[WINACTIE] Maak nu kans op een LG WK7 wifispeaker! 📶


Reputatie 6
Badge +3

 

Het is weer tijd om iets weg te geven, dit keer geven wij maar liefst 3 keer een LG WK7 Wifispeaker weg! Wil je kans maken? Lees dan snel verder. 

 

De LG WK7 Wifispeaker is een unieke speaker, via wifi kun je eenvoudig muziek uit de speaker afspelen van bijvoorbeeld je favoriete artiest! Hier even de belangrijkste specificaties die de speaker zo uniek maakt:

  • MERIDIAN-technology, heldere zang & diepe bas;
  • Audio in hoge resolutie;
  • Geluid van studiokwaliteit voor iedereen;
  • Google Assistant;
  • Audio afspelen in meerdere ruimtes;
  • Stijlvol minimalistisch design in Titan Black;

Wil je deze speaker winnen? Mooi! Wij geven deze namelijk drie keer weg! Wat je hier voor moet doen? 

De winactie is op dit moment gesloten, check de Community regelmatig om te zien of er een nieuwe winactie is!

 

 

De LG WK7 speaker

FAQ

Hoe kan ik de speaker winnen?

Simpel! Reageer in dit topic waarom jij de speaker wilt winnen. Op 14 maart 2023 zullen wij de winnaars bekend maken. Wij zullen 3 keer de LG WK7 wifispeaker weggeven.

 

Hoe weet ik of ik heb gewonnen?

Op 14 maart zal Johrick de winnaars hier in dit topic bekend maken. Om de speakers op te kunnen sturen zal hij de winnaars een privebericht sturen met hierin het verzoek om de volgende gegevens op te sturen: voornaam, achternaam, postcode en huisnummer. 

Let op: je dient woonnachtig in Nederland te zijn om te prijs te kunnen ontvangen.

 

Wie kiest de winnaar uit?

T-Mobile zal 3 winnaars uitkiezen, over de uitslag kunnen geen rechten worden ontleend. T-Mobile zal uiterlijk 24 maart de speakers opsturen naar de winnaars.

 

Johrick van Odido 1 jaar geleden

Het is eindelijk zover! Ik mag de winnaars bekend maken, niet gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort komt er weer een winactie hier op de T-Mobile Community! 😊

 

De winnaars zijn: @Hendrikus46, @Sleen29 & @RonnyO! Sturen jullie ons een leuke foto op zodra jullie de prijs in ontvangst hebben genomen? Jullie zullen zo van mij een privébericht ontvangen met hierin het verzoek om mij wat gegevens op te sturen. om de prijs in ontvangst te kunnen nemen!

 

Ik zou deze mooie speakers graag hebben om aan mijn partner kado te geven. Zij zit hele dagen in haar atelier te werken en ik weet dat ze van muziek houdt maar nog nooit de moeite heeft genomen iets te kopen. Ik weet zeker dat ze er heel blij mee zal zijn.

 

Wat een feestje zou het zijn wanneer ik deze speaker win! Ik ben 4 dagen per week juf van kleuters die gevlucht zijn uit hun vaderland. Voor deze kinderen is veiligheid bieden het eerst belangrijke. Dit probeer ik door veel met hen te spelen en te bewegen. Bewegen op muziek vinden ze zooooo leuk. Dus, ja graag, ik wil hem supergaaf winnen!!! ☺️

 

Ik wil deze speaker graag winnen omdat er dan eindelijk iemand naar me luistert en doet wat ik vraag. Mijn vrouw doet dat namelijk allang niet meer. 😁 

met deze speaker is er dan weer wederzijds respect. We luisteren dan beide naar elkaar. Als m’n vrouw maar niet jaloers wordt als ze me voor het blok zet met de keuze, “speaker eruit of ik eruit!” 
ach… mensen trouwen ook met bomen, dus misschien kan ik dan met deze speaker trouwen. 
Ik hoop dat ik “haar” win. 

 

Mocht je nieuw zijn op de Community en willen weten hoe alles werkt, we hebben hier een handig Wiki-artikel over geschreven. Hopelijk zien wij jullie vaker terug op de Community! 💕

 

 

Bekijk origineel

315 reacties

Ik zou deze speaker graag winnen omdat ik net op mezelf ben gaan wonen en wel wat muziek in huis kan gebruiken. Helaas is uit huis gaan erg duur dus een gratis speaker is zeer welkom!

Graag zou ik deze speaker geven aan mijn dochter, die niet alleen in maart jarig is, maar ook net haar relatie heeft verbroken waardoor ze van een mooi eengezinshuis naar een studentenkamer heeft moeten verhuizen. Ze verdient wel een extraatje, en muziek kan troosten, vrolijk maken en meer 

Hoi T-Mobile medewerk(st)er,

Het lijkt me fanastisch om deze mooie en goede speaker te winnen.
De specificaties van deze speaker zijn helemaal top om naar te luisteren.
Echt super lijkt me de Google Assistant en hem vragen stellen.
Hij kan door zijn tijdloze design en kleur in elke ruimte staan.
Ik hoop dat ie mijn kant op komt. 🙂.

Fijne dag en de groet’n uut Twente,

Erik

Ik zou deze mooie speakers graag hebben om aan mijn partner kado te geven. Zij zit hele dagen in haar atelier te werken en ik weet dat ze van muziek houdt maar nog nooit de moeite heeft genomen iets te kopen. Ik weet zeker dat ze er heel blij mee zal zijn.

Lijkt mij een erg mooi product om muziek te luisteren en connected te zijn met de hele woning.

Ik zou deze speaker wel willen winnen voor in onze woonkamer. Hier kunnen we dan met z’n allen samen muziek luisteren en genieten. 

Ik reageer tegen beter weten in omdat ik nog nooit iets gewonnen heb. Ik ben 69 jaar en kan deze speaker goed gebruiken, bovendien ben ik al heeeeeeeel lang abonnee van T-mobile. Dus make my day.

Ik wil dit graag winnen omdat ik de speaker van mijn dochter heb opgeblazen door er muziek van mijn eigen band op af te spelen, en het nog niet heb durven te zeggen. 

Hallo Tmobile graag zou ik de speaker winnen om lekker met muziek erbij aan mijn motor te knutselen in de schuur. 

Lijkt me heerlijk om zomers in de zon lekker in de tuin naar muziek te luisteren. 

Mijn dochter gaat naar Berlijn en kan op haar nieuwe kamer zeer goed muziek van goede geluidskwaliteit gebruiken.

Het is al weer een maand geleden dat ik de Jackpot in de staatsloterij won. Dus de hoogste tijd voor een nieuwe prijs :)

Ben binnenkort jarig zou leuk zijn als ik deze speaker kan winnen. 

Al heel lang klant van T-Mobile en dan zou het fantastisch zijn om een loyale klant te belonen met de speaker teneinde unlimited te gaan met muziek streamen.

Zou hem graag willen winnen en dan lekker in een strandstoel op strand een heerlijk muziekje luisteren .

Deze trouwe T-Mobile klant houdt van muziek met hoge audiokwaliteit. En natuurlijk om muziek af te spelen vanaf mijn telefoon met het gemak van wifi verbinding. Ik ben zelf muzikant dus een goede kwaliteit speaker zou mooi zijn om muziek mee te kunnen beluisteren en mee te pingelen. Daarbij ga ik dit jaar uit huis, dus zou het zeker mooi meegenomen zijn.

Reputatie 7
Badge +14

Wat een goede actie! Lijkt me echt leuk om een keer een vergelijkend onderzoek te doen tussen deze LG speaker en mijn sonos one… Dat onderzoek zal ik dan uiteraard delen op het forum. Misschien dat we dan een topic hebben waar we meer vergelijkingen kwijt kunnen.

Met het voorjaar in zicht overal in de tuin naar muziek en podcasts luisteren tijdens het klaarmaken voor de zomer, dat zou geweldig zijn. 

Hi T-Mobile,

Graag zou ik de speaker willen winnen, om de eenvoudige reden dat ik vrolijk wordt van muziek ! Ben ik aan de poets, of aan het sporten, zit ik even niet goed in mijn vel....dan draai ik altijd muziek. Door het hele huis, onder de douche , op zolder,  tijdens het strijken,  ik kan niet zonder muziek. De tv kunnen ze weghalen,  maar muziek is voor mij levensbehoefte nr. 1 !!!

Ik ben rechts doof en links slechthorend. Misschien dat ik door deze speaker mijn geliefde muziek( voornamelijk klassiek, maar ook leuke liedjes) beter kan horen

Een speaker om de stilte te doorbreken. Een speaker om Lady Gaga harder te horen. Een speaker die voor overlast bij mijn buren. Geen zorgen, ik schakel zelf de Rijdende rechter wel in.

Wil hem heel graag winnen, zet hem op de zolder en gebruik hem dan wanneer ik op de crosstrainer sta en meenemen op vakantie.😀👍🏻

Nooit weg om zo’n mooie speaker te winnen 👍

Luister, een mooie herinneringen 🎵 uit een prachtige spieker. Streamen via de cloud ☁️, waar de wolken ook zijn. Mooi helder de lucht in 🌌, geweldig geluid! Weg dromen 💭 en denken aan al het moois van toen en nu. Een mooie herinnering, een mooi geluid. Relax! 
Waarom deze speaker?

- #Verwerken #Rouwen - 

Geluid tot de cloud ☁️.

 

Na jaren hebben we afgelopen zomer eindelijk een loungeset op ons dakterras geplaatst. Heerlijk, maar nog leuker wordt het natuurlijk met een muziekje op de achtergrond.

En hoe kan dat nou fijner dan met zo'n mooie draadloze speaker?

Reageer