De Toestelhulp pagina van Odido!

  • 1 July 2020
  • 0 reacties
  • 3777 Bekeken
De Toestelhulp pagina van Odido!
Reputatie 7
Badge +14

Heb jij ook weleens moeite met het uitvogelen hoe jij je (nieuwe) telefoon het beste kan instellen? Vanaf nu hoef jij je daar geen zorgen over te maken, want op de toestelhulp pagina kun je alle informatie en instellingen vinden om jouw telefoon goed werkend te krijgen!

 

Odido heeft een toestelhulp waardoor je als klant heel gemakkelijk verschillende instellingen van elk specifieke toestel kunt vinden. Deze informatie is tevens heel eenvoudig te delen op onze Community, waardoor het voor klanten en Superusers zoals ik heel eenvoudig is om andere klanten te helpen

Er komen namelijk regelmatig vragen van klanten voorbij die bijvoorbeeld willen weten hoe je fabrieksinstellingen moet resetten of bellen via 4G instellen. Met de toestelhulp van Odido is dit heel gemakkelijk uit te leggen voor ieder toestel. Je hoeft dan niet meer op zoek te gaan naar instructies op het internet. Alles staat stapsgewijs uitgelegd op de toestelhulp pagina van Odido. 

Vanaf nu kan je klanten heel eenvoudig verder helpen op de Community met de volgende stappen:

Stap 1 : Ga naar de toestelhulp pagina en zoek het juiste merk & toestel.
Stap 2 : Kies de juiste besturingssysteem indien dat kan.
Stap 3 : Kies het onderwerp waarvoor je uitleg zoekt.
Stap 4 : Kopieer en plak de URL in je reactie.

Mocht het probleem dat je ervaart nog steeds spelen, dan staat de klant-helpt-klant Community altijd voor je klaar om je te helpen!


0 reacties

Geen reactie

Reageer