Info

Ik ga verhuizen, wat nu?

  • 15 February 2017
  • 211 reacties
  • 42232 Bekeken
Ik ga verhuizen, wat nu?

Toon eerste reactie

211 reacties

Reputatie 7
Badge +15

@TheDoc 

Als de email het zo aangeeft dan mag je hem uiteraard ook gewoon laten zitten.

Wegens verhuizing naar een woning met andere internetaansluiting heb ik opgezegd bij odido. Helaas is die opzegging blijkbaar niet goed doorgevoerd want ik heb wel een factuur gekregen tot einde van de maand, terwijl er in de mail ter bevestiging van de opzegging stond dat het tot de 27e zou lopen. Was zo blij om eindelijk van odido af te zijn, nu lijkt er toch nog een staartje aan te komen… hebben jullie tips om te helpen om de factuur te laten rectificeren en mijn opzegging te finaliseren?

Reputatie 7
Badge +15

Hallo @OskarK 

Waarschijnlijk heb je vooraf betaald voor de volgende periode, achteraf wordt het geld voor de dagen dat je geen Odido meer had teruggestort.

Reputatie 7
Badge +14

Er komt altijd nog een eindnota die de laatste dagen van een maand corrigeert.  Je hebt wel de bevestiging van opzegging gekregen?

Ja ik heb in de mail de bevestiging van opzegging gekregen, maar daar stond ook in dat ik een paar dagen voor aflopen van het contract nog een mail zou krijgen en dat is niet gebeurd. Bovendien staat er in mijn odido dat mijn annulering “in behandeling” is. Maar ik heb de bevestiging meteen gehad op 27 maart dus van mijn kant kan ik niet veel meer doen denk ik. 

Reputatie 7
Badge +15

@OskarK 

Je hebt ook geen mail voor het retourneren van het apparatuur gekregen? Heb je nog de mogelijkheid om te kijken of Odido internet op je oude adres nog werkt?

Nee die mail voor het retourneren heb ik niet gekregen en het internet doet het nog op het oude adres.

Heb ze geprobeerd te bellen maar krijg ze door koningsdag natuurlijk niet te pakken vandaag …

Reputatie 7
Badge +4

Hoi @OscarK, fijn dat je ons op de hoogte brengt, ik wilde dit meteen voor je in orde maken! Daarom heb ik de opzegging voor je doorgezet en je hebt zojuist ook de DHL retour QR code van mij ontvangen. Ik zal er ook voor zorgen dat er in mei een verrekening plaatsvindt voor 28-30 april. 

Geef het gerust aan als ik nog iets voor je kan betekenen, ik sluit dit graag helemaal goed voor je af! 😄

Beste Cal, superfijn, ik heb de mail ontvangen! Bedankt. 

Reputatie 7
Badge +4

Heel graag gedaan @OskarK, ik wil je desondanks nog het allerbeste toewensen bij je nieuwe provider! 😁

Reageer