Summervibes 2022

Ga deze zomer met ons op vakantie!

  • 1 July 2022
  • 2 reacties
  • 121 Bekeken
Ga deze zomer met ons op vakantie!
Reputatie 7
Badge +8

T-Mobile en Tele2 presenteren: Summervibes 2022! Bereid jezelf en je smartphone voor op een vlekkeloze zomervakantie en dé mooiste zomerkiekjes voor Instagram!

 

Wéér een stap dichter bij de zomer. Nu jouw smartphone en smartphone-gebruik groen zijn, is het tijd om écht te genieten van de zomer. Deze maand maakt een oude bekende haar comeback. Benieuwd wie of wat dat is? Houd de Community in de gaten en bereid je voor op Summervibes 2022! 🌴


Vandaag tot en met woensdag 31 augustus staat de T-Mobile Community in het teken van de zomer, vakantie, buitenland en genieten! Wij noemen het: Summervibes! En ja, je leest het goed. Summervibes is te mooi om maar één maand van te genieten, daarom trekken we hem alvast door tot eind augustus! Wat kun je deze maanden verwachten? Wij bereiden jou en je smartphone voor op een vakantie in het buitenland. Ben je nog op zoek naar een vakantiebestemming, maar heb je niet veel te besteden? We’ve got you! Werk je deze zomer non stop? Ook dan hebben we iets moois voor jou in petto!
 

Alle topics op een rijtje

Kom regelmatig terug in dit topic, want hier zullen we alle topics voor je op een rijtje zetten, zodra ze live gaan. Zo mis je er geen één!

 


2 reacties

Reputatie 7
Badge +4

De trailer is nog niet aanwezig, of heeft dat met mijn settings te maken? 👀

Reputatie 7
Badge +8

De trailer is nog niet aanwezig, of heeft dat met mijn settings te maken? 👀

Hey Seccie, geen trailer dit keer, maar wel genoeg leuke topics op de planning! Zie hier al de eerste! 😁

Reageer