Info

Geniet van Odido Online TV!

Geniet van Odido Online TV!
Reputatie 7
Badge +16

 

TV kijken via internet was nog nooit zó makkelijk. Met Odido Online TV kun je online tv-kijken waar en wanneer je maar wil.

 

En dat geldt niet alleen voor Nederland, maar voor de hele EU! Kijk televisie waar en wanneer je maar wilt via je smartphone, computer of tablet.

 

Wat is er mogelijk met Odido Online TV?

 • Live tv-kijken op je smartphone, tablet, laptop of Apple TV 4
 • Cloud Opnemen - neem een onbeperkt aantal programma’s tegelijk op in de Cloud
 • Gemakkelijk streamen - met een Apple TV of Chromecast stream je gemakkelijk naar je tv
 • Je kunt op drie verschillende apparaten tegelijk tv-kijken
 • In de hele EU kun je Odido Online TV gebruiken
 • Uitgebreid zenderaanbod van 72 zenders tot wel 139 zenders
 • Zeven dagen Terug Kijken op 40 tot mogelijk 55 zenders (afhankelijk van extra zenderpakketten)
 • Radiozenders en lokale omroepen zijn onderdeel van het zenderaanbod
 • Persoonlijke Kijkprofielen - iedereen zijn eigen favoriete zenders en aanbevelingen
 • Gemakkelijk zoeken - zoek in Live TV, zeven dagen Terug Kijken, On Demand en opnames
 • Films en Series: In onze Videoshop vind je ruim duizend titels. Je huurt ze per stuk voor 48 uur. Ook heb je, afhankelijk van je zenderpakket (zoals Film1), keuze uit veel gratis series en afleveringen
 • Swipe to zap - gemakkelijk zappen met één touch.

 

Je vindt Odido Online TV in de Apple iOS en Google Play store of op www.tv.odido.nl.

 

Ben je benieuwd naar onze Odido TV Smart TV app? Draadloos thuis tv-kijken zonder TV Box? In dit topic vind je alles over de Odido TV app voor Smart TV! 

 

Heb je vragen over onderstaande onderwerpen, klik dan snel naar het juiste link!

 

 

FAQ

Kan ik Odido TV ook gebruiken op mijn smartphone, tablet, PC of Apple TV? ​

Zeker! Met Odido Online TV kijk je op je smartphone, tablet, Chromecast en laptop. Op je Apple TV kijk je thuis met Odido TV naar alle zenders (m.u.v. Adult zenders). Online kijk je via www.tv.odido.nl/.


Kan ik al mijn zenders ook kijken op Odido Online TV? ​

Vrijwel alle zenders, inclusief je Themapakketten en Premium zenders, zijn beschikbaar via Odido Online TV. In onze zenderlijst vind je het actuele zenderaanbod.


Met hoeveel apparaten kan ik tegelijk Odido Online TV kijken? ​

Met Odido Online TV kan je op drie apparaten tegelijk tv-kijken. ​


Kan ik met Odido Online TV ook Video On Demand kijken? ​

Nou en of! Het huren van films is alleen niet mogelijk op iPhone, iPad en Apple TV. Je kunt wel films huren via je TV Box of www.tv.odido.nl/ en ze daarna bekijken via je iPhone, iPad en Apple TV. De gratis films en series zijn op elk apparaat te bekijken.​ 

 

Kan ik bekeken programma’s ook verder kijken op mijn smartphone, tablet of Apple TV? ​

Ja, Verder Kijken en Video On Demand zijn ook gewoon beschikbaar via Odido Online TV.​


Kan ik op Odido Online TV ook de verschillende kijkprofielen gebruiken? ​

Ja, de Kijkprofielen die je hebt ingesteld op je TV Box zijn ook beschikbaar via Odido Online TV. ​


Kan ik opnames ook inplannen met Odido Online TV?​

 Ja, Cloud Opnemen is beschikbaar via Odido Online TV. Let op: Cloud Opnemen is alleen op Odido Online TV beschikbaar voor klanten die op de TV Box gebruik maken van Odido TV met de aanvullende dienst Cloud Opnemen.​ Maak je nog geen gebruik van het nieuwe Odido TV? Maak je dan geen zorgen, je ontvangt snel bericht over je omzetting naar Odido TV.

 


Ik heb al TV van Odido. Kan ik nu gebruik maken van het vernieuwde Odido Online TV of van de Odido TV op een Apple TV?​

De komende weken wordt Odido Online TV beschikbaar voor alle TV-klanten. Omdat we iedereen zo soepel mogelijk, zonder storingen, willen omzetten naar Odido TV, gebeurt dit stap voor stap.


Hoe krijg ik het vernieuwde Odido Online TV?​

Voor iOS (vanaf versie 10) en Android (vanaf versie 5) smartphones en tablets zal er een update beschikbaar komen in de appstores. Deze kun je installeren op je toestel. Op je laptop of PC kun je voortaan gebruik maken van www.tv.odido.nl/. ​​​​​Op Apple TV zal de app ook via een update beschikbaar komen. Op alle apparaten zal je opnieuw moeten inloggen met je TV-klantnummer en TV-pincode.​


Wat kan ik doen met Apple TV?

De Odido TV app voor Apple TV is voortaan te gebruiken als volledig alternatief voor de TV Box. Hierdoor kan je alle content bekijken (m.u.v. Adult zenders en Erotiek content in de Videoshop) op je eigen Apple TV! De app is beschikbaar voor Apple TV 4 en nieuwer.​ Om alle content te mogen bekijken, is het vereist dat de Odido TV app werkt via het netwerk van Odido.

 

Hoe werkt het met Ziggo Sport?

Ziggo Sport kijk je op kanaal 160 tot en met 165. Het enige dat je hier voor hoeft te doen is het Ziggo Sport Totaal pakket activeren via Mijn Odido.

:heavy_check_mark: Je hoeft met het nieuwe Odido Online TV geen aparte app meer te gebruiken - je kunt de Ziggo Sport kanalen nu ook terugvinden in onze eigen app!

 

Hoe werkt het met ESPN?

Met Odido TV kijk je gratis naar ESPN op kanaal 150, met de beste ESPN programma’s en live wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en UEFA Europa League.

Met het ESPN pakket kijk je echt álle wedstrijden uit de Eredivisie en o.a. de Bundesliga, tennis en de Amerikaanse MLB, NFL en NHL. En wist je dat je met de Odido Online TV app waar en wanneer je maar wilt kunt geniet van je favoriete sportkanalen? Kies dus voor ESPN en haal alle actie in huis! 

:heavy_check_mark: Je hoeft met het nieuwe Odido Online TV geen aparte app meer te gebruiken - je kunt de ESPN kanalen nu ook terugvinden in onze eigen app!

 

Welke browserversie heb ik nodig?

Om tv te kijken via https://www.tv.odido.nl/ heb je één van de volgende internetbrowsers nodig: Google Chrome (versie 59+), Firefox (versie 47+), Microsoft Edge (versie 14+), Safari. Voor gebruik van Microsoft Edge is minimaal Window 8.1 vereist.

 

We horen graag jouw mening! Heb je feedback over het gebruik van Odido Online TV? Laat dan een bericht achter in dit topic!


207 reacties

Reputatie 3

echt wat een drama is dit ook weer net als die belabberde update van het tv platform. na een uur kijken ofzo moet je weer opnieuw inloggen? wat is dat voor onzin. ook sluit je scherm gelijk af als je op esc drukt. waarom niet verder in een kleiner schermpje wat bij het oude tv anywhere wel mogelijk was?

Reputatie 4

Ik kan wel via tablet de TV-A app gebruiken, maar niet doorzetten via de Chromecast? 

Die indruk heb ik tenminste. 

Reputatie 2

Het valt me op dat ik het probleem voornamelijk heb als ik in een uitzending terugspoel of een uitzending heb gepauzeerd. Na een paar minuten krijg ik dan de foutmelding dat teveel streams actief zijn.

Heb je dit probleem nog steeds? Afgelopen vrijdag is er een configuratie op het platform aangepast waardoor dit probleem verholpen is.

Dag Hans-Juriën,

Excuus voor de late reactie, maar ik zie je vraag nu pas. Het probleem heb ik nu niet meer, dus dat is fijn. Is er trouwens nog ruimte voor suggesties in de app voor Apple TV? Want ik heb er nog wel een paar, in volgorde van prioriteit (voor mij):

 1. het kunnen ordenen van de favoriete zenders (blijkbaar heb ik eens NPO 1 verwijderd uit de favorieten, nu wel weer toegevoegd maar NPO 1 staat nu helemaal onderaan het favorietenlijstje... niet handig).
 2. Gebruik maken van Siri (“Hey Siri, zet Fox Sports 2 aan in de woonkamer.”) → denk dat dit heel veel scrollen via de tv-gids of de minigids scheelt
 3. Audio kan alleen via de speakers van de tv, je kunt geen andere audio-output kiezen die via AirPlay loopt (kan wel bij NPO, Netflix, Amazon en vele andere ATV apps).
 4. Integratie met de Apple TV-app: komt dat er nog aan? Of mogen we al blij zijn dat er een app is voor de Apple TV (mag ook hoor, ik ben er nu al blij mee).

 

Reputatie 4

Hier al eerder gerapporteerd, maar nog geen reactie gezien: als ik in de browser naar t-mobiletv.nl kijk naar zenders anders dan NPO1,2,3 dan wisselt om de paar seconden het kleurbeeld tussen meer oranje en meer blauw. Ben ik echt de enige die dit heeft?

Op de 3 NPO zenders dus geen last.

Heb per direct de nieuwe app gedownload in de  veronderstelling dat het verbeterd zou zijn.

Lekker relaxed TV kijken (streamen met m'n Android) zat er niet meer in.

Kon niks vinden, was verdwaald. 'n kutbalk die overal in de weg zat. M'n favoriete kanalen en programma verdwenen. Na 1 uur stress en frustratie (wat ik niet mag vd dokter) 1 zender en programma gekozen omdat het niet lukte wat ik wilde.

Voor de duidelijkheid, eerst streamde je de app, de tv.... Nu 1 programma, een tijdlijn, en nog erger, als de tijd op is, stopt 't programma en springt je tv uit.

Jezus, wie heeft dit bedacht. Een werkelijke tv hel. Ik kijk al va dag 1 op deze manier tv, omdat ik alles kan kijken wanneer het mij uitkomt. 

Ik kijk misschien 4 kanalen, de rest is KT. Nou kan ik de enige serie die ik volg op BBC FIRST ineens niet meer terugkijken.

Deze app was de reden waarom ik bij Tmobile zit. Hij bleef de laatste tijd wel wat vaker hangen of pakte niet altijd wat je wilde, maar je had altijd gewoon tv. 

ALES DUIDELIJK OP EEN RIJ. Rust, ontspanning en plezier heeft plaatsgevonden voor boosheid, frustratie en zelfs agressie, ben heel kwaad. Snap niet waarom iets wat perfect werkt, goed opgezet is, geheel in je systeem zit.... Ineens zo veranderd moet worden dat eigenlijk niks meer werkt. 

Nou, wordt weer op zoek naar een andere tv provider. Als die er nog zijn. KPN in 'n hel, Ziggo was ook geen favoriet. Waarom wordt 't je allemaal zo moelijk gemaakt, we hebben wel wat beters te doen in onze vrije tijd.

 

Mvg, 

Wendy Ball 

Ps. Op hoop van zege dat de app aangepast wordt. En gebruiksvriendelijk wordt gemaakt. 

Jammer dat de opname functie niet werkt!

Reputatie 2

Een nieuwe TV Anywhere app voor Apple TV: jippie! …. NOT

Als je de nieuwe app opstart, zie je het ‘Thuis’ scherm. Links snelkoppelingen, o.a. naar Favoriete zenders. Deze knop brengt je naar een gefilterde TV-Gids. Deze is leeg, als je geen favorieten hebt. 

In het midden van het scherm vier “Voor jouw” uitzendingen. De eerste tegel is bij mij het journaal van vanochtend, maar wel met het label “NU OP TV”. Rechtsonder De Algemene beschouwingen, een uitzending van twee dagen geleden, met het label “STRAKS OP TV”. Erg verwarrend allemaal.

Ik swipe naar rechts en kom op het tabblad “OP TV”. Dat swipen gaat mij iets te precies en snel. Onder het kopje “Populair - NU OP TV” staan vier tegels van uitzendingen van gisteravond. Ik begin me nu wel af te vragen waar ik live tv-kanalen kan terugvinden. 

In de linker kolom op het tabblad “OP TV” staat een snelkoppeling naar Tv gids. Daar kan ik gelukkig een live tv-uitzending kiezen. Maar ook uitzendingen terugkijken.

De tweede snelkoppeling in de linkerkolom op het tablad OP TV is gelabeld “Terug kijken” (wat volgens mij 1 woord is). Je kiest eerst een zender en krijgt dan tegels met programma’s te zien. Als je een programmategel selecteert verschijnt er wel een Filter-knop, maar die is disabled. Als ik Op1 van twee dagen geleden wil terugkijken, moet ik eindeloos scrollen. Onderwijl zie ik wel de eindeloze nacht-herhalingen van de laatste uitzending van Op1 voorbijkomen.

De derde snelkoppeling in OP TV is ??? “Radio”. Fijn dat er ook aan de radio gedacht is. Jammer dat het een statisch scherm toont, wat risico op inbranden geeft bij mijn OLED scherm. Als je van Radio naar TV Gids navigeert, start die in de Radio Gids. Dan is het een enorm eind omhoog scrollen om de tv-kanalen te zien. 

Swipe ik verder naar rechts dan zie ik eerst de betaalde content, en gratis series van o.a. Discovery en TLC. Dit lijkt voor mij wel erg veel op wat ik bij het derde tabblad verwacht “FILMS & SERIES”. 

Dan nog even de bediening met de Apple TV Afstandsbediening: deze verbergt enkele navigatie-truukjes. Tijdens het kijken van een uitzending klikken opent een OPTIES-menu, o.a. om zender toe te voegen of verwijderen uit de het lijstje favorieten. Ik vraag me erg af of dit de belangrijkste functies zijn voor de allergemakkelijkste gebruikersactie. Men had ook kunnen kiezen voor een Snel-zap-menu.

Tijden het kijken swipen is erg verwarrend: je bent al snel verdwaald waar je naar kijkt. Is het live-tv of terugkijken.  Het idee zou zijn: swipe omhoog = kanaal omhoog, swipe omlaag = kanaal omlaag. Maar dat werkt alleen bij live TV. Swipe je naar links of rechts dan doet de app iedere keer iets anders. Soms ga je Terugkijken, soms zap je. 

De functionele mogelijkheden zijn enorm verbeterd in deze nieuwe TV Anywhere. Het gebruiksgemak is er echter niet op vooruit gegaan. De keuze om live-tv en terugkijken zo vloeiend in elkaar te laten overlopen lijkt erg modern, maar zorgt bij mij voor veel gebruiksproblemen. De toegankelijkheid van live-tv is er sterk op achteruit gegaan. 

 

Ik heb de T-Mobile TV app ge-update op mijn Apple TV 4K. Dit is zacht uitgedrukt geen vooruitgang. Ik vraag me ook echt af of deze app überhaupt getest is voor deze geleased is naar klanten. Het kwaliteitsverschil tussen deze versie en die voor iPhone en iPad is enorm. een aantal bugs hieronder:

 • De speel vanaf het begin knop verschijnt niet altijd. Workaround is om opnieuw het programma vanuit EPG te selecteren en en wederom de selectie knop te drukken.
 • Selectie in EPG werkt soms niet dan moet je eerst de EPG afsluiten en dan opnieuw openen.
 • Bij het selecteren in de EPG scrolt eerst de lijst en verschuift dan pas de selectie box. Dit is niet gebruiksvriendelijk.
 •  De knip tussen de programma’s klopt niet. Zondag stopte zondag met Lubach midden in de uitzending. Toen moet ik het programma dat volgde vanaf het begin spelen om verder te kijken.

Dit is slecht een greep uit de bugs en problemen met zender selectie en programma’s terug kijken. Ik hoop dat dit snel wordt opgelost of de ‘oude’ app wordt terug geplaatst. Anders is dit echt een dealbreaker.

  

Genieten? Dramatisch is het! Getest op iPad iOS 14 en iOS 13, maar loop tegen de volgende problemen aan:

 • Ik mis op mobiel een duidelijke tv-gids (althans, ik heb hem nog niet gevonden. Zie alleen “nu op tv”. Op de iPad heeft het ook een paar dagen geduurd voor ik de tv gids vond).
 • Streamen vanaf iPad naar Apple TV (2e generatie) via AirPlay werkt dramatisch. 9 van de 10 keer hoor ik alleen geluid en zie ik in beeld een foutmelding. Als ik TV Anywhere op de iPad in de browser open en vanaf daar mirror naar Apple TV, gaat het prima. 
 • Hoe start je een uitzending vanaf het begin? De knop linksonder (play-knop met ronde pijl) lijkt hiervoor, maar als ik daarop druk, gebeurt er niks. 

  Ben ik de enige die deze dingen opmerkt? Groet!

 

Komt er ook ondersteuning voor Tizen OS ?

Als er toch ook een AppleTV app beschikbaar is en er ook een grote meerderheid in NL een Samsung TV heeft met Tizen OS zou het voor mij in ieder geval een welkome aanvulling zijn.

 

Scheelt ook weer een kastje bij de TV wordt aardig gek van die stapel.

Genieten? Dramatisch is het! Getest op iPad iOS 14 en iOS 13, maar loop tegen de volgende problemen aan:

 • Ik mis op mobiel een duidelijke tv-gids (althans, ik heb hem nog niet gevonden. Zie alleen “nu op tv”. Op de iPad heeft het ook een paar dagen geduurd voor ik de tv gids vond).
 • Streamen vanaf iPad naar Apple TV (2e generatie) via AirPlay werkt dramatisch. 9 van de 10 keer hoor ik alleen geluid en zie ik in beeld een foutmelding. Als ik TV Anywhere op de iPad in de browser open en vanaf daar mirror naar Apple TV, gaat het prima. 
 • Hoe start je een uitzending vanaf het begin? De knop linksonder (play-knop met ronde pijl) lijkt hiervoor, maar als ik daarop druk, gebeurt er niks. 

  Ben ik de enige die deze dingen opmerkt? Groet!

 

@Brian 

Reputatie 7

Hi @rickendesire, hmm deze meldingen heb ik nog niet eerder voorbij zien komen, welke foutmelding verschijnt er wanneer je het afspeelt via Airplay? Voor het gebruik van Apple TV heb je Apple TV 4 of hoger nodig. De TV gids zou je moeten kunnen vinden in het hoofdmenu.

@ChrisW76 We zijn aan het kijken naar ondersteuning voor meer verschillende platformen maar op dit moment ondersteunen we alleen nog iOS, Android en de browserversies.

Komt de app ook beschikbaar voor Android TV? Voor Tsjechië is deze blijkbaar wel al beschikbaar.

Reputatie 7
Badge +4

Hoi @renevanziel, dat is je goed opgevallen! Hoewel wij heel graag onze diensten zo veel mogelijk uitbreiden, is er in de nabije toekomst geen ruimte op TV Anywhere ook voor Android beschikbaar te maken, aangezien dit technisch veel ingewikkelder is dan voor Apple TV. Hopelijk vinden we snel de ruimte om er ook aan te werken dat TV Anywhere ook op Android wordt ondersteund!

Die snap ik niet helemaal omdat er al een app beschikbaar is alleen voor een ander land. Feit is dat er steeds meer tv's uitgerust zijn met Android en dat dit een kastje overbodig maakt zoals wel al bij de concurrenten, KPN, OnlineTv en CanalDigitaal.Er zijn nog geen TV met ingebouwde AppleTV voorzover ik weet.

Reputatie 6
Badge +3

@renevanziel Dat de App er voor een ander land is wil niet zeggen dat andere het ook kunnen gebruiken. Alle T-Mobile  providers in de verschillende landen werken los van elkaar en hebben dan ook hun eigen diensten. In Duitsland heeft T-Mobile Magenta Tv en hier hebben we T-Mobile Tv. Twee totaal lossen Tv diensten. 

Ik denk dat de keuze eerst op AppleTv is gevallen omdat er daar al een app voor was. Dus eerst de bestaande apps updaten voordat er nieuwe bijkomen. Klinkt naar mijn idee best logisch :wink:

Toch jammer en een gemiste kans. TV Anywhere is al voor Android beschikbaar en als ik de ontwikkelaars van apps moet geloven dan is het een relatief kleine klus om het voor Android TV beschikbaar te stellen. Het is de andere providers ook gelukt in enkele weken, zelfs een app voor Samsungs TV die een geheel ander operating systeem gebruiken beschikbaar te stellen. Er zijn best wel veel Android TV's op de markt terwijl de Apple TV ver achterblijft.

Dat T-Mobile in de verschillende landen los van elkaar werken is helaas niet waar. 

Via de website kan ik enkel nog maar fullscreen dingen bekijken. Is er een optie om ook in een browser tab dingen te bekijken of komt deze nog?

Heel vervelend dit. Ik had graag een stream op de achtergrond of aan de zijkant terwijl ik andere dingen aan het doen was. 

 

Reputatie 1

Gisteren aangesloten op 1Gbit glas met het nieuwe TV platform… Ben niet onverdeeld enthousiast om eerlijk te zijn. Ben blij te zien dat er eindelijk een provider is die met een native Apple TV app komt, maar de bediening vind ik vooralsnog vrij lastig en niet intuitief…

Verder merk ik dat de AppleTV app enkel 2.0 stereo geluid geeft, dus hoezo een ‘volwaardig alternatief voor je TV box’? Volwaardig betekent dat alle functionaliteit van de een ook in de ander zit en dat is nu niet het geval… De TV box geeft gewoon AC3 5.1 DD geluid bij de meeste zenders...

Gaat dit er binnenkort aankomen? Dit weerhoudt mij nu om de app te gaan gebruiken...

Reputatie 1

Kunnen we weer terug naar een TV Anywhere-app en website die de essentie van TV-kijken behelst?
Dus simpelweg opstarten en TV-kijken?

Dingen als een Thuis-tab met suggesties voor mij (Thuis-tab) of een overzicht met uitvergroot wat nu op TV is (Op TV-tab) vind ik niet interessant. Ik wil simpelweg de app of website openen en gelijk de TV zien. Nu moet ik op zijn minst 2 keer klikken voordat ik beeld heb.

Als ik eenmaal beeld heb dien ik in de app alleen nog wel een andere kwaliteit te kiezen (HD bijv), want anders blijft deze hakkelen.

Als ik gebruik maak van de website valt mij op dat het beeld in volledig scherm wordt getoond. Je kunt hem ook niet kleiner maken, want las je het volledige scherm sluit, sluit deze ook de stream. Wat mij betreft onaanvaardbaar. Ik gebruik de website-versie vaak naast iets anders wat ik aan het doen ben op de laptop/pc en heb op die manier wat achtergrondgeluid.

Ik krijg het idee dat met de TV-mobile app/website teveel naar Netflix is gekeken en daar inspiratie vandaan is gehaald. In mijn optiek is dat gewoon geen match met waarvoor ik de app wil gebruiken. Domweg TV-kijken en/of Radio luisteren.

 

Reputatie 1

Ik ben helaas ook teleurgesteld met de nieuwe site en vernieuwde TV-Anywhere app. Het is natuurlijk fantastisch dat er meer zenders beschikbaar zijn en dat ook terugspoelen en opnemen mogelijk zijn geworden, maar in het proces is er toch het een en ander fout gegaan.

 1. De favoriete zenders die ik vorige week had ingesteld zijn ineens verdwenen.
 2. TV is enkel fullscreen te bekijken op PC terwijl dit vorige week (waarschijnlijk op de oude app) gewoon nog in een Window kon zodat je bijvoorbeel een live tweetalong van je favoriete programma kon doen of de TV als achtergrondgeluid kon gebruiken.
 3. Het is niet meer mogelijk de TV gids in te kijken terwijl je naar (fullscreen) TV kijkt, terwijl dit vorige week (waarschijnlijk op de oude app) nog gewoon mogelijk was. Toen verscheen de gids samen met de tegels met wat er op dat moment op andere zenders uitgezonden werd in een overlay over je programma.

Ik heb kort gekeken, en het lijkt alsof al deze problemen voor zowel de website als de Android app gelden. Heeft iemand de oplossing zodat ik zaterdag weer een optimale Wie is de Mol ervaring heb?

Reputatie 1

Ik heb de Android app al een tijdje maar daar kijk ik weinig tv op omdat ik thuis zit, werkt etc. Op een tv kijken is dan toch beter. Op het tweede scherm als ik aan het gamen ben op mijn pc via de browser ook prima. Tot de aanpassing.

De app streamt niet meer naar mijn chromecast en van de online versie mag ik elke 20 seconden opnieuw inloggen. De android app zelf een flinke verschraling waarbij je langs allerlei betaalde content mag. Favorieten weg etc .Ik twijfelde al of ik zou blijven of niet maar had eigenlijk geen zin om alles opnieuw in te stellen omdat het wel werkte maar denk toch dat dit het zetje naar de deur wordt. Een update zou niet deze impact moeten hebben.

Reputatie 2

@renevanziel Dat de App er voor een ander land is wil niet zeggen dat andere het ook kunnen gebruiken. Alle T-Mobile  providers in de verschillende landen werken los van elkaar en hebben dan ook hun eigen diensten. In Duitsland heeft T-Mobile Magenta Tv en hier hebben we T-Mobile Tv. Twee totaal lossen Tv diensten. 

Ik denk dat de keuze eerst op AppleTv is gevallen omdat er daar al een app voor was. Dus eerst de bestaande apps updaten voordat er nieuwe bijkomen. Klinkt naar mijn idee best logisch :wink:

Dit klinkt voor mij meer meegaan met de Apple hype!

 

Onderliggend verschillen Android en Android TV niet of bijna niet. Een APK is er ook niet zodat ik deze kan side loaden op mijn Android TV. Waarom deze APK niet releasen zodat wij deze kunnen testen en hier eventueel hulp kunnen aanbieden?

Imo is Android altijd wel een buitenbeentje geweest.

Reputatie 1

Het verplichte fullscreen in chrome is echt een horror, 

Sinds gister (maandag 28-09-2020) overgezet naar de nieuwe  1tv box software. 

Dit is een groot drame. 

Het programma overzicht haper blijft hangen, zap toetsen werken regelmatig niet. Voor extra paket zenders moet ik regelmatig pin invoeren etc etc.

Wat is dit voor crap zooi?

Kan ik deze installatie van de software terug draaien? 

Reageer