Beantwoord

Geen toegang tot World of Warcraft / Blizzard login server


Beste lezers,

Sinds deze week heb ik het probleem dat ik dus niet meer kan inloggen op het wel bekende spelletje World of Warcraft. Nu heb ik inmiddels met Blizzard aardig wat stappen doorlopen, en is gebleken dat het probleem dus in m'n T-mobile netwerk zit. Als ik een willekeurige VPN gebruik dan is het probleem weg. Dit heb ik eerlijk gezegd nog nooit meegemaakt, bepaalde login servers worden dus geblokkeerd?

Wat is jullie advies?

 

 

icon

Beste antwoord door Jason van Odido 15 April 2021, 10:51

Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

35 reacties

Het gedoe met de Blizzard Europe Server begin april (sorry weet niet de exacte dag of tijdstip)

Het niet kunnen maken van een Corona Vaccinatie, Afspraak, daar kwam ik vandaag achter omdat ik de link legde met de Blizzard Server.

Ik kom er zojuist achter dat het probleem van het niet toegankelijk zijn van de Blizzard Server en de rerouting naar de ggd-server een algemeen probleem is. Het volgen via de lifetracking van een DPD pakketje werkt namelijk ook niet. 

Ik hoop van ganse harte dat T-Mobile Backups gemaakt heeft op hun servers en de settingen voor mij part van 4 weken geleden kunnen restoren. Test het op een “Schadow” server om te kijken of dit werkt.

 

Reputatie 1

@Jason wanneer kunnen we weer een update verwachten

 

Reputatie 7
Badge +16

Goedemorgen all, gisteravond is er een netwerkwijziging doorgevoerd die de problemen getackeld moet hebben. Kunnen jullie bevestigen of ontkrachten of dit eindelijk het gewenste effect gebracht heeft?

Reputatie 1

Goedemorgen all, gisteravond is er een netwerkwijziging doorgevoerd die de problemen getackeld moet hebben. Kunnen jullie bevestigen of ontkrachten of dit eindelijk het gewenste effect gebracht heeft?

 

Hoi Jason,

Bij mij nog niet, ik kom er nog steeds niet in zonder VPN.

Reputatie 1

Ik heb nog steeds dezelfde problemen.

Speedtest.net website bereikbaar maar server kan niet gevonden worden waardoor geen test uitgevoerd kan worden.

Genshin Impact game niet speelbaar.

 

Met Ziggo internet geen enkel probleem.

 

Zo blij dat ik naar T-Mobile ben overgestapt....

Helaas pindakaas, maar er is niks verandert. Waarom probeer je zelf niet of je een online afspraak kan maken om je te laten vaccineren op de site van de overheid: www.corronavaccinatie-afspraak.nl  Dan snap je waar het fout gaat. Ik heb het dubbel gecheckt zonder en nadat ik de modem een minuut van de stroom heb gehad.

@Jason 

Heeft het helaas niet gefixed. Nog steeds onbereikbaar.

Reputatie 7
Badge +16

Hi all, omdat we inmiddels alles inzichtelijk maken in het algemene Dordrecht topic en we daarin het overzicht willen bewaren, sluiten we alle losse, actieve topics die op hetzelfde betrekking hebben. Het wordt inmiddels onoverzichtelijk met een zevental losse topics. Die beslissing hebben we eerder al, ten onrechte, genomen toen het nog onduidelijk was dat de Internet en TV-issues ongerelateerd waren aan VPN, gaming servers en websites. Het betreft nu hetzelfde issue en we willen graag alles bundelen. 

We zullen zoveel mogelijk updates geven in het algemene topic:

Bedankt voor jullie geduld, input en begrip!