FAQ Nothing Phone (2)

 • 13 July 2023
 • 0 reacties
 • 149 Bekeken
FAQ Nothing Phone (2)
Reputatie 7
Badge +9

Nothing introduceert de gloednieuwe Phone (2)!

 

De Nothing Phone (2) komt met geweldige specificaties, features en een compleet redesign. Deze wil je niet missen! Om het nog beter te maken geven wij jou de kans om één van de 75 unieke toestellen in Nederland te bemachtigen. In dit topic lees je alles wat je moet weten over de gloednieuwe Phone (2).

 Nothing Phone (2)

The birth of an icon

De Nothing Phone (1) had al een award-winning design. Nu is er de Nothing Phone (2) met een nóg beter ontwerp! De Phone (2) komt namelijk met een gloednieuw Glyph Interface. De lampjes aan de achterkant van het toestel lichten op in unieke patronen, zodat jij precies kunt zien wie jou belt, welke notificatie je ontvangt en meer. Naast dit toffe design komt de Phone (2) met Nothing OS 2.0. Hiermee geniet je o.a. van een unieke user interface en het Nothing widget systeem.

De Nothing Phone (2) is vanaf vrijdag 21 juli 2023 te bestellen in onze webshop en dit toestel is direct leverbaar!

 

75 unieke toestellen + winactie

Op vrijdag 21 juli 2023 verkopen wij 75 unieke Nothing Phone (2) modellen in onze T-Shop in Rotterdam (Lijnbaan). Ben jij een van de 75 klanten die de Phone (2) in deze T-Shop als eerste koopt? Dan verlaat jij de winkel direct met een uniek genummerd toestel. Let op: deze unieke toestellen zijn alleen deze eerste dag beschikbaar!

Dat is nog niet alles. Onder de eerste kopers verloten we ook nog eens 5x de bijhorende Ear (2)! Noteer het in je agenda, want dit event wil je niet missen!

 

Dit mag je van jouw Nothing Phone (2) verwachten

 • Glyph Interface – verfijnd ontwerp met timer en notificatiesysteem
 • Nothing OS 2.0 – uniek design met Nothing widget systeem
 • Camera achter - 50MP
 • Camera voor – 32MP
 • Snapdragon® 8+ Gen 1 – 12GB RAM + 256/512 GB ROM

 

Nothing Phone (2) - Wit - Nothing OS 2.0

 

Specificaties | Nothing Phone (2)

 • Display – 6.7’’ flexible OLED display (LTPO)
 • Camera achter – Dubbele 50MP camera
 • Camera voor – 32MP camera
 • Processor – Snapdragon® 8+ Gen 1
 • Batterij – 4700 mAh
 • Intern- en werkgeheugen – 12 GB RAM + 256/512 GB ROM
 • OS – Nothing OS 2.0
 • USB – USB-C
 • SIM – Dual Sim
 • Face-ID
 • In-display vingerafdrukscanner

Benieuwd naar alle specificaties? Bekijk ze allemaal op deze pagina!

 

Kleuren en modellen

De Nothing Phone (2) is beschikbaar in 2 varianten en in 2 kleuren:

 • 12GB RAM, 256GB
 • 12GB RAM, 512GB

Kleuren

 • Dark Grey (Donkergrijs)
 • White (Wit)

Nothing Phone (2) - Wit

 

 


 

 FAQ

 Hoe kan ik mijn Nothing Phone (2) bestellen? 

Vanaf vrijdag 21 juli 2023 kun je jouw Nothing Phone (2) heel eenvoudig en snel bestellen!  
► Verlenging: Ga snel naar My T-Mobile (via laptop of computer), zodat je direct kunt verlengen!  
► Nieuw abonnement: Je kunt gelijk naar onze webshop om jouw nieuwe Phone (2) te bestellen! 

 

Bestelling en levering 

Bezorging via AMP:

Zodra het toestel op voorraad is ontvang je automatisch een e-mail om een bezorgafspraak te maken. Via www.mijnorderstatus.nl kun je vervolgens zelf een bezorgdag kiezen. We informeren je hierover zowel vóór als ná je bestelling.

Bezorging via PostNL: 
Je ontvangt een e-mail met daarin de bezorgdatum. Via de PostNL app kun je eventueel een andere datum kiezen.

.
Wil je het toestel liever in de T-Shop ophalen? Dan ontvang je een SMS wanneer het toestel opgehaald kan worden. Als je nog geen SMS hebt ontvangen, dan is jouw telefoon nog niet klaar om opgehaald te worden. Het heeft dan ook geen zin om de winkel binnen te lopen, voor je de SMS hebt ontvangen.

 

Ik heb een Phone (2) besteld, maar nog geen bevestiging via e-mail ontvangen! 

Door de drukte kan het langer duren voor je een bevestiging(smail) ontvangt. Binnen 48 uur na het plaatsen van je bestelling ontvang je deze e-mail. Dit is niet de e-mail die je van onze bezorgpartner AMP krijgt om een bezorgafspraak te maken. Het gaat hier dus om de bevestiging van je bestelling. 
 
Heb je de bevestiging niet ontvangen na 48 uur? Check dan eerst even jouw spambox. Staat de bevestigingsmail daar niet? Laat dan even een bericht achter in dit topic. 
 
Je krijgt een e-mail vanuit AMP zodra de telefoon bij de koerier ligt, dit kan enkele dagen/weken duren. Dit is namelijk afhankelijk van de levertijd van jouw toestel. Zodra jouw toestel bij de koerier ligt krijg je een e-mail. Met behulp van deze e-mail kan je een bezorgafspraak maken. Zelf contact opnemen met AMP Logistics zal geen extra informatie opleveren. Zolang de telefoon door ons nog niet naar hen is verzonden, hebben zij ook geen informatie over de bezorgdatum. 

 

Als ik de betaling voor mijn bestelling probeer te voldoen, dan krijg ik de melding ‘Ongeldig betalingsverzoek’. Wat nu? 

Betalen van je bestelling en de thuiskopieheffing kan via iDeal, creditcard of betalen bij ontvangst. Moet je betalen, maar maak je geen keuze voor de betaalwijze? Dan zetten we deze na 2 uur automatisch op 'betalen bij ontvangst'. Je kunt het bedrag dan pinnen bij de koerier. Als je na 2 uur een keuze wilt maken voor de betaalwijze, krijg je de melding 'Ongeldig betalingsverzoek'. Je kunt dan betalen aan de deur als jouw toestel wordt geleverd. 

 

 Ik heb een bestelling geplaatst, maar ik wil deze annuleren.

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst en je het toestel tóch niet wilt, omdat je bijvoorbeeld een ander model of kleur toestel wilt hebben, dan kun je de pre-sale order annuleren. Ook geldt natuurlijk de Wet Koop op Afstand. Houd er wel rekening mee dat je, als je een nieuwe bestelling plaatst, weer achteraan in de rij komt en de kans groot is dat je langer moet wachten op je toestel. Op deze pagina vind je alle informatie over het annuleren van je bestelling.

 

Ik heb per ongeluk een verkeerde kleur/type/geheugenvariant besteld, kan ik deze wijzigen?

Nee, een gemaakte order kan niet gewijzigd worden. Het is dus na het bestellen niet meer mogelijk om een ander model, kleur of geheugen te kiezen. De order moet dan in het geheel geannuleerd en opnieuw geplaatst worden. Je komt dan ook weer achteraan in de rij te staan. Op deze pagina vind je alle informatie over het annuleren van je bestelling

 

Heb je vragen over de Nothing Phone (2)? Stel ze hieronder of start gerust een nieuw topic. De Community staat voor je klaar!

 

Relevante kennisartikelen

 


0 reacties

Geen reactie

Reageer