Beantwoord

Geen beeld kanaal 747


Reputatie 4
  • is Prince of Content
  • 118 reacties

Sinds enige tijd is er geen signaal meer op kanaal 747 - LOS Kabelkrant. Op mijn telefoon krijg ik testbeeld met tekst WMI play out, en op tablet en tv box er melding kan niet worden afgespeeld, neem contact op. 

icon

Beste antwoord door Jason van Odido 29 July 2021, 12:30

Bekijk origineel

25 reacties

Reputatie 7
Badge +1

Net even getest maar gewoon beeld niks aan de hand, alleen zou er verschil kunnen zitten tussen WBA of ODF   en nieuwe of oude platform, zit hier op WBA met oude platform.

Reputatie 2

Wij hebben ook een WMT play -outbeeld op kanaal 747 LOS kabelkrant (https://www.omroepspakenburg.nl/) wij zitten op het nieuwe TV platform. Mijn schoonmoeder woont ook in de wijk en heeft het zelfde probleem ook zei zit op het nieuwe platform.

 

Hebben overigens zelf alles al getest resetten van de TV kastjes maar ook van de modem en ook de ethernet kabels er uit gehad. Probleem ligt niet bij de TV kastjes maar denk bij het nieuwe platform. Heb ook al contact gehad met de helpdesk van T-mobile Thuis en die hebben het intern doorgezet maar zit nog te wachten op een reactie. 

 

Reputatie 4

Bedankt voor jullie reacties. Hier ook op het ODF nieuwe platform. Vraag het voor mijn zuster die dit kanaal vaak kijkt. Benieuwd naar reactie van een moderator hierover. 

Reputatie 2

Hoop inderdaad dat de moderator hier op reageert. Gisteren had ik alleen ned1-2-3 de rest was zwart achteraf bleek dit probleem in de HDMI kabel te zitten had er gelukkig nog 1 liggen. Kanaal 747 LOS kabelkrant doet het nog steeds niet.

Reputatie 7
Badge +16

Goedemorgen all, jullie maken een zeer terechte melding: TV-zender 747 LOS-Kabelkrant is inderdaad momenteel niet zichtbaar wanneer je gebruikmaakt van Glasvezel op ons netwerk (ODF). We hebben deze zender toegevoegd aan het onderzoek en zullen dit zo snel mogelijk herstellen. Excuses voor het ongemak!

Reputatie 4

Bedankt @Jason voor de melding, zet dan ook gelijk kanaal 812 (DBTV) op de lijst want die doet het sinds vandaag ook niet meer

Reputatie 4

Update, kanaal 812 doet het weer, kanaal 747 nog niet

Reputatie 6

Bedankt voor het laten weten @pwenas! Het onderzoek is nog in volle gang, we doen er alles aan om het zo snel mogelijk weer werkend te krijgen.

Reputatie 2

@Ginny @Jason Wat is inmiddels de status? Kanaal 747 doet het nog steeds niet?

Tevens nieuwsgierig wat het ODF netwerk precies bij jullie inhoud. Bij mijn weten is een ODF optical distributie frame dus gewoon een glaslade/ patch box. 

Reputatie 7
Badge +16

Goedemiddag @evdhnl, het onderzoek is nog gaande, er is nog geen definitieve oplossing gevonden jammer genoeg. Voor zenders SOL2 en SOL FM (730 en 2004 in de zenderlijst) wordt op zeer korte termijn een fix verwacht. LOS-Kabelkrant (747) behoort nog tot de zenders die nog niet zichtbaar zijn, sorry voor het ongemak!

ODF: zo noemen wij ons eigen glasvezelnetwerk. ODF staat inderdaad voor Optical Distribution Frame en is een term die aanbieders (providers) voor hun eigen aangelegde netwerk gebruiken. Op ODF kun je een maximale snelheid van 1000 Mbit/s ontvangen, ten opzichte van een maximum van 100 Mbit/s op het WBA-glasvezelnetwerk van KPN. Wij hebben ODF dus in eigen beheer en leggen zelf het netwerk aan met behulp van partners en aannemers.

Reputatie 4

Ik moet zeggen : het is snel opgelost, niet dus :disappointed_relieved:

Reputatie 6

Hoi @pwenas en @evdhnl, er moeten verschillende wijzigingen aan het netwerk gedaan worden om dit probleem te verholpen. In verband met Euro 2020 kunnen deze wijzigingen niet allemaal tegelijk gedaan worden, dit wordt dus verspreid gedaan. De verwachting is dat eind juni alle zenders weer naar behoren werken!

Reputatie 4

dank voor de info, nog eventjes dus

Reputatie 2

Dank voor de update.

Reputatie 4

Was dus ijdele hoop :disappointed_relieved: vond het al vreemd dat het met euro 2020 te maken zou hebben omdat dit niet in 4K uitgezonden is, dus er ook niets veranderd moest worden.

Zal nu wel gaan duren to na de Olympische Spelen, en daarna wss een volgend event..... 

Reputatie 2

@Ginny Heb je inmiddels een update? Het Ek is afgelopen nu zal er vast een freeze zijn voor de olympische spelen maar is er nu duidelijk wat de oorzaak is en wanneer dit opgelost gaat worden? 

Neem aan dat jullie inmiddels wel een oplossing in gedachte hebben maar mogelijk niet kunnen uit voeren ivm netwerk freeze. 

Hoop dat je ons een eerlijke update kunt geven want ik  krijg het gevoel en denk @pwenas ook dat dit niet erg hoog bij jullie op de prioriteiten lijst staat.

Reputatie 7
Badge +16

Goedemorgen all, ik heb het getest met TV Anywhere en krijg dit scherm te zien: 

We pakken het onderzoek weer verder op en ik hoop spoedig met een update te kunnen komen. Sorry dat dit langer aanhoudt.

Reputatie 2

@Jason Dat scherm hebben wij al een paar maanden (bijna 3 al) ook op onze TV kastjes. Hoop dat het nu echt een keer opgepakt en opgelost word. We wachten je update weer af.

Reputatie 7
Badge +16

@evdhnl Het is aangemeld bij onze technische support desk en zij zullen het verder in behandeling nemen met de specialisten. Ik hoop net als jullie oprecht dat dit nu wel een vlotte afwikkeling kan genieten. Er wordt overigens onderzocht of het niet aan de kant van de content provider ligt, want als dat wel het geval is, dan kunnen wij er niet direct verschil in aanbrengen, maar of dat zo is, hoor ik hopelijk spoedig in een update. 

Ik houd jullie op de hoogte!

Reputatie 4

@Jason bedankt voor de info. Ik ben benieuwd want vond de opmerking dat het met Euro 2020 te maken had vreemd. 

Reputatie 7
Badge +16

Goedemiddag @all, jammer genoeg heb ik niet zulk leuk nieuws: de leverancier van LOS Kabelkrant heeft besloten om niet meer uit te zenden bij T-Mobile Thuis. Daarom wordt deze zender binnenkort verwijderd uit het zenderaanbod. Sorry allemaal! 

Reputatie 4

Bedankt @Jason ,ik zal het doorgeven aan mijn zuster 

Reputatie 2

@Jason bedankt voor je antwoord. Jammer dat je collega's dat niet eerder konden vertellen. Had het probleem al telefonische doorgegeven voor het op het forum kwam.  Lijkt me dat dit niet heel moeilijk is om te achterhalen. Zal het doorgeven aan mijn schoonmoeder.

Reputatie 2

@pwenas Heb al de tijd contact gehad met LOS en kreeg vandaag het bericht dat het weer werkte op kanaal 747 en bij ons werkt het.

Duurt even maar dan heb je weer wat.

Reputatie 7

Hi @evdhnl, super dat jij dit hier deelt en wat fijn om te lezen! 😁 Dankjewel voor deze update. 

Reageer