprobeerd het filmpje achterstevoren af te spelen? ;-)

Groene energie achtige dingen en een nieuw logo/kleur.

 

Het heeft met snelheid te maken, Voor iedere klant energie zuinig 5g om minder stroom te gebruiken je data is nu snel binnen.

Reageer